Horlama belası

:)
bende de farklı bir çeşidi var bunun
horlama değil de
eşim çok sık dönüyor yatakta
kendisi de baya yapılı, ben de uyku konusunda malesef cok hassasım onun yatakta her dönmesi bana deprem etkisi yaratıyor

onun da suçu yok ne yapsın , dönme desem adam nasıl engel olacak kendıne .
ben de ılk baslarda salona gecıp yatıyordum , baktım olmadı kendıme uyuyamama gecelerınde daha konforlu yatmak ıcın ayrı oda yaptım

biz genelde gece aynı yatakta yatıp, sabah farklı yatakta uyanıyoruz
iki üç senedir böyle
çünkü uyanınca birdaha asla dalamıyorum , uykusuz kalacagıma bu sekılde bır cozüm buldum .
hiçbir sıkıntı da olmadı aramızdaq
sımdı yatak ayrılmaz araya sogukluk gırer falan dıyenler olur ama sen de eşini ya dr a yonlendıreceksın ya da boyle bır cozum bulabılırsın

Horlayan bı eşe sahibim ama benim artı olan şey uykum varsa davul çalsın duymam o yüzden horlasa da uyurum :))

benimki de horlar ama sadece sırt üstü yattiginda :) durterim döner 2 dk surmeden geri sırt üstü pozisyona gecip horlamaya devam eder. benimde uykum çok hafif ve öyle hemen uykuya dalamam her donmesine zaten uyanıyorum horlayinca cok sinirleniyorum ve sinirden sabah ediyorum böyle geceden yatıp sabaha kadar deliksiz uyumayı çok istiyorum valla

Saat şu anda 9.17 hala horluyor ama ben koltukta yattım zaten
victoryvivi ayrı yatak ben de düşünüyorum . Doktora gitti gitti gitmedi yapacak birşey yok , ayrı yatacağız . Çünkü böyle de ayrı yatıyoruz Zaten , en azından koltukta yatmam .

Bende horlayan tarafım. Öyle ki kendim horlamama uyanıyorum.
Kbb ye gitti mi eşiniz ? Benim burnumda eğrilik var. Gebelik emzirme vs. durumlarımdan sonra ameliyat olmayı istiyorum.

Aynen diyorum ya , geceleri boşamak istiyorum adamı , sabahları çok seviyorum şimdi yavaş yavaş güzel gelmeye başladı gözüme yine :)

evet biz de 5 senelık evlıyız
2 senem koltukta gectı ya esımı yolluyordum ya da ben gidiyordum ama uyku kalıtem ıyıce düştü
son zamanlarda ıkımız de mutluyuz
eşim gitme diyor yanımdan ama yapacak bırsey yok
bir de kendı uykusu oyle hafif ki, ben gecelerı yataktan ayrılırken hep uyanıyor nereye diyor sanki ilk kez gidiyorum , odaya diyorum neden diyor
Her gece benım yavasca kalkma sesıme uyanıyor yanı kendısı gbı deprem etkısı yaratsam ne olacak

eşim 1,92 boyunda 90 kilo düşün yanı hızlıca saga sola donerken :)
ben de minyonum

yapacak bırsey yok
ınsan uykusunu alamayınca daha kotu oluyor
uykun kacınca git diğer yataga birsey olmaz

Aynen bak gece Zaten hatırlamıyor çoğu zaman , gündüz de ben anlatırken gülüyor , bişeyler yapıyor . Gece olup bittiği için gündüz benim ne kadar rahatsız olduğumu bir şekilde anlatamıyorum gülüyor bilmem ne . Ben de bazen yaptığı hareketlere gülüyorum . Yanş ciddiye almıyor beni . Bildiğin yastığı basıp nefesini kesesin geliyor halbuki

Ay çok sınır bozucu canım seni çok iyi anlıyorum benim annem aşırı horlar ve çok kötü bi horlaması var evdeki herkes uykudan uyanır o derece... burun bandı var bazı markaların onları deneyin bence

O değil de çocuk olunca ne yapacaksiniz O da uyuyamaz yazık.horlama bi hastalik aslında.doguma kadar çözmelisiniz bu durumu.doktora gitmeli kesinlikle.

Bugün kesin alacağım nerden alınıyorsa randevu o yapmıyor çünkü . Gerçekten sinir bozucu . Saat 9.30 şu anda sabaha kadar milyon kere of puf deyip uyandım koltukta . Her yerim ağrıyor:/

Başkası yazdı mı ,bilmiyorum.Tuz lambalarından alın.Beyaz olanlarından.Eniştemde çok farketmişti.

yastığını ve kafasını duzelt sorun ortadan kalkıyor.

Kaç tekme , kaç yastık . İlk başlarda yine kıyamıyordum yavaş yavaş ‘aşkım aşkım horluyorsun’ filan diyordum . Şimdi üşenmeden mutfaktan tahta kaşık alıp geçircem beyni dağılsın, sabah yardım ederim ben uyuyayım azıcık diyorum

Yastık düzeltmeyi bırak , yastığı aldım olmadı ,2 yastık koydum olmadı , düzelttim Zaten olmadı , bence onun başka bir problemi var .

O uyku laboratuvarları gibi yerler varmış hiç duymamıştım, bugün bakacağım göndereceğim oraya . İnşallah işe yarar .

Bu durumda bence kendisi de rahat uyuyamıyor Zaten . Gerçi deliksiz uyuyor bütün gece bağıra bağıra ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…