Horlayan eş sorunsalı, gece çıkan kavgalar

hahah ilk zamanlar kolunu tak diye suratıma filan yapıştırıyodu hayır sabah uyanıcam yüzüm mor işe gidicem yani allahtan bıraktı onu sonraları :KK48:
Keşke benim eşimde ben uyurken üstümde uyumayı bıraksa yorgunluktan koca yatağa sığmıyor nasıl uyuduğunu bilmiyor vallaha arada kolunu kafamın üstüne koyuyor saçlarım belime kadar uzun saçlarımin üstünden kaldırana kadarda ōluyorum yani ama napacan işte eş bizim için didiniyor napsin 😂

Bizim de gecelerimiz bol atraksiyonlu geçer, horlar, çapraz yatar, konuşur hatta bağırır, arada beni sever, geçen elini ağzıma sokmaya çalışıyodu🙄 ben rahatsız olmadım hiç bunlardan horlayınca yan çeviriyorum mesela, başını okşarım sakinleştiririm, kıyamam yorulduğundan oluyo hepsi, çapraz yatmasına gıcığım bi tek onu da ittire ittire düzeltirim kavgalık bişey yokki bilerek yapmıyolar ki, hatta hoşuma gidiyo benim bunlar

benim babam da horlardı baya, annem bir iki dürterdi geçici bir durulurdu, sonra yine aynı :KK53:
en sonunda babam kendi baska yerde yatmaya başladı kıyamam garibim:( sonra yine yanyana yattılar ama
baya değişken bir ilişkileri varmış şimdi böyle anlatınca:KK53:

Bizim de gecelerimiz bol atraksiyonlu geçer, horlar, çapraz yatar, konuşur hatta bağırır, arada beni sever, geçen elini ağzıma sokmaya çalışıyodu🙄 ben rahatsız olmadım hiç bunlardan horlayınca yan çeviriyorum mesela, başını okşarım sakinleştiririm, kıyamam yorulduğundan oluyo hepsi, çapraz yatmasına gıcığım bi tek onu da ittire ittire düzeltirim kavgalık bişey yokki bilerek yapmıyolar ki, hatta hoşuma gidiyo benim bunlar
ben de yorgun ve uykumu alma derdinde olduğum için geriliyorum valla hiç hoşuma gitmiyor :KK43: :KK48: bir de sabah kalktığımda başım ağrıyosa durup durup sinirleniyorum uyutmadı diye

Başımdan geçen komik bir olayı anlatmak istiyorum.

Gece uyurken bir kaç gün üst üste eşim horluyor diye söylenip söylenip uyumaya devam ediyorum. Yine bir gün artık dayanamadım dürttüm gözlerini açtı, horlama sesi devam ediyordu. Meğerse üst kattan geliyormuş horlama sesi böyle bir horlama yok.

Benim esimde 7 yildir evliyiz hergece horlar bende hafif dürterim. arada şikayet ettigimde olmuştur.gecen yıl 1 ay hastanede yattim yanimda 60 lı yaşlarda bir teyze yatiyordu. Aman Allah im kadin uykusunda kükrüyor konuşuyor hatta ıslık çalıyor. O teyzeden sonra artik eşimin hirlamasina şükrettim duymuyorum bile

Benim eşimde horlar onu gectim birde bağırır alt kat us kat duyar o derece yani
Tabi benim korkum tavan yapar korkudan kendine sarılırım:KK70:
Eşim önceki yıl afrine gitmişti uykusunda bağırmış
Ama öyle böyle değil sanki sanırsın boguyorlar
Yanında kalanlar korkudan sabaha kadar
Cikamamislar battaniyenin altindan
Sonradan anlattılar bana arkadaslari
Öldüm gülmekten:KK70:

bizde ayniyiz bizimki kükrüyor hatta
bir ara kukredigine inanmadi ses kaydi aldim baktim ben ondan cok horluyorum sildim ses kaydini
durtuyorum artik sadece

Back
X