• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Höpürdetme şapirdatma cıyk cıyk :((

Ben de çok gıcık olurum.Bi' de en sinir olduğum ama çok alışıgelmiş bir durum yemek sofrasında yemekten sonra kürdanla diş temizlemek.E dişlerini de masada fırçala madem diyem gelir bazen.Sofraya saygısızlık olarak görüyorum bunu.Yemek yerken ağzının içindekileri gösterenlere de gıcık olurum.Biri yanımda hızlı yemek yiyince ben bırakıyorum yemek yemeyi.Geriliyorum sanki.Sofranın atmosferi bozuluyo gibi oluyo.Bence haksız değilsiniz.
Aynen kürdan olayı da sinir bozucu dediğiniz gibi ama mutfak lavabo sunda ağzını calkalayanlar kadar değil :cry:

Aynen kürdan olayı da sinir bozucu dediğiniz gibi ama mutfak lavabo sunda ağzını calkalayanlar kadar değil :cry:

Seslere alıştım abartı olmadığı sürece aldırmıyorum ama yazdıklarım beni en çok rahatsız edenler.Bunun psikolojik bir sorun olduğunu düşünmüyorum , bence abartıp yemek yiyemez olmak vs. boyutuna gelirse o Zaman öyle sayılabilir.

Küçükken 6-7 yaşlarında hart hurt hep elma yerdim, o kadar çok severdim elmayı. Bir gün yine hart hurt yerken kendimden geçmişim..ama nasıl zevkle yiyorum:) O sırada ablam aniden kafama bi yapıştırdı, elma bir tarafa uçtu ağzımdakiler bir tarafa. Beynimin zonklamasına ve elmamın uçmasına öyle içerlemiştim ki geceye kadar ağlamıştım:KK48: O gün bugündür ağzımı açarak,ses çıkartarak hiçbir şeyi yemedim,yemiyorum:))
Ay buna üzüldüm işte. Keşke vurmadan anlatsaymış ablanız size.

Garip bir başlık oldu ama :))

Yemek yerken birşeyler içerken garip sesler cikartanlari boğasim geliyor. Tahammül edemiyorum :KK43:
Aşırı hızlı yemek yiyip ses çıkaranların yanında adapte olup yemek yiyemiyorum. Bir tavsiyeniz var mı arkadaşlar ? Aşırı sinirleniyorum genel olarak kimseyi kirmiyorum ama kendime zor engel oluyorum.
Ayni ben :) Ben yemek yemeyip uzaklasiyorum oradan eger yakinimsa da uyariyorum yapma diye ama genelde kendim kaciyorum ortamdan. Bir de horlama takintim var ek olarak tabii :D

Bence biz zekiler toplanıp iş kuralım :halay:

Aslında bu durum bizim insanlara yani çevremize karşı ne kadar hassas olduğumuzu ve onların rahatsız olmamaları için çaba sarf ettiğimizi gösterir ki bu durumda biz aynı zamanda iyi ve çaresiz :) kisileriz. Bazen bazı şeylerden tiksinmeyen kişileri görünce ozeniyorum çünkü herşeyden tiksinirim. Islak birşey elleyemem icim urperir. Suratım böyle yana yana kayar :KK17: geçen bir bebek gördüm bir yaşlarında annesi salçalı ekmek verdi. Çocuğun eli ıslandı ay çocuk titreyerek ekmeği attırdı. Kahkahayi bastım çocuk aynı ben:KK48: hayal gücüm ve kaygılarım da çok geniş mesela en olmayacak kaza bela uğursuzluğu düşünürüm. :KK51: 6. Hissim kuvvetlidir ve bazı rüyalarım da çıkar ve bu benim herzaman tetik üstümde durmamı sağlıyor . :KK54: evlenmeden annem abim beni asla sesli olarak uyandirmazdi kapı açık olurdu ztn kapıya gelip yada yanıma bana bakarlar ve ben uyanirdim. Eşim bu durumdan çok tirsmisti mesela:KK45:
Bütün özelliklerimiz aynı, bende de tiksinme çok oluyor, mesela yemek yerken parmağını yalayan biriyle birlikte yemek yemediğim gibi onun yaptığı yemeği de yemem :D :D şımarıklık değil içim almıyor ne yapayım, biriyle konuşurken o kişinin ne düşündüğünü yüzünden anlarım, vs. dediğiniz gibi çevreme karşı hassasımdır kimseyi rahatsız etmemeye çalışırım bence biz böyle kalalım iyi insanlarız biz yaaa ;) ;)

Bütün özelliklerimiz aynı, bende de tiksinme çok oluyor, mesela yemek yerken parmağını yalayan biriyle birlikte yemek yemediğim gibi onun yaptığı yemeği de yemem :KK70: :KK70: şımarıklık değil içim almıyor ne yapayım, biriyle konuşurken o kişinin ne düşündüğünü yüzünden anlarım, vs. dediğiniz gibi çevreme karşı hassasımdır kimseyi rahatsız etmemeye çalışırım bence biz böyle kalalım iyi insanlarız biz yaaa :KK66: :KK66:
Kesinlikle canım arada onlardan uzaklaşmak lazım yeter :)) benimde icim almıyor malesef ki sonra ayy bu da bişey beğenmiyor oluyoruz

Çok takıntılıydım bu konuda. Babama kardeşime falan zamaninda çok çektirdim. Ama işte insanın sevmediği ot burnunun dibindeki biter misali eşim hiç dikkat etmez bu konulara. Şimdilik ilginç bir şekilde pek rahatsız etmiyor. Başkalarını sinirden öldüresim gelirdi

Sizin ki yine rahatsızlık verici birşeye gösterdiğiniz tepki, bende de yemek yerken bıçak kullanamayanlara karşı çok garip bir iticilik oluşuyor. Nedense çok sinirleniyorum bananeyse

Sizin ki yine rahatsızlık verici birşeye gösterdiğiniz tepki, bende de yemek yerken bıçak kullanamayanlara karşı çok garip bir iticilik oluşuyor. Nedense çok sinirleniyorum bananeyse
Bende yemekle oynayanlara sinir olurum ayrıca. Miyk miyk çatalı yemek içinde döndürenlere

Back
X