- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
- Konu Sahibi haticenurrr
-
Canim benim Allah razı olsun aç mi içiyoruz tok mu? hayıtı kesinlikle yapacağım da çörek otu bal tarçın i nasıl yaptığını da anlatma imkanın var mıLh icin hayit tohumu al hergün bi bardak kaynar suya bi cay kasigi at demle suz iç canim bide çörek otu bal tarcin kuru adetin 2. Gunu basla canim allh tez zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin canim
Hayiti ne cok aç ne çok tok ic canm normal çörek otu kurude resim ekledim sabah akşam aç
Sonuçların çok iyi niye ysptirdinkiSelam kizlar benim test sonuclarima da bir bakabilir misiniz?
Adetlerin nasilGercekten mi? Cunku bebek istiyoruz.. Gorunurde bisey yok ama olmuyor yine de.Bekleyise devam bakalim.. Tesekkur ederim bu arada
Canim ben bal çörek otu tarçın a başladım bugün. Sence hayıt suyu da içeyim mi zararı mi olur faydası mi ??Hayiti ne cok aç ne çok tok ic canm normal çörek otu kurude resim ekledim sabah akşam aç
Evet sonuçları çok iyi yalnız bişey dikkatimi çekti fsh lh birbirine baya yakın acaba o yüzden mi olmuyor?Sonuçların çok iyi niye ysptirdinki
hayıtı iç ama incir kürü yapma iki kür zararlıymışCanim ben bal çörek otu tarçın a başladım bugün. Sence hayıt suyu da içeyim mi zararı mi olur faydası mi ??
yada incir mi kullansam canım sen hormonlar dan anlıyorsun prolaktinim çok yüksekti seneler önce sonra bu seviyelere geldi , prolaktinime göre kuru incir yesem mi yoksa yükseltme ihtimaline karşılık icmeyeyim mi?
Acikcasi fazla bi arastirma yapmadim bu degerlerle ilgili.. Dr.a da ayni gun gosterme durumum olmadi sonuclar aciklanmadigi icinEvet sonuçları çok iyi yalnız bişey dikkatimi çekti fsh lh birbirine baya yakın acaba o yüzden mi olmuyor?
Pco mu var acaba sende herhangi bir rahatsızlığın varmı canımKimse yok mu bana yardım edebilecek acaba
Bilmiyorum canım ya benim 4 yaşında bi kızım var ikinci bebeği istiyoruz doktora gittik ultrason bişi çıkmadı sonra tahlil sonuçlari bu şekilde çıktı doktor lh yüksek tuylenme var mi dedi ama bende yok hap zayıf olduğum için daha kötü yaparmiş bu adetim in 2. Günü tekrar çağırdı tedavi başlıcaz dedi ama ne tedavisi bilmiyorum ve korkuyorum büyük bi problem mi nedir öf. ..
Bak canım benimde başımdan bir gebelik geçti ama ıstenmeyen bir gebelikti 7 haftalikken kürtaj oldum 3 ay sonra duzenim değişti benimde prolaktinim yüksek çıktı adet duzenim değişti ilk gebelik etkiliyor galiba senin Adetlerin nasilBilmiyorum canım ya benim 4 yaşında bi kızım var ikinci bebeği istiyoruz doktora gittik ultrason bişi çıkmadı sonra tahlil sonuçlari bu şekilde çıktı doktor lh yüksek tuylenme var mi dedi ama bende yok hap zayıf olduğum için daha kötü yaparmiş bu adetim in 2. Günü tekrar çağırdı tedavi başlıcaz dedi ama ne tedavisi bilmiyorum ve korkuyorum büyük bi problem mi nedir öf. ..
Ya ilk defa geçen ay geciktim normalde düzenlidir.bakalım bu ay nasıl olucakBak canım benimde başımdan bir gebelik geçti ama ıstenmeyen bir gebelikti 7 haftalikken kürtaj oldum 3 ay sonra duzenim değişti benimde prolaktinim yüksek çıktı adet duzenim değişti ilk gebelik etkiliyor galiba senin Adetlerin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?