- 22 Temmuz 2017
- 219
- 223
- 53
- Konu Sahibi berlin8982
-
Kulak tıpalarinin silikon seklinde olanlari var daha iyi ses kesiyor onlardan denemenizi tavsiye ederim birde. Kulak bolgesinin seklini aldigindan daha iyi kesiyor. Kulak tipalari tam kapatmiyor gibi geliyor banaHerkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿
Ne yazıcağimi bilemedimBende eşimden rahatsız oluyorum ama yatakta var olması beni rahatsız ediyor yoksa horlamıyor
Aslında önceki hamileligimde de böyleydim yatak dar geliyor eşimin yatakta yer kapliyor olmasi beni rahatsız ediyor. Yatak bana ait olsun istiyorumNe yazıcağimi bilemedim
bu cümlenin altında neler yatiyor kimbilir
Bir gece bende artik dayanamadim oyle sert vurdum ki adamin akli cikti. Allahtan hatırlamiyorBen dürtmeyi geçtim , vuruyorum bildiğin . Yeter diye bağırdım en son dün sabah 5’te .
En son bayılmışım , ayağım onun üstüne gelmiş , kalkmış ‘ama aşkım ben nasıl uyucam¿’ diyor bana . Cinnet geçirdim ‘ uyumayacaksın sen , uyudun Zaten dana gibi ‘ diye bağırdığımı hatırlıyorum en son
İşte uyku sersemi anlatamadım onlardan kullanıyorum Zaten ama taktım ya bi kere galiba gıcık oldum duyuyorum yineKulak tıpalarinin silikon seklinde olanlari var daha iyi ses kesiyor onlardan denemenizi tavsiye ederim birde. Kulak bolgesinin seklini aldigindan daha iyi kesiyor. Kulak tipalari tam kapatmiyor gibi geliyor bana
Herşy çok normal çıkıyor . Gündüz çok su içiyorum . Böbrek taşım var bide gebelikte taşla uğraşmayayım diye gümde en az 3 litre iç dedi doktorum o yüzden en az 2-3 kere kalkıyorumSık sık tuvalete kalkmanız pek hayra alamet değil
Şeker ölçümü yaptırdınız mı?
Yakinda sen ondan beter horlayacaksin muhtemelen. O yuzden cok da seyapma adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?