Hormonlar bir insanı ele geçirebilir mi?

Eski sevgilime adet oldum dediğimde ellerini semaya kaldırıp "şükür beni öldürmeden bu PMS dönemi de bitti" derdi:)
Yine o zamanlarda ciddi ciddi ay büyürken uyuyamazdim
Zamanla bunların hiç biri kalmadı, şimdi adet olacağımı bir gece önce belirti veren bağırsaklarımdan anlıyorum

Maşallah benimki gümbür gümbür geliyor. En az beş gün önceden istila edip ardından yorgun bir ben kalıyorum.

Merhaba bende aynı durumdayim galiba hatta o gerginlik yüzünden çok daraldim ve babamin evine bile gittim eşimi gormemek için ama eşim geldi almaya iki gün geçti baktım adet oldum şimdi çok sakinim eşime karşı sanki hiçbir şey olmamış gibi . sinir stres oluyorm bende ama bu bazen olur oda düzensiz adet oldugum için

Düzenli olsanız her ay demek ki ben her adet dönemi evliliğimi sorguluyorum yaşamımı sorguluyorum majör minör birşeyler yaşıyorum. Olmasa daha kötü ama oluncada kötü yav

Düzenli olsanız her ay demek ki ben her adet dönemi evliliğimi sorguluyorum yaşamımı sorguluyorum majör minör birşeyler yaşıyorum. Olmasa daha kötü ama oluncada kötü yav
Pisklojik olmasjn sizinki bir doktora da sorun bence ruh hali degisebilir ama her ay da evlilik sorgulanır mi bilemedim

Pisklojik olmasjn sizinki bir doktora da sorun bence ruh hali degisebilir ama her ay da evlilik sorgulanır mi bilemedim
Evlilik terapistine gidiyoruz o olur mu? öyle daral geliyor yani bir anda her şeyden bıkıyorum yarın ilk iş bir papatya veya melisa çayı

Son düzenleme:
Bir şey desin de kavga edelim diye an kovaliyorum baktım o an gelmiyor ben bir yolunu bulup o kavgayı çıkarıyorum. O dönemlerde parmak ucunda yürüyor

Bir şey desin de kavga edelim diye an kovaliyorum baktım o an gelmiyor ben bir yolunu bulup o kavgayı çıkarıyorum. O dönemlerde parmak ucunda yürüyor
işte o bilinci kocama oturtamadım. Biraz ben biraz o dikkat etse aslında hiç gerilmeyeceğiz . Mesela şimdi farkındayım gereksiz büyüttüm ama geri adım attıkça üstüme gelecek o yüzden bekliyorum bu fırtınanın geçmesini

Bende fil hafızası var onu biliyor. Yoksa bilinçten değil o bugün dikkat etmezse musalla taşında kefenlenirken gözümü açar hatırlatır geri kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…