Horlayan eş sorunsalı, gece çıkan kavgalar

Kızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış😒 3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
Horlamayan insan da ne bileyim 😁
Benim eşim de arada horlar. O da benim horladığımı söyler. İkimizde bu durumda birbirimizi hafifçe uyarırız. Çok şükür hiç kavgamız olmadı. Anlayışlı davranmıyorsa başka oda da yatın. Uyunmuyor yani o sesle de.

Hamileliklerimde fil gibi horluyordum, geçici bir dönem olduğu için eşim idare etti tabi. Bazen kendi sesimden bile uyanıyordum, o derece... Eşinizin neden horladığını anlayabiliyor musunuz peki? Yatma şeklinden mi? Bazen yastığın yapısı bile etkiliyor. Ya da belki doktora gitmesini gerektiren bir durum vardır; daha önce horluyor muydu mesela, birden mi başladı? Bunun için itişmek kakışmak da saçma değil mi? Sonuçta o bilinçli horlamıyor, ee siz de haliyle uyuyamadığınız için onu uyarmak zorunda kalıyorsunuz. İkinizin de anlayış göstermesi, çare arayışında olması gerekir.

Gerçekten hafif dürtüyor ve o bağırıp çağırıyorsa çok fena canım.. bunun için kavga istemediğinizi, üzüldüğünüzü, uyuyamadığınızı güzellikle anlatmaya çalışın anlamıyorsa ne bileyim çok bencil biri denektir..

Benim eşimde yorgun ve hasta olduğu zamanda horlar bende hayatım çok horluyorsun diyorum uykusunda susuyor 😂😂😂yoksa ben asla uyuyamam çıt sesine uyanıyorum oda saolsun sus diyince uykusunda anlıyor 😁Allahtan sabaha bişey hatırlamıyor 😂😂

Eşim yorgun olduğunda horlar. Maalesef hep de yorgun olduğu için her gece horlar. Canı sağ olsun ben çok etkilenmem. Ama eğer etkileniyorsan ki öyle belli ki, adamı dürtme. Uyurken durtulmek kadar sinir bozucu bir şey yok. Omzunu okşa, sakin bir sesle hadi yan dön hayatım de. Hamile olduğum için her sırt üstü yattığımda eşim uyandırıp yan dön diyor bana, hiç de sinirim bozulmuyor. Nasıl dediğin önemli. İnsan uykuda sinirli olabilir çünkü.

Horlamasının birçok nedeni olabilir çok yoruluyorsa, kilosu fazlaysa, uyku apnesi(uykuda solunum durması) varsa ve burnunda et,kemik büyümesi ya da şekilsizliği varsa bunlardan kaynaklanabilir bence bir doktora görünün

Eşim horlar evlenmeden öncede biliyordum o yüzden şaşırmadım. Ben de hastayken falan horlarım en büyük avantajımız onun uykusu ağır benimse ses ışık farketmeksizin uyuyabilme özelliğim var. Ola ki uyanıksam horlarken ayak parmağına dokunuyorum susuyor annem de babama öyle yapardı :D

Kızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış😒 3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
bebek de bizimle aynı odada yatıyor ( imkanlardan kaynaklı zorunlu durum) ben sorun değilde bebek uyandı mı bizde 3. dünya savaşı çıkıyor :confused: :confused:

İnsan bazen yastıkla boğmak istiyor değil mi 😊 burnunda bir sorun varsa önce doktora görünsün. Yavaşça durteceksiniz ya da yastığını biraz çekip yönünü degistireceksiniz başka çare yok sanirm

nasıl kavga etmeyi başarıyorsunuz ki bu konu da :) benim de eşim horlar ben ondan önce uyurum bu yüzden.
hatta dalga geçerim videosunu çekerim ses kaydı alırım baya gülüp eğleniriz :)
biraz sakin olmayı deneyin

Ben gece uyandırıyorum dürtüp, çünkü başka türlü uykuya dalmam mümkün olmuyor. Çünkü eşim çok horluyor, idare ediyorum mecbur ama o da terslemez sağolsun.

Eşim horlar evlenmeden öncede biliyordum o yüzden şaşırmadım. Ben de hastayken falan horlarım en büyük avantajımız onun uykusu ağır benimse ses ışık farketmeksizin uyuyabilme özelliğim var. Ola ki uyanıksam horlarken ayak parmağına dokunuyorum susuyor annem de babama öyle yapardı :D
Aa ilginmiş bi deneyim ben de 😆

Arada benm eşimde horluyo uyandırıom yan yat diyorum yan yatıyo horlaması kesiliyor niye kavga cıkıyor ki rahatsz oldugunuzu söylemeniz cok normal bişey

Back
X