- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi bensibelim2
-
ay banlanmış ya yeni gördüm. neyse ben kafama göre tatlımı alır giderim artık sevmiyosa kendi ısmarlasınmune kaç gün cezası var sibeliminuyku uyumadan beklicem onu
evet evet sen hallet şu işi de forumdakilerde rahat etsinyani şimdi adam elden ayaktan kesilse Allah korusun altını da temizleriz, nedir
ama sibeli koca aldatmış, özgüven yerlere düşmüş, okb, kişilik davranış bozuklukları, mitomani, paranoid, her şey var bu kadında, neyse ptesi halledicem ben bir kahveye bakar onu psikiyatra göndermem
kız ilk başta çıkan link işe orda face profili var alttan fotoğraflara bak adamın koskoca bir ağacın kökleriyle çekilmiş tuhaf bir resmi var heh işte s.çan adam o
Para yönetiyorum demek istemiştir, fon yönetiyordur, benim bilmediğim aracı kurum yok, öyle uzaktan bilmek değil ama gerçekten bilmediğim tamımadığım yok, o parayı alabilmesi için çok tanınmış olması gerekir, ki isim veremem biri vardır hep tvdedir o bile o kadar alabiliyorsa ne ala.yöneticiyim diyor sibel
kız ilk başta çıkan link işe orda face profili var alttan fotoğraflara bak adamın koskoca bir ağacın kökleriyle çekilmiş tuhaf bir resmi var heh işte s.çan adam o
sıçan adam diyor yaaSıçmayan adammı var
sıçan adam diyor yaaSıçmayan adammı var
Para yönetiyorum demek istemiştir, fon yönetiyordur, benim bilmediğim aracı kurum yok, öyle uzaktan bilmek değil ama gerçekten bilmediğim tamımadığım yok, o parayı alabilmesi için çok tanınmış olması gerekir, ki isim veremem biri vardır hep tvdedir o bile o kadar alabiliyorsa ne ala.
ben tezimden eminim denemek isterseniz özelden eşinizin iletişim bilgilerini gönderin 2 gün içinde sonucu görün :)
buldum kız bu daha komikmişo kocası değil abisi
kocası kel hafiften
dilan yeni konu aç orada konuşalim başkasının konusundan verim alamazsınaldatilmak nasl bir duyqu suan bi duyqu seli iceriaindeym elim ayaqim tutmuyo bu o duyqumu??:'(
Ooo bi taş attın kuyuya. Ateist insan vicdansızdır ve aldatır mı yani? Benim çevremde aldatan herkes koyu Müslüman onu ne yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?