• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

bu kadar kocalarına güvenen kadınların hiçbirisi bilgileri göndermeye cesaret edemedi herhangi bir eskort falan yok sadece faceden ya da mesajdan bir halini hatrını soracak bakalım neler olacak? :)

Ayyyy zekasına kurban olduğum , bir sen akıllısın dimi ????Burdaki kadınlar nefes alışından anlarlar kocalarını sen olmayan hücrelerini harcıycam diye uğrasma belli ki motor su kaynatmış sende ..

bu kadar kocalarına güvenen kadınların hiçbirisi bilgileri göndermeye cesaret edemedi herhangi bir eskort falan yok sadece faceden ya da mesajdan bir halini hatrını soracak bakalım neler olacak? :)
Pazarlamaciligami basladin bunun icin bit pazari topigine gitsen iyi olur

Laf anlatmaya mı çalışıyosun kuzum bu kadın bildiğin zırdeli ...Bilerek yapıyo kuyrugu geçmiş bunun acısı bağırsaklara kadar gelmiş banlanıcam biliyorum ama içimde kalmıcak ohhhhh beeeeeee:KK14::KK14:
hayir yani her erkek ayni degil sinir olsum cevremde de olanda oldu
Laf anlatmaya mı çalışıyosun kuzum bu kadın bildiğin zırdeli ...Bilerek yapıyo kuyrugu geçmiş bunun acısı bağırsaklara kadar gelmiş banlanıcam biliyorum ama içimde kalmıcak ohhhhh beeeeeee:KK14::KK14:
harbiiiiii kiskancccc bu yaa bende adam yerine koyuyorum hahahaha kiskanclikfan milletin kocasini kotuluyoo yazik tabi :D

Ayyyy zekasına kurban olduğum , bir sen akıllısın dimi ????Burdaki kadınlar nefes alışından anlarlar kocalarını sen olmayan hücrelerini harcıycam diye uğrasma belli ki motor su kaynatmış sende ..

hıı o kadar aldatılan kadın da zaten boşluğuna geldi ondan anlayamadı değilmi? :D

hıı o kadar aldatılan kadın da zaten boşluğuna geldi ondan anlayamadı değilmi? :D

Sen mi doldurcaksın o boşlukları :KK53::KK53::KK53: hee öyle oldu Allahtan karşımıza sen çıktın da artık kimse aldatılamayacak ..Allahım sen verdin sen kurtar ..

Sibelcim kocan seni cirkin oldugun icin aldatmadi, huysuz oldugun icin baska kadina gitti. Artik uzulme. Baskalarini da kiskanma birak kiz kardesin evlensin mesela tas koyma islerine. Ptesi psikiyatra git tedavine basla. 2 3 seneye guclu ve saglikli bi kadin olursun.

Yok boyle bosanma arefesinde bizim kocalara kapaklanmaya calisarak gecirirsen isin zor. Erkekler bizim gibi naif degildir, UZERLER SENI ANNEM UZERLER

Bu mu öldürdü adami acaba? Bayagi organize bi ekibi var baksana kocalarimiza bedavaya eskort ayarlayacagini vaad ediyo, bizimkileri de mi öldürecek nedir
Valla hızını alamaz bizi de öldürür, toplu katliam:KK53:
Biz kocamıza güveniyoruz sana güvenmiyoruz anla artık Sibel.:KK53: Bugün sana ev adresimi versem yarın elinde zincirli testereyle çıkagelirsin.:KK17: Yalnız Facebook'umuz olaydı onu verirdim bak Candy Crushta can yollardın. :D

Sibelcim kocan seni cirkin oldugun icin aldatmadi, huysuz oldugun icin baska kadina gitti. Artik uzulme. Baskalarini da kiskanma birak kiz kardesin evlensin mesela tas koyma islerine. Ptesi psikiyatra git tedavine basla. 2 3 sene guclu ve saglikli bi kadin olursun.

Yok boyle bosanma arefesinde bizim kocalara kapaklanmaya calisarak gecirirsen isin zor. Erkekler bizim gibi naif degildir, UZERLER SENI ANNEM UZERLER
Ay ben çok gülüyorum sana :KK48::KK48::KK48:

Sibelcim kocan seni cirkin oldugun icin aldatmadi, huysuz oldugun icin baska kadina gitti. Artik uzulme. Baskalarini da kiskanma birak kiz kardesin evlensin mesela tas koyma islerine. Ptesi psikiyatra git tedavine basla. 2 3 seneye guclu ve saglikli bi kadin olursun.

ben aldatılmadım ki??

Sibelin kocası mı varmııııııışşşşşş:KK57::KK57::KK57: Ölmüştü ,var mıydı ,hayali miydi ,görücü müydü ???:KK53::KK53:

Zaten burdaki herkes her kadin pasif akilsiz kocalari hep boynuzluyor kimse kendiyle kiyaslamasin yanlis anlamasin benim esim cokcok basarili bir ogrencilik gecirmis bir kralice elinde yetismis dinini bilen allahdan korkan kadinin degerini annesinden ogrenmis bir birey kendini yetistrmis insaat muhendisi.. senin ve arkadaslarin gibi basit kadinlarla ne isi olur ? sadece acir ve kinar iki kurusluk kadin icin sevdigini harcamaz allahdan korkar sen kendini avut COK ZEKISIN :Dddd

Yemeğim her zaman iyi olmaz, evim de her zaman toplu olmaz, adam söylenir, yeri gelir bağırır, kavga ederiz. Amma iş yatağa geldimi herşey değişir.
Çok yanaşan oldu faceden, girdiği sitelerden, çağırıp da gösterir, birlikte güleriz, hatta bazen birlikte işletiriz.

sanki evimdemiydin neler yaşadığımı biliyorsun ben kendim istedim boşanmayı herhangi bir sebep yoktu üstelik ortak yaşam bana göre değildi :)

Back
X