Horlamak!?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle kesmeli kırmalı bir işlem değil mi yani burun ameliyatı deyince aklıma öyle şeyler geliyor :110:
Canım sadece tam burunun ağızla birleşim yerinde bir açma işlemi yapıyorlar. Oradan yapılıyor . Benim de burnum da eğrilik vardı kırdı orayı. Ama ben doğal bir burun istedim. Şimdi herkes çok beğeniyor burnumu. Öyle anlattıkları gibi olduğuna inanmıyorum ben. İyi bir doktora gidersen hele hiç bir dedikleri olmuyor.

Ben iğneden korkardım. İğne görünce rengim atardı o kadar söyleyeyim. Herkes çok abartıyor bu ameliyatı. Sadece ilk 3 gününde biraz zorluk oluyor o da buz meselesi yüzünden. Benim yüzümde morluk bile çok az olmuştu. Kardeşim de de benden bi tık fazlaydı. 2 tane arkadaşım daha yaptırdı sonrasında onların da öyle fazla olmamıştı. Yani diyeceğim o ki iyi bir uzmana gidersen hiç bir şekilde sıkıntı çekmezsin. Ben 2 yıla yaklaştım hala bir sorun olunca arar giderim . Çok ilgilenir. Eğer istanbuldaysan istanbul onkoloji hastanesinde Hakan Akçin diyorum.

Ya aslında ben bir salaklık edip abimin ameliyatına girdim. İzleyince olayı canlı canlı fobi gibi bir şey oldu. Yoksa canım tatlı değildir, ağrı eşiğim oldukça yüksektir normal şartlarda. Korkmam öyle şeylerden ama ameliyat diyince bile burnum sızlıyor şu an. Bir de benim burnum çok küçük. Ameliyattan sonra bir miktar daha küçülür diyor doktorlar. Burun kalmaz küçülürse, voldemort olurum diye korkuyorum :KK70:

Canım sadece tam burunun ağızla birleşim yerinde bir açma işlemi yapıyorlar. Oradan yapılıyor . Benim de burnum da eğrilik vardı kırdı orayı. Ama ben doğal bir burun istedim. Şimdi herkes çok beğeniyor burnumu. Öyle anlattıkları gibi olduğuna inanmıyorum ben. İyi bir doktora gidersen hele hiç bir dedikleri olmuyor.

Ay inşallah burnumla ilgili değildir ya ben burnumun şeklini seviyorum değişsin istemem : (
Ama teşekkür ederim fikir verdiğin için :cry:

Ay çok sinirim bozuldu, görüştüğüm adam dün gece horladigimi söyledi ya nasıl diyorum baya erkek gibi mi çünkü babam baya horlar benim kukrer gibi inş öyle degilimdir

Çünkü tamam bazen derin nefes alır insan da ya bu yüzden benden soğursa?
Ya exlerim benden bu yüzden sogudularsa?

Şimdi söyleyeceğim saçma gelecek ama kafaya taktım bir kadın olarak nasıl horlarim diye kendime yükleniyorum şu an

Gerçi o sakalasti, o kadar yaygın olmayan bisey değil eski kız arkadaşları da horluyormus olabilir dedi ama

Nasıl çözülür bu ya hep horluyorsam size de oldu mu hic

:skandal:
İnsanız sonuçta,bunun için ayrılıyosa gidebilir. Şaka yapıyor olabilir. Şaka değilse de önemli bişey değil :D

Ay inşallah burnumla ilgili değildir ya ben burnumun şeklini seviyorum değişsin istemem : (
Ama teşekkür ederim fikir verdiğin için :cry:
Esim bu ameliyati iki kez oldu. Ilkinde sekil degisikligi olmadi. Sadece deviasyon duzeltildi ve et vardi o alindi. Ikincisinde et yine buyumustu, o alindi ve ufak bir torpuleme yapti doktor. Ona ragmen cok buyuk degisiklik olmadi. Ilk birkac gun rahatsizlik veren bir ameliyat ama yaninda yattiginiz kisi icin yaptirmaniz lazim :KK45:

Yok soğumuyorlar canım merak etme :)
Ben çok yorgun olduğumda horluyormuşum eşim ilk söylediğinde çok utanmıştım ama o durup beni izliyormuş senin her halini seviyorum ben diyor :) böyle delileri de var :)
Bu sebeple senden soğuyacaksa zaten bir zahmet hiç bekleme yapmasın :)

Ahaha kız velvette güldürdün beni sbh sbh:KK48:konuyu yeni gördüm de damladım hemencik:KK53:
Bende horlayan tayfadanim:)
Eşim de bazen,kız nolur önce ben uyuyumda,sen benden sonra uyu der :) o kdr horlarim sen düşün:KK70:ama 7 yıldır hala evliyiz çok şükür soğumadi benden:KK70:ama bazen horladigimi söylediği zmn,senin kendinden haberin yok tabi kendi horlamanida bana sor derim gerçek sanar,ağzını açmaz bidaakine🤣🤣 boşver senden bu yüzden soguyacaksa sogusun zaten bı sure sonra ona ihtiyacın kalmayacak:KK45:

Anne evimde babam bizim daireden, dedem alt daireden horlardı iki horultu birleşip 5.2 şiddetinde deprem yaratırdı. Evlendim eşim de horluyor zaten çok yorucu bir işi var horlamasa şaşırırım. Fevkalade sessiz uyuduğum halde (hatta uyuduğum pozisyonda uyanmak gibi süpersonik özelliklerim de var) horultu sesi duymadığım tek bir gecem olmadı 26 yıldır ben ne yapayım :KK70: Ama bu tip şeyler soğuma sebebi olamaz. Düşünsene babamdan, dedemden ve eşimden soğuyup yenilerini aradığımı :KK53::KK70:ama tabi ayrılmak isteyip bunu bahane olarak kullanır mı orasını bilemem dostum 🤷🏼‍♀️

Ya aslında ben bir salaklık edip abimin ameliyatına girdim. İzleyince olayı canlı canlı fobi gibi bir şey oldu. Yoksa canım tatlı değildir, ağrı eşiğim oldukça yüksektir normal şartlarda. Korkmam öyle şeylerden ama ameliyat diyince bile burnum sızlıyor şu an. Bir de benim burnum çok küçük. Ameliyattan sonra bir miktar daha küçülür diyor doktorlar. Burun kalmaz küçülürse, voldemort olurum diye korkuyorum :KK70:
Hahaha :D
Hiç güleceğim yoktu. Abininkine nasıl girdin ya... Ben video bile izlemedim. Ama burunun şeklini değiştirmek istemezsen , değiştirmiyorlar ki.
Kardeşimin burnunda kemik kalmamıştı. Hani bu kemikli kısım çökmüştü. Oraya yeniden kıkırdaktan kemik yaptı.
En kötüsü eşini düşün horlayan biriyle uyumak çok zor :D

Ahaha kız velvette güldürdün beni sbh sbh:KK48:konuyu yeni gördüm de damladım hemencik:KK53:
Bende horlayan tayfadanim:)
Eşim de bazen,kız nolur önce ben uyuyumda,sen benden sonra uyu der :) o kdr horlarim sen düşün:KK70:ama 7 yıldır hala evliyiz çok şükür soğumadi benden:KK70:ama bazen horladigimi söylediği zmn,senin kendinden haberin yok tabi kendi horlamanida bana sor derim gerçek sanar,ağzını açmaz bidaakine🤣🤣 boşver senden bu yüzden soguyacaksa sogusun zaten bı sure sonra ona ihtiyacın kalmayacak:KK45:

Ay ben olsam döverim :D

Bazı ilaçlar, alkol, yorgunluk horlamaya sebep olabiliyor çok önemli değil sanki kendileri prensesler gibi uyuyor ayyyyyy çok doldum zaten 😡🤬

Bence çoğu insan horlar veya uykudayken tuhaf sesler çıkartır. Ben bazen tam dalma aşamasında kendi horlamama kalkıyorum 🤦🏻‍♀️
Sabah bazen bir uyanıyorum adam salonda gece kaçmış,kendi aslan gibi kükrüyo benim kedi miyavlamama takıyo 😂
5 senedir beraberiz henüz soğumadı ama siz flörtleşmedeyseniz ilk 1-2 ay burun bandı tak yavaş yavaş alıştır.😂

Dert etmeyin bukadar horlama tedavisi olan birşey. Bir gögüs hastalıkları uzmanına gidin sebebini bulsun.

Sevgilim birlikte geçirdiğimiz ilk geceden sonra horluyorsun demeye başladı. Şimdi evliyiz, hala horluyorum. Adamda soğuma falan yok 😁

Ben de horlarım, çoğu zaman ağzım açık yatıyorum. Ben uyurken kapatıyorum nasıl açılıyor anlamıyorum. Arada akan salyadan bahsetmek istemiyorum. Evli olsam kocam boşar o kadar yani:KK45:

yok ağzın açıkken fotonu çekip uyanınca dalga geçiyorlar :KK70:
o ağız nasıl açılıyor bende çözebilmiş değilim:olamaz:

Hahaha :D
Hiç güleceğim yoktu. Abininkine nasıl girdin ya... Ben video bile izlemedim. Ama burunun şeklini değiştirmek istemezsen , değiştirmiyorlar ki.
Kardeşimin burnunda kemik kalmamıştı. Hani bu kemikli kısım çökmüştü. Oraya yeniden kıkırdaktan kemik yaptı.
En kötüsü eşini düşün horlayan biriyle uyumak çok zor :D

Diyorum ya salaklık ettim işte, akıllı insan işi değil.

Biz karşılıklı horluyoruz, gıcırdıyoruz, arada tekme tokat birbirimize giriyoruz. Sabah sağlam kalktığımıza dua edecek durumdayız. İki deli bir yatağa girmemeliydiiik 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X