- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
- 123
- Konu Sahibi haticenurrr
-
Bak canım benimde başımdan bir gebelik geçti ama ıstenmeyen bir gebelikti 7 haftalikken kürtaj oldum 3 ay sonra duzenim değişti benimde prolaktinim yüksek çıktı adet duzenim değişti ilk gebelik etkiliyor galiba senin Adetlerin nasil
Adet miktarında degisiklik varmiselam benimde şuan son yaptırdığım testte prolaktinim yüksek çıktı ama adetlerim hep düzenlidir birde bu testi ben hep adetin 2 ya da 3 günü öğlen sıralarında yaptırdım aç karna yardımcı olur musunuz doktorum önemli değil ilaçla düşürülür dedi
Adet miktarında degisiklik varmi
Hayır olmuyor benim miktarı azaldihayır canım şuan ameliyat oldum polipten dolayı sadece renk farkı var gibi geldi böyle bişeyi sormak istmem ama adetiniz böyle parça halinde pıhtı pıhtı oluyormu benim ameliyattan önce öyleydi
laboratuarın referans değerleri yok ama genel değerlere göre bakarsak prolaktin sınırda gibi ayrıca lh gebeliğe engel olabilecek derecede yüksek, düşmesi lazım ki gebe kalmak kolaylaşsın ve doktor ultrasonla baktı mı bilmiyorum ama hormon testinden pko ihtimali gözüküyor... lh düşürmek için en iyi çözümlerden birisi hayıt tohumu..TSH 2.64 ft4 1.36 ft3 0.378 prolaktin 27.1 fsh 4.78 lh 10.35 nasıl ya sonuçları hamileliği engel mi
Sen hormonlardan anliyormusn ya birsey sorucam : ) lh 8.55 çıktı fsh 9.67 sence nası birde bişey duydum fsh lh birbirine yakın olunca yumurtlama gerceklesiyormusYa ilk defa geçen ay geciktim normalde düzenlidir.bakalım bu ay nasıl olucak
Ya ben anlamıyorum sonuçlardan zaten doktora gittiğimde de bole sonuçlar beklemiyordum insan başına gelince herseyi araştırmaya başlıyor Allah hepinize yardimci olsun ya çok zorSen hormonlardan anliyormusn ya birsey sorucam : ) lh 8.55 çıktı fsh 9.67 sence nası birde bişey duydum fsh lh birbirine yakın olunca yumurtlama gerceklesiyormus
Benimde prolaktinim yüksek canım tüylenme gibi bir sorunun var mı peki seninMerhabalar tahlil sonuçlarım bu sıkıntı var farkındayım fakat ne durumda olduğumu bilmek istiyorum. Adetimin 3. Gunu yapıldı bu tahliller ve doktor alttan muayene etti yumurtan var dedi.fakat sanırım pek iç açıcı degil ve aşırı derecede kafaya takiyorum bir kere dahi olsa annelik duygusunu yaşamak istiyorum..
O herkeste var genelde sıkıntı yapma prolaktin tüylenme yaparmiş ondan srdumaşırı derecede yok ama göbek çizgimde var birkaç tane
Nasıl düşündün canım ne kullandinSon tahlilde prolaktin 0.578 e düşmüştü şuan aşılama yapıcaz
Dostinex kullandım cnmNasıl düşündün canım ne kullandin
Ya benim başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti kürtaj oldum çok korkuyorum aslindaHormon değerlerini düzeltmek icin testere dişli aslan pencesi otunu cay gibi demleyip icmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?