Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

evet evet sen hallet şu işi de forumdakilerde rahat etsin
sibelin kardeşi de rahat etsin yazık kız bunun yüzünden evde kalcak
gelen görücülere ne komplo kurar bu sibel.
s.çan adam istemiyo.başka türlüsü zaten yok ki.

kız ilk başta çıkan link işe orda face profili var alttan fotoğraflara bak adamın koskoca bir ağacın kökleriyle çekilmiş tuhaf bir resmi var heh işte s.çan adam o

Facemiz varda biz mi gimiyokkhhh bacım girilmiyo yassakkk hemşerim yassaaakkkkk

yöneticiyim diyor sibel
Para yönetiyorum demek istemiştir, fon yönetiyordur, benim bilmediğim aracı kurum yok, öyle uzaktan bilmek değil ama gerçekten bilmediğim tamımadığım yok, o parayı alabilmesi için çok tanınmış olması gerekir, ki isim veremem biri vardır hep tvdedir o bile o kadar alabiliyorsa ne ala.

anlamıyorum ama doğru diyosundur sanırsam munis ablam

Bende buldum bi Sibel kızıl saçlı ama galiba o degil cünkü 47 yaşında ve cocuklari var ve 4 seneden coook uzun süredir evli oldugu yaziyo orda :S

Ooo bi taş attın kuyuya. Ateist insan vicdansızdır ve aldatır mı yani? Benim çevremde aldatan herkes koyu Müslüman onu ne yapacağız?

Cok tatlisin :) Ateist aldatir demedim ki, seninki duz mantik olmus. Isini garantiye almak istersen Allahtan korkan birini
bulacaksin demek istedim. Simdi konu dine
dayanmasin, su kadarini soyleyim her sakalliyi deden sanma, bir fikra var ya "Oglum ayagimin altinda imam olmasaydi baban b... yediydi" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…