Teşekkürler canım cevabın için
5 aydır ikinci çocuğu istiyoruz olamyınca dr. gittim.
adetlerim 30 günde bir oluyordu.son bir yıldır 35 günde olmaya başladım.
dr.da bu testleri istedi.ama 4.gün yaptırmak zorunda kaldım.
klomen verdi.günde iki defa adetin 11.gününde yumurtalık takibi yapalım dedi.
bayağı tedirgin oldum açıkcası.sizlerinde fikirlerini almak istedim
dün kontrolüm vardı. doktor klomen kullanıyor olmama rağmen gelişen yumurtamın olmadığını söyledi. haftaya bugün tekrar gel geç de olsa sonradan gelişebilir. gelişmezse iğneye başlarız dedi. bugün tatile çıkıyorum belki bir faydası olur en azından psikolojik olarak. döndüğüm gün kontrole gideceğim.
arkadaşlar merhaba cumartesi gününden beri
kahverengi çamur gibi akıntım var
adet günüm geldi ama hala çamurumsu aıntı var adet olamıyorum
bugün doktora gittim.
kan tahlili yaptırdım ama doktora yarın akşam gösterebileceğim buraya yazıyorum beni aydınlatmanızı rica ederim.
Beta-hCG 0,00
Serbest T3 2,83
Serbest T4 0,86
TSH 0,44
Anti TPO 0,3
Estradiol 56
FSH 6,99
Prolaktin 10,25
LH 2,02
Tiroglobulin 9,14
iğneler işe yaradı yumurtam gelişti. çatlatma iğenisini de yapıp deneme yaptık ve şu an hamileyim :)
artık hiç umudum kalmamıştı. o kadar üzgündüm ki. arkadaşlar inşallah hepinizin bebeği olur. umudunuzu hiç kaybetmeyin. Allahtan her zaman dileyin. Hepinize bol şans dilerim. sormak istediğini birşey olursa elimdne geleni yapmaya çalışırım.
ayyy canımmm ya varya nasıl umut oldun bana şimdi.allah sağlıkla kcağına almak nasip etsin.nasıl oldu bir anlatsana ayrıntılı,testi nezaman yaptın.ne iğnesi vruldun,naptın işte:)ben geçen yıldan beri aynıyım.tekrar başa döndüm şimdi adet bekliyorum.hayırlısı bakalım....ee bekliyorm cvp
merhaba arkadaşım .öncelikle umut verici konuşman için çok teşekkürler.bugün gittim doktora dostineks verdi tabi klasik:)doktor hanım ben bunu daha önce içtim düşmedi dedim.bana cumadan cumaya 2 tane iç bak gör dedi.ben daha düşmeyen görmedim dedi.yalnız ilacın içinde ilaç bittikten 1 ay sonra hamile kalın diyor doktora dedim bişey olmaz dedi.hayırlısı bakalım.bu ay heyecanla bekliyorum:)canım benim kuzeniminde prolaktin hormonu yüksekti 2 ay kullandı sonraki ay hamile kaldı inş.seninde öyle olur
ama prolaktini düsürecek ilaç kullanman lazım
sağol canım darısı da senin mercimeğine olsun :) bende de 5 tane yumurta vardı ikisi gelişmişti. o esnada vurduk çatlatma iğnesini. hatta ben ikiz olur mu acaba dedim ama doktor ultrasonda öyle bişey demedi. yumurtan geliştikten sonra olur bence. zamanını bekliyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?