- 12 Temmuz 2006
- 57.891
- 221.258
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi bensibelim2
-
ev hanımları daha çok forex piyasasında işlem yapıyorlar trader üzerinden spk onaylı bir kuruma girip hemen başlayabilirler yalnız orada da iyice bilmek lazım.
sizin varmı hesabınız? :)
Çevirip çevirip okumalarını tavsiye ederim o zamanmune kraliçe yemin ederim kitap gibi kadınsınız..
sibelin yatırım alanları farklı ama şu an sizin kullandığınız teknik terimleri googlelıyo
ben linledinden baktım sen nerden baktın belki aynı kadından bahsediyoruzdur ama linkedindeki kızıl değilyazım şekli benziyor ya yorumlarında falan bilemedim ben benzettim yani
poh yaptığını bile bile bakmak tuhaf oldu dimi adama
direkt şey yaparken hayaline geldi
ben linledinden baktım sen nerden baktın belki aynı kadından bahsediyoruzdur ama linkedindeki kızıl değil
poh yaptığını bile bile bakmak tuhaf oldu dimi adama
direkt şey yaparken hayaline geldi
dava açarlar olmaz ifşa edemem asla bak belli ediyo gözlerdeki hüüzün yalancı tebessümle herşey ortadalink ver ne olur
yazma yazma cezası var bu işlerin isim yazma link vermefacebook çıktı benim karşıma dur özelden yazayım sana
sibel kaçak et kesiyo gökçe.kazancak tabi.bu arada sibel 14 milyar mı kazanıyormuş aydaİntihar ederim ....
wake senin kocayı iyi kurtardık az daha çökecekti adama, geçmiş olsun kardeş
Aracı kurumlarda 14 milyar kazanabilen bir çalışan yok. Çoğunu tanıyorum, kendi işlemlerini yaparsa başka ama Aracı kurumun patronu olmadığı sürece dealer vb 14 milyar maaşla çalışmıyor, asgari ücretten başlar maaşları.bu arada sibel 14 milyar mı kazanıyormuş aydaİntihar ederim ....
Aracı kurumlarda 14 milyar kazanabilen bir çalışan yok. Çoğunu tanıyorum, kendi işlemlerini yaparsa başka ama Aracı kurumun patronu olmadığı sürece dealer vb 14 milyar maaşla çalışmıyor, asgari ücretten başlar maaşları.
yani şimdi adam elden ayaktan kesilse Allah korusun altını da temizleriz, nedirsibel kaçak et kesiyo gökçe.kazancak tabi.
ay dimi yaa
bende bi an şaşırdım o cevabı alınca.
neyse desteklerinizle benim kocayı kurtardık kızlar sağolun.en çokta sen sude.
adam b.kunu yapsın yaa ben bişey demem kocam o benim.
sibel gibilere düşerse nükleer bomba etkisi yapar valla.
Aracı kurumlarda 14 milyar kazanabilen bir çalışan yok. Çoğunu tanıyorum, kendi işlemlerini yaparsa başka ama Aracı kurumun patronu olmadığı sürece dealer vb 14 milyar maaşla çalışmıyor, asgari ücretten başlar maaşları.
kız ilk başta çıkan link işe orda face profili var alttan fotoğraflara bak adamın koskoca bir ağacın kökleriyle çekilmiş tuhaf bir resmi var heh işte s.çan adam onerde ulen kocasıyla resimleri iki saattir bakıyom elin çinindeyim zaten google yasak kırdım attım yasakları sibelim için ama o nur yüzünü göremedim ...S.çan adamda görcektim hayatımda ilk defa öffff çok kötüsünüz
sıçan adam diyor yaanerde ulen kocasıyla resimleri iki saattir bakıyom elin çinindeyim zaten google yasak kırdım attım yasakları sibelim için ama o nur yüzünü göremedim ...S.çan adamda görcektim hayatımda ilk defa öffff çok kötüsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?