- 30 Mart 2015
- 483
- 921
- 103
- 40
- Konu Sahibi Probisinkokusu
-
Cevap veriyorum evet ele geçirebilir. Aynı döngüyü ben de yaşıyordum. Hatta bu sınır harbinden sonra bir de sevişme isteğiMerhabalar sayın kk kızları. Benim derdim adet dönemi öncesi yaşananlarla ilgili. Mütemadiyen eşimle her kavgamız adet dönemi öncesine denk geliyor adet olmadan dört-beş gün öncesi o kritik günlerde.
O günlerde başlayan bir kırgınlık ekstra hassasiyet, daha kötümser düşünmek, azalan tahammül, kaskatı bir gerginlik… Önüne geçmeye çalışıyorum(bir adım geri atmak, başka şeylere odaklanmak, sakinleşince konuşmaya çalışmak vb.) ama o kavga çıkmadan şöyle bir ağlamadan rahatlayamıyorum. Tartışmadan sonra bana da yaşanan çok mantıksız geliyor ama öncesinde o kadar haklı olduğumu hissediyorum ki.
Bütün bu tekrarlanan döngüden yoruldum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizlerde benzer durumlar yaşıyor musunuz? Zaman zaman bu durumu eşimle konuşuyorum özellikle gergin oluyorum veya bak yine malum günler yaklaşıyor diyerek ama kendisinden gerekli hassasiyeti görebilmiş değilim. Ben kendi çapımda neler yapabilirim? Hormonlarım böyle zamanda beni ele geçirmiş gibi hissediyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.
Farkında değilValla adam dünyada cenneti tadıyor
Nedendir içim burkuldu mesajınıza belki yine malum dönemlerdenCevap veriyorum evet ele geçirebilir. Aynı döngüyü ben de yaşıyordum. Hatta bu sınır harbinden sonra bir de sevişme isteğita ki başka bir sebepten antidepresan kullanmaya başlayıncaya kadar . O gerginlik geçti artık olmuyor .
Vardiririz gülümFarkında değil
Şizofreniye adım adımVardiririz gülümneyse ya şaka bir yana anneannem dolapla kavga eder içindeki herşeyi dolaba kusar bagirir çağırır öfkesini gecirirmis sonra da odadan kuş gibi çıkarmış. Dolabın her bölümü ayrı biriydi kime sinirliyse o bölümü açar sover kapatirdi
İçinde kalınca ya dedemden ya da çocuklardan cikariyormus o da böyle çözüm bulmuş.Şizofreniye adım adım
O dönem ben de ek bir alingan vs oluyorum. Eşim anliyor hatta adet oldugunu ya da o doneme yaklaştıgimı artık. Ya da ben diyorum idare et diyeMerhabalar sayın kk kızları. Benim derdim adet dönemi öncesi yaşananlarla ilgili. Mütemadiyen eşimle her kavgamız adet dönemi öncesine denk geliyor adet olmadan dört-beş gün öncesi o kritik günlerde.
O günlerde başlayan bir kırgınlık ekstra hassasiyet, daha kötümser düşünmek, azalan tahammül, kaskatı bir gerginlik… Önüne geçmeye çalışıyorum(bir adım geri atmak, başka şeylere odaklanmak, sakinleşince konuşmaya çalışmak vb.) ama o kavga çıkmadan şöyle bir ağlamadan rahatlayamıyorum. Tartışmadan sonra bana da yaşanan çok mantıksız geliyor ama öncesinde o kadar haklı olduğumu hissediyorum ki.
Bütün bu tekrarlanan döngüden yoruldum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizlerde benzer durumlar yaşıyor musunuz? Zaman zaman bu durumu eşimle konuşuyorum özellikle gergin oluyorum veya bak yine malum günler yaklaşıyor diyerek ama kendisinden gerekli hassasiyeti görebilmiş değilim. Ben kendi çapımda neler yapabilirim? Hormonlarım böyle zamanda beni ele geçirmiş gibi hissediyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.
Git gide benim bulacağım çözümİçinde kalınca ya dedemden ya da çocuklardan cikariyormus o da böyle çözüm bulmuş.
Reglin libidoyu arttırdığına dair birtakım araştırmalar olduğunu biliyordum. Vücudun gerçekten delirdiği bir dönem. Sakin kalmak mümkün değil bence lfkvkfhkbBen hep sinirli olduğumdan o dönem beni ekstra etkilemiyorama libidom çok azmış gibi 10x daha artıyor bide normalde hiç duygusal insan değilim biraz duygusallaşıyorum sanki bunada ekstra sinirleniyorum bide
Kesinlikle arttırıyor sonuçta hormonlar daha fazla çalısıyor :)Reglin libidoyu arttırdığına dair birtakım araştırmalar olduğunu biliyordum. Vücudun gerçekten delirdiği bir dönem. Sakin kalmak mümkün değil bence lfkvkfhkb
Bende birkaç kere saçma şeylere yükselip özür diledim baktım eşimde ya hep böyle özür mü dileyeceksin demeye başladı. Bende özğr dilemiyorum artık. Haksızda olsam geri adım atmıyorumYemin ediyorum, bu benim. Dünyayı ikiye bölebilecek kapasitede sinirli oluyorum. Mesela dün öyleydim ama bugün daha sakinim ldkvejvheıb Regl öncesi dönem benim için çok sıkıntılı geçiyor, sizinkilere artı olarak mide bulanması, baş dönmesi, baş ağrısı, halsizlik, vs... Üstüne bir de diyet eklenince atom bombası etkisi gösteriyorum sdvklnekfve Bence bunu karşınızdaki kişinin anlayıp ona göre davranması lazım. Açıkçası ben o anda gerçekten hiçbir şey düşünemiyorum, dönem geçtikten sonra da özrümü vs. dileyip bi nevi kendime gülüyorum. Erkek arkadaşım genelde alttan alıyor, bu dönemlerde, daha hassas davranıyor ve tartışma çıkaracak konuları çok güzel kapatıyor dkfbvkevb Belki eşinizle bu durumu konuşabilirsiniz. Dışarıdan takviye alma durumunu hiç deneyimlemediğim için sadece konuşup, durumu anlatıp ona göre aksiyon alınması taraftarıyım.
Belki de zamana yaymak sizin için en uygunu, o halde. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer gibi bir laf vardı, o yüzden pek yorum yapamıyorum dkxmkcc umarım düzelir durum, veya düzeltecek bir yol bulursunuzBende birkaç kere saçma şeylere yükselip özür diledim baktım eşimde ya hep böyle özür mü dileyeceksin demeye başladı. Bende özğr dilemiyorum artık. Haksızda olsam geri adım atmıyorumo da aradan zaman geçince yumuşuyor
Bazı beni etkileyen olayları bende hatırlayıp ağlıyorum zaten kötüyüm daha da batırıyorum kendimi… hiç iyi bir şey değilBende eskileri düşünüp üzülüyorum. Normalde geçti gitti dediğim şeyleri her detayına kadar hatırlayıp neden bana böyle yaptılaaaaar die kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Ama ben içe dönük oldugum için eşime pek bişey yansıttıgımı düşünmüyorum
Bazı beni etkileyen olayları bende hatırlayıp ağlıyorum zaten kötüyüm daha da batırıyorum kendimi… hiç iyi bir şey değilBende eskileri düşünüp üzülüyorum. Normalde geçti gitti dediğim şeyleri her detayına kadar hatırlayıp neden bana böyle yaptılaaaaar die kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Ama ben içe dönük oldugum için eşime pek bişey yansıttıgımı düşünmüyorum
bende bir şeyler olup bittikten sonra evet meğer benimkiler gelmiş diyorum. Dediğim gibi tartışma öncesi çok tartışmalıl gibi geliyor haklıymışım gibi hissediyorumBen de giriyorum bu gruba. Adet dönemi yaklaşırken her yerim ağrıyor, yorgunluk ve asabiyet artıyor. Eşim zaten durumumu biliyor, unutursa da ben hatırlatıyorum beni idare et bu ara diyorum. Ama bir çare bulamadım, ne yapmam gerek bilmiyorum. Adaçayı kekik demleyip içerek adet dönemimi bir an önce başlatmaya ve bitirmeye çalışıyorum
Boşanma raddesine getirmiyorsa bosver tartısmaktan bişey olmaz. Hayatınız renklenir :)Bazı beni etkileyen olayları bende hatırlayıp ağlıyorum zaten kötüyüm daha da batırıyorum kendimi… hiç iyi bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?