Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Horlamayan insan da ne bileyimKızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
bebek de bizimle aynı odada yatıyor ( imkanlardan kaynaklı zorunlu durum) ben sorun değilde bebek uyandı mı bizde 3. dünya savaşı çıkıyorKızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
Ben gece uyandırıyorum dürtüp, çünkü başka türlü uykuya dalmam mümkün olmuyor. Çünkü eşim çok horluyor, idare ediyorum mecbur ama o da terslemez sağolsun.Kızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?
Aa ilginmiş bi deneyim ben deEşim horlar evlenmeden öncede biliyordum o yüzden şaşırmadım. Ben de hastayken falan horlarım en büyük avantajımız onun uykusu ağır benimse ses ışık farketmeksizin uyuyabilme özelliğim var. Ola ki uyanıksam horlarken ayak parmağına dokunuyorum susuyor annem de babama öyle yapardı![]()
Aaa allahtan bebek yok ama olursa odayı ayırmak gerekcek anlaşıldıbebek de bizimle aynı odada yatıyor ( imkanlardan kaynaklı zorunlu durum) ben sorun değilde bebek uyandı mı bizde 3. dünya savaşı çıkıyor![]()
![]()
Arada benm eşimde horluyo uyandırıom yan yat diyorum yan yatıyo horlaması kesiliyor niye kavga cıkıyor ki rahatsz oldugunuzu söylemeniz cok normal bişeyKızlar selam eşim bazı geceler horluyo ve ben hafif dürtüyorum filan bazen de tartışma çıkıyor gece bağrış çağrış3sene oldu hala birarada yatarken itişiyoruz var mı böyleler aranızda?