- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Şimdi ben bir şey diyeceğim mesela. Sonra aldatmayan erkek yoktur denecek. Düzgün sadık adam var da bize mi denk geliyor denecek. Ben hiç yorum yapmayayım. Herkes kendi yaşantısına göre genelleme meyilinde.
Eski konunuzda bana da meydan okumuştunuz, hakkaten neden bu kadar merak ediyorsunuz bu konuyu?
Hiç mi güvenilir erkeğe denk gelmediniz? Hiç mi güvenilir kadın yok çevrenizde? Ben de bunu merak ettim.
esime okudum cevap istedim dedi ki yanina yanassa bikere okadar sohbet etmezsin ettin diyelim dedim belki oro..udur dedim ne diyosun sen ya dersin terslersin o kadar sohbete firsat vermezsin dedi.. Günlerce sohbet edip ancak onu yapiyorlrdir dedi ama sen zaten evlisin bu olay imkansiz dedi kuran da bile yaziyor zinaya yaklasmayin diye dedi. yazdiginda bence dogru olabilir ama insandan insana fark var ya bence..eksik yazmis olabilirm esime cok guveniyorum onun cevabi bile bana yetti :)merhaba,
bu aldatma mevzularında benim merak ettiğim bir husus var şimdi mesela bazı erkekler sadık olur diyoruz ama mesela o erkeklerin önüne böyle bir fırsat geçmemiş olabilirmi? hani aldatamamak ile aldatmamak arasında fark yokmu?
eşinize hoş bir kız yanaşsa ve bir süre muhabbet edip sonra açıkca birliktelik istediğini söylese eşiniz ben evliyim ne diyorsun senmi der yoksa fırsat ayağına gelmiş ne olacak bi seferden deyip icraatamı geçer.
ben açıkca önüne böyle bir fırsat gelmişken reddetmeden bir erkeğin sadakatine inanamam.
ha diyeceksiniz ki kızın işi gücü yok da eşimemi saracak diye ama böyle evli erkeklere yanaşıp yuva bozma derdinde kadınlar oluyormuş intikam vs.. için. e biliyorlar erkeklerin huyunu.
esime okudum cevap istedim dedi ki yanina yanassa bikere okadar sohbet etmezsin ettin diyelim dedim belki oro..udur dedim ne diyosun sen ya dersin terslersin o kadar sohbete firsat vermezsin dedi.. Günlerce sohbet edip ancak onu yapiyorlrdir dedi ama sen zaten evlisin bu olay imkansiz dedi kuran da bile yaziyor zinaya yaklasmayin diye dedi. yazdiginda bence dogru olabilir ama insandan insana fark var ya bence
karakterli nice erkekler var ama fırsat geldimi hiç kaçırmıyorlar. demek ki aslında imkan meselesi :)
İşte yapılan genelleme bu tür konularda hep bütün erkeklerin aldatacağı yönünde.herkes eşini az çok tanıyor onlara soruyoruz genelleme yok ama durum pek de iç açıcı değil :)
İşte yapılan genelleme bu tür konularda hep bütün erkeklerin aldatacağı yönünde.
Ben bütün erkekler aldatır dendiğinde cevap olarak o halde bütün kadınlar da aldatır, yani bütün erkekler aldatır diyenler de diyorum. Erkeğe fırsat da kadına neden fırsat değil. Kadınlar daha çok seçmiyor mu şöyle olsun böyle olsun?
bir erkek her yanına gelen kadına gel götür beni mi diyor?evet ama bir kadın her yanına gelen erkeğe gel götür beni demiyor değilmi? :)
alakası yok sadece merak ettim dediğim gibi ama sordunuz madem böyle bir şartta ben evliyim olmaz diyen bir erkek görürsem o erkek güvenilirdir yoksa öbür türlü sunidir bence.
Sen de burda birinin cikip "Ya benim kocam da az degil, oyle bir kadin gorse kesin firsati kacirmaz" demesini beklemiyorsun degil mi : Dsenin yüzüne baka baka ooo hiç kaçırmam anında boş bi yere götürürüm demesini beklemiyordun eşinin değilmi :)
bir erkek her yanına gelen kadına gel götür beni mi diyor?
meşru gördüğüm yok ki sadece böyle bir kadın yanına gelirse eşiniz hayır demezse o erkeğe sadık demem ben diyorum yoksa nice tipsiz adam var kadınların dönüp bakmayacağı bu onların sadık olduğu anlamına gelmez.
Sen de burda birinin cikip "Ya benim kocam da az degil, oyle bir kadin gorse kesin firsati kacirmaz" demesini beklemiyorsun degil mi : D
Yani? Bütün erkekler ihanete meyillidir size göre, tamam ben onu anladım da, sizin derdinizi anlayamadım..soru açık hanımefendi açıkca birliktelik teklif eden bir kadına eşiniz hayırmı der yoksa kabul edermi?
bana sorarsan böyle bir teklif karşısında dirayetli olacak erkek pek yok.
Ahlak meselesi iste. Nice evli adamlar var kendilerini onune seren karilara sumugunu bile atmayan.meşru gördüğüm yok ki sadece böyle bir kadın yanına gelirse eşiniz hayır demezse o erkeğe sadık demem ben diyorum yoksa nice tipsiz adam var kadınların dönüp bakmayacağı bu onların sadık olduğu anlamına gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?