Hormonlar bir insanı ele geçirebilir mi?

Cevap veriyorum evet ele geçirebilir. Aynı döngüyü ben de yaşıyordum. Hatta bu sınır harbinden sonra bir de sevişme isteği ta ki başka bir sebepten antidepresan kullanmaya başlayıncaya kadar . O gerginlik geçti artık olmuyor .

Nedendir içim burkuldu mesajınıza belki yine malum dönemlerden. Her ne sebepten kullanıyorsanız özellikle o şeye şifa olmasını dilerim

Farkında değil
Vardiririz gülüm neyse ya şaka bir yana anneannem dolapla kavga eder içindeki herşeyi dolaba kusar bagirir çağırır öfkesini gecirirmis sonra da odadan kuş gibi çıkarmış. Dolabın her bölümü ayrı biriydi kime sinirliyse o bölümü açar sover kapatirdi

Şizofreniye adım adım

O dönem ben de ek bir alingan vs oluyorum. Eşim anliyor hatta adet oldugunu ya da o doneme yaklaştıgimı artık. Ya da ben diyorum idare et diye

Yemin ediyorum, bu benim. Dünyayı ikiye bölebilecek kapasitede sinirli oluyorum. Mesela dün öyleydim ama bugün daha sakinim ldkvejvheıb Regl öncesi dönem benim için çok sıkıntılı geçiyor, sizinkilere artı olarak mide bulanması, baş dönmesi, baş ağrısı, halsizlik, vs... Üstüne bir de diyet eklenince atom bombası etkisi gösteriyorum sdvklnekfve Bence bunu karşınızdaki kişinin anlayıp ona göre davranması lazım. Açıkçası ben o anda gerçekten hiçbir şey düşünemiyorum, dönem geçtikten sonra da özrümü vs. dileyip bi nevi kendime gülüyorum. Erkek arkadaşım genelde alttan alıyor, bu dönemlerde, daha hassas davranıyor ve tartışma çıkaracak konuları çok güzel kapatıyor dkfbvkevb Belki eşinizle bu durumu konuşabilirsiniz. Dışarıdan takviye alma durumunu hiç deneyimlemediğim için sadece konuşup, durumu anlatıp ona göre aksiyon alınması taraftarıyım.

Bende eskileri düşünüp üzülüyorum. Normalde geçti gitti dediğim şeyleri her detayına kadar hatırlayıp neden bana böyle yaptılaaaaar die kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Ama ben içe dönük oldugum için eşime pek bişey yansıttıgımı düşünmüyorum

Ben hep sinirli olduğumdan o dönem beni ekstra etkilemiyor ama libidom çok azmış gibi 10x daha artıyor bide normalde hiç duygusal insan değilim biraz duygusallaşıyorum sanki bunada ekstra sinirleniyorum bide
Reglin libidoyu arttırdığına dair birtakım araştırmalar olduğunu biliyordum. Vücudun gerçekten delirdiği bir dönem. Sakin kalmak mümkün değil bence lfkvkfhkb

Ben de giriyorum bu gruba. Adet dönemi yaklaşırken her yerim ağrıyor, yorgunluk ve asabiyet artıyor. Eşim zaten durumumu biliyor, unutursa da ben hatırlatıyorum beni idare et bu ara diyorum. Ama bir çare bulamadım, ne yapmam gerek bilmiyorum. Adaçayı kekik demleyip içerek adet dönemimi bir an önce başlatmaya ve bitirmeye çalışıyorum

Bende birkaç kere saçma şeylere yükselip özür diledim baktım eşimde ya hep böyle özür mü dileyeceksin demeye başladı. Bende özğr dilemiyorum artık. Haksızda olsam geri adım atmıyorum o da aradan zaman geçince yumuşuyor

Belki de zamana yaymak sizin için en uygunu, o halde. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer gibi bir laf vardı, o yüzden pek yorum yapamıyorum dkxmkcc umarım düzelir durum, veya düzeltecek bir yol bulursunuz

Bazı beni etkileyen olayları bende hatırlayıp ağlıyorum zaten kötüyüm daha da batırıyorum kendimi… hiç iyi bir şey değil

Bazı beni etkileyen olayları bende hatırlayıp ağlıyorum zaten kötüyüm daha da batırıyorum kendimi… hiç iyi bir şey değil
bende bir şeyler olup bittikten sonra evet meğer benimkiler gelmiş diyorum. Dediğim gibi tartışma öncesi çok tartışmalıl gibi geliyor haklıymışım gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…