- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi berlin8982
-
:)Herkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Direkt konuya geçiyorum ;
Evet derdim *horlama* (!)
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
Var mı bunun bir çözümü a dostlar ? Uyumak istiyorum
Yoksa direkt yastık basıp üstüne tümden kurtulayım mı ¿
Horlayan bı eşe sahibim ama benim artı olan şey uykum varsa davul çalsın duymam o yüzden horlasa da uyurum :))Herkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Kocayla mı yatıyorum yoksa böğüren bir canavar mı belli değil (!) delirmeme az kaldı . Pılımı pırtımı topluyorum , salona gidiyorum ama büyüyen karnım sebebiyle de koltukta rahat edemiyorum . Artık uykusuzluktan midem bulanıyor . Dürtüyorum 3 saniye sonra yine başlıyor , kulağıma özel ses için olan tıpa gibi şeylerden aldım ama faydası yok yine duyuyorum , yine duyuyorum (!)
‘Ya 5 dakika sus ben uyuyayım yine horla’ diyorum, 5 saniye sonra yine başlıyor . Saçlarım diken diken oldu sinirden.
kanka. Ben de horlarim yaşasın horlayan kadinlarDoktora gidip, burnuna baktırın, et falan varsa ondan kaynaklı olabilir. Ben de horlarım çevremdekiler der ama kocamdan hiç şikayet almadım, onun yanında horlamıyorum herhalde.
benimki de horlar ama sadece sırt üstü yattiginda :) durterim döner 2 dk surmeden geri sırt üstü pozisyona gecip horlamaya devam eder. benimde uykum çok hafif ve öyle hemen uykuya dalamam her donmesine zaten uyanıyorum horlayinca cok sinirleniyorum ve sinirden sabah ediyorumHerkese iyi gecelerben maalesef günlerdir iyi bir gece geçiremiyorum .
Aynen öyle birşey varmış haberim bile Yok . Hatta gitsin , çözüm bulamazlarsa hep orda kalsınuyku kliniğine gitsin.
Aynen diyorum ya , geceleri boşamak istiyorum adamı , sabahları çok seviyorumGozunu korkutmak gibi olmasin bebis dpgunca daha kotu oluyo ya. Benm esim horlamazdi kizim dogdu adama biseyler oldu horluyo.gece bi elim besikte bi elim esimde.ama garibim bazen diger odaya geciyo cok durtuyorum kolunu curutuyorum resmen :):) ama tam uyutuyorum kizimi yataga gircem ordan guclu bi ses geliyo hurraaa sil baştan basliyoruz.bazen cok sinirleniyorum ama o yanimizda olmayinca cok ozluyorum kotu oluyorum horlasada allah yanımızdan hic ayirmasin insallahhh. Biz bi çözüm bulamadık her gece dürtüyorum sinirleniyorum sabah unutuyorum:):) cozum bulursan beni de unutma lutfeeennnnn
Bide yüzsüüzzzz ben rahatsız olmuyom ki ben niye gidiyim diyorEsini uyandirip salona gitmesini soyleyebilirsin. Ben sahsen oyle yapiyorum.
evet biz de 5 senelık evlıyızSaat şu anda 9.17 hala horluyor ama ben koltukta yattım zaten
victoryvivi ayrı yatak ben de düşünüyorum . Doktora gitti gitti gitmedi yapacak birşey yok , ayrı yatacağız . Çünkü böyle de ayrı yatıyoruz Zaten , en azından koltukta yatmam .
Gitti gitti , gitmedi ben nerelere gideyim bilmiyorumNe cok horlayan koca varmis ya sasirdim
Doktora gitmeyi kabul ederler umarim
Bende eşimden rahatsız oluyorum ama yatakta var olması beni rahatsız ediyor yoksa horlamıyor
Sanki bizi anlatmissin. Esimin uykusu hep problemliydi ama cocuk olunca beni dahada zorlamaya basladi. Çocuktan once ben erken uyurdum cogunlukla calistigim icin ve duymazdim pek. Bide kesintisiz uyku oldugu icin duymazdim. Ama cocuktan sonra mahvoldum. Sadece horlamiyor. Kukrer gibi ses cikaritor, konusuyor, surekli hareket ediyor, agzini sapirdatip birsey yer gibi yapiyor. Ve cocukta bunu duyup hareketleniyor ben cocuga bakip yatiyorum esim yine benim kipirtimdan hareketleniyor. Boyle her gece. Bazen kafayi yiyecegimi dusunuyorum ofkeden kuduruyorum. Birde bir cabasida yyok yani gülüp dalga geciyor
Ay çok sınır bozucu canım seni çok iyi anlıyorumbenim annem aşırı horlar ve çok kötü bi horlaması var evdeki herkes uykudan uyanır o derece... burun bandı var bazı markaların onları deneyin bence
O değil de çocuk olunca ne yapacaksiniz O da uyuyamaz yazık.horlama bi hastalik aslında.doguma kadar çözmelisiniz bu durumu.doktora gitmeli kesinlikle.
Benimki de horluyor. Ama benı hıc bısey yenı doğum yaptığım zamanlar kadar etkılemedı , adama kac kere yatağın ıcınde tekme atıp, dıslerımı sıka sıka askım cok horluyorsun dedım. O uykulu haldeyken tekme yedıgını anlamadı ama olsun
yastığını ve kafasını duzelt sorun ortadan kalkıyor.
kiloluysa kilo vermesi lazım.
kbb uzmanının değerlendirmesi şart tabi.
uyku apnesi olabiliyor. teşhis için uyku çalışması diye bir şey var. laboratuvar ortamında uyuyorsun.
damak çökmesi, küçük dil büyümesi gibi sebepleri olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?