Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

Bu tek kişiyle olma ya da evlenirken bakire olma durumu zaten bana göre anlamsız. Ömür boyu tek kişiyle olmak çok zor, ayrıca evlendikten sonra kişinin gözü dışarda olmaması için evlenmeden önce bu duyguları yaşamış ve bitirmiş olmak daha mantıklı geliyor.

Örneğin Avrupa'da birçok kişi 30 yaşına kadar istedikleri kişilerle, istediklerini yaşıyor ve 30'dan sonra evleniyor. Aldatma oranları da ülkemizden düşük.
Çünkü iki tarafta o duyguları, o cinselliği farklı kişilerle yaşadılar ve artık onu dışarda arama gereksinimi veya başkasıyla olsam nasıl olur düşüncesi oluşmuyor.

Neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum ben. Dünya'da da Türkiye'de de bu şekilde bir hayat tarzını seçen binlerce kadın ve erkek var. Sonrasında aşık olup evlenen de, ileri yaşlara kadar bu şekilde devam eden de var yani, yeni bir şey değil ki bu olay. Sizin hayat görüşünüze uymuyordur ama sizin doğrunuzun genel geçer doğru olduğunu kim söyledi yahu? Ne bu kin, düşmanca tavırlar. Neyse.

Konu sahibesi banlanmışsın ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Birisiyle buluşmuşken bari başkasıyla flörtleşme olayını yapma. Beni tek rahatsız eden bu olay oldu. Karşındaki kişi yapsa senin de moralin bozulurdu eminim. Bir daha görüşmeyi düşünmesen bile etik değil ve çok saygısızca bir durum. Lütfen daha dikkatli ol bu konuda.
Bu tamamen flörtleşmeyi alışkanlık haline getirmemden doğan bi durum oldu o an ben de derhal kendime çeki düzen verdim zaten konuda da dedim çok ayıptı diye

Psikoloji terimleri kullanacam daha iyi anlatmak icin.Cinsellik idse kendini kontrol etme ,prensipler de super egodur diyebiliriz.Kontrolu elden birakmasan, idin her dedigine cevap vermesen daha anlamli bir yasam olur.
Çok doğru bir yorum olmuş teşekkür ederim bunun hakkında düşüneceğim

Karşında değerli biri olsaydı eğer ondan önceki yaşadıkların için utanırdın. Onunla yaşanılmayı hak eden bir anıyı başkasıyla yaşadığın için üzülürdün. Belkide erkeklerden gerekli değeri sende görmediğin için böyle yapiyorsundur?
Açıkçası erkeklerden değer görmeyi beklemiyorum yani sevgilisini çok önemseyen çok seven bir erkek gördüğümde kız için seviniyorum ama hayatımda öyle birinin yokluğunu hiç hissetmiyorum. Mesela benim bir hastane işim olmuştu şu sıra görüştüğüm adam ben götüreyim dedi çok garipsedim alla alla benim ayağım yok mu diye

Adamın evli,nişanlı olup olmadığı konusu hakkında pek takılmıyorsunuz anlaşılan..
yaptığınız bence çok çirkin bişey. Kendinize bi çeki düzen verin. Bir kadın olarak gerçekten hoş bir durum değil.
Yani yüzüğüne bakıyorum gözlerinden anlayacak halim yok ayrıca gidip yapışmıyorum adama tebessüm ediyorum evliyse dönsün sırtını..

Dilbilgisi kitabı oku nedir ya sanki kendisi düzgün yazıyor.Senin öğrenmeye ihtiyacın var ama:) Bir de konunda dert hani ben göremedim mutluysan böyle devam et. Ama millete dil uzatma sen etrafı kes hadi bakalım bulursun sen bir şeyler yaramaz :))
Hanımefendiciğim siz kitapları okumak yerine daha başka şeyler için de kullanıyorsunuz anlaşılan? Ne deseydim aç bi dilbigisi kitabı yala mı? Kendinizi komik duruma düşürmek için neden debeleniyorsunuz?

Kadının üzerine niye geldiniz ki ? Sevgilim ilgisiz, kocam aldatıyor, kocam beni dövdü gibi konulara alışmışsınız. Erkekler gibi davranan bir kadın görünce size ahlaksiz geliyor. Şok olacaksınız ama bazı kadınların libidosu yüksek, ilk adımı onlar atıyor, istediklerini alıyorlar, her kadın telefonun başında sevgilisinden mesaj beklemiyor.

Konu sahibi size gelince, libido yüksekliği gerçekten ilişkileri mahvedebiliyor. Daha rahat ilişkiler sizin için daha uygun sanırım, kendinize benzeyen insanlari bulursanız hem kalp kırmamış olur hem de daha rahat anlaşırsınız. Biriyle birlikteyken başkalarıyla flört etmeyi gerçekten ayıp buluyorum. Dinginleşmeden ciddi ilişkilere girmeyin bence.
Zaten ciddi ilişki hiç düşünmüyorum bence büyük sorumluluk ama aksi gibi beni de hep ilişki isteyen erkekler buluyor. Hal böyle olunca bunu fark eder fark etmez ben bitiriyorum zaten aradaki münasebeti zira kimsenin ahını almaya niyetli değilim

Bu kadar libidon yuksek ve doyumsuzsan,tek eşlilik sana gore degilse ve işin bir an önce sekse gelmesini istiyorsan grup yap madem çünkü bizim burdan sana verebileceğimiz pek tavsiye yok ya psikologa gidiceksin ya da ömrümün sonuna kadar yalniz kalip gerçek aşka küsüceksin.
Hanımefendi grup ne alaka sjsjs

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.

Tatlım kesinlikle yargılamıyorum ama sonradan çok pişman olacaksın benim gibi olmazsın inşallah ..

Back
X