Ne mutlu size ben bizimkinin duruşundan uyuyuşundan bile tiskinmiştim
Ayyyy kendimi hatirladim bnmde ole oldu ilk zmnlar esimin uzerine atliycktim nerdryse senin gibi lekelerim vardi ve dr uc ay yasak dedi uc ay gecmek bilmedi uc ayin sonu tatile ciktik cok guzel bi tatildi
Sari renk normal cnm kahverengide kirmizi olunca kork bnm kahverengi geliyodu uc ay bence bekle masturbyon dahil rahim kasiliyo cunku sik disini azcik zor biliyorum ama napcn hersey bebisler icinsarı renkte akıntı gelmıstı sabah umarım normaldır
Sari renk normal cnm kahverengide kirmizi olunca kork bnm kahverengi geliyodu uc ay bence bekle masturbyon dahil rahim kasiliyo cunku sik disini azcik zor biliyorum ama napcn hersey bebisler icin
Bnmde oleydi cnm kese buyudukce damarlari catlatiyomus ondan demisti drmaynen başta bulanık kahvemsi vardı gectı ara araoluyordu silinirken peçeteye geliyordu
Ayyyy kendimi hatirladim bnmde ole oldu ilk zmnlar esimin uzerine atliycktim nerdryse senin gibi lekelerim vardi ve dr uc ay yasak dedi uc ay gecmek bilmedi uc ayin sonu tatile ciktik cok guzel bi tatildi
GecmedimiiiiAman ne iymis ya
Ben adamı nerdeyse evden atacaktim tiksintiden dogum yaptım yinede geçmedi tiksintim
sonradan geçti halen aklıma gelince tiksiniyorum
Geçti canım tabikideGecmedimiiiiben adamdan degilde bi cok seyden tiksiniyorum mesela kahve kokusu, ve icmeyide cok ozledim dogumdan sonrada gecmicek diye korkuyodum zaten bu kokular, bitmeyecek degilmi bu zulummmm
Sarı renk akıntı 9 ay boyunca dönem dönem oluyormuş her hamilede kasılmalar da 8 ve 9 ayda rahmin açılmasıni tetikliyormus şimdi sorun olmaz. Merak edip arastirmistim bende:)kızlar ya :) vallahı utanarakj yazıdm ıyıkı var yaşasın kadınlar klübü !! :) evet 2 ay ılıskı yasak birde sarı akıntı geldı bugun korktum vajına akıntısı gbı açık sarı sizde oldumu _? ilişki olmaycak bu gıdısle ama mastr. bılemıyorum :) tek endıse duydugum kasılmada cocugun etkılenmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?