Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bi şekilde motive oluyorlar galiba ben de cozemedim o durumu normalde mesafeliyimdir hamilelik surecinde duygusallastim bazi konularda ama cidden zor yatılı misafir
Ben toplu şekilde yurtdışından getiriyorum canım burda bulamadim istediğim yumuşaklıkta olanı..Marka veremeyecegim ama sen sadece kayinvaliden varken kullancagin için herhangi birini alabilirsin..
Çocuk dogunca çok dikkat et yanlız cidden ses zor duyuluyor.
Kaynanamla aynı şehirde oturuyoruz arada sırada gelir bir gece kalır bu ara bu durum sıklaştı ve inanılmaz horluyor odalar arasi sabahi sabah ettim hamileyim üstelik gerginim kaç gündür uykusuzluktan doğumdan sonra kalmak isterse perişan olurum saygısızlık da yapmak istemiyorum ne önerirsiniz
Ben toplu şekilde yurtdışından getiriyorum canım burda bulamadim istediğim yumuşaklıkta olanı..Marka veremeyecegim ama sen sadece kayinvaliden varken kullancagin için herhangi birini alabilirsin..
Çocuk dogunca çok dikkat et yanlız cidden ses zor duyuluyor.
Ozelden yazsan canim marka . Evet cocuk varken takamam minik kuşumu duyamam simdilik idare etse yeter kaynanaya susturucu bulsam daha iyi ama icat edilmedi :)
Sonunda böyle bir konuyu da gördü bu gözler . Horlamanın çözümü yok bence, babam da çok horlar. Evdeki hayvanlarımız çok korkuyor mesela sesini duyunca. Vahşi yaşam parkına dönüyor ev. Gelmesin yani aynı şehirde kalmak ne demek ,ne kadar da saçma. Eşinize söyleyin ,hamileyim uykusuz kalıyorum diye. O geldi mi eşiniz saat kaç olursa olsun bıraksın kendi evine.
Sonunda böyle bir konuyu da gördü bu gözler . Horlamanın çözümü yok bence, babam da çok horlar. Evdeki hayvanlarımız çok korkuyor mesela sesini duyunca. Vahşi yaşam parkına dönüyor ev. Gelmesin yani aynı şehirde kalmak ne demek ,ne kadar da saçma. Eşinize söyleyin ,hamileyim uykusuz kalıyorum diye. O geldi mi eşiniz saat kaç olursa olsun bıraksın kendi evine.
Eskiden beri horluyor hatta bazen eşimle nisanliyken telde konusurken bile sesi duyuluyordu fon olarak :) ben de hassasim bir muddet tikac ile uyudum eşimle uyurken çünkü nefes bile uyutmuyor ama gebelikte silikon tikaclar basınç yaptı rahatsiz oldum farkli rahat tikaclar varsa zarari yoksa kulaga kullanirim