Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

ev hanımları daha çok forex piyasasında işlem yapıyorlar trader üzerinden spk onaylı bir kuruma girip hemen başlayabilirler yalnız orada da iyice bilmek lazım.

sizin varmı hesabınız? :)

Yanlış, ev kadınları çoğunlukla hissede olmayı tercih eder, çoğu forex bilmez, forex oynamalarını da tavsiye etmemelisiniz, nedenini benden daha iyi biliyorsunuzdur, yazıpta ukalalık yapmış olmayayım. Forex alanında Spk onaylı birkaç kurum var zaten, isim veremem reklama girer, birçok aracı kurumu tanırım
Viob, Bist uzmanlık alanımdır, yılların kurduyum ne de olsa, hesap olmaması mümkün mü sizce? Ekrana sürekli bakmama da gerek yok, otomatik program bağlı, alır satar, alır satar

mune kraliçe yemin ederim kitap gibi kadınsınız..

sibelin yatırım alanları farklı ama şu an sizin kullandığınız teknik terimleri googlelıyo
Çevirip çevirip okumalarını tavsiye ederim o zaman

bu arada sibel 14 milyar mı kazanıyormuş ayda İntihar ederim ....
sibel kaçak et kesiyo gökçe.kazancak tabi.

wake senin kocayı iyi kurtardık az daha çökecekti adama, geçmiş olsun kardeş

ay dimi yaa
bende bi an şaşırdım o cevabı alınca.
neyse desteklerinizle benim kocayı kurtardık kızlar sağolun.en çokta sen sude.
adam b.kunu yapsın yaa ben bişey demem kocam o benim.
sibel gibilere düşerse nükleer bomba etkisi yapar valla.

bu arada sibel 14 milyar mı kazanıyormuş ayda İntihar ederim ....
Aracı kurumlarda 14 milyar kazanabilen bir çalışan yok. Çoğunu tanıyorum, kendi işlemlerini yaparsa başka ama Aracı kurumun patronu olmadığı sürece dealer vb 14 milyar maaşla çalışmıyor, asgari ücretten başlar maaşları.

yöneticiyim diyor sibel

nerde ulen kocasıyla resimleri iki saattir bakıyom elin çinindeyim zaten google yasak kırdım attım yasakları sibelim için ama o nur yüzünü göremedim ... S.çan adamda görcektim hayatımda ilk defa öffff çok kötüsünüz

yani şimdi adam elden ayaktan kesilse Allah korusun altını da temizleriz, nedir

ama sibeli koca aldatmış, özgüven yerlere düşmüş, okb, kişilik davranış bozuklukları, mitomani, paranoid, her şey var bu kadında, neyse ptesi halledicem ben bir kahveye bakar onu psikiyatra göndermem

mune kaç gün cezası var sibelimin uyku uyumadan beklicem onu

kız ilk başta çıkan link işe orda face profili var alttan fotoğraflara bak adamın koskoca bir ağacın kökleriyle çekilmiş tuhaf bir resmi var heh işte s.çan adam o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…