• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoş bir kadın eşinize yanaşsa?

kızlar bu ekip dağılmasın sibel foruma geri döndüğünde bu işi halledelim, gerçekten ben bunu görev biliyorum kendime, bu kadıncağız çok zor durumda, psikoterapı vs de almıyo, topluma zarar. patlamaya hazır bomba gibi dolanıyo aramızda yani. hep birlik halledelim bu işi sibel dönünce kardeşler

kesinlikle bak baştaki sibelden eser kaldımı
pambık gibi oldu

kızlar bu ekip dağılmasın sibel foruma geri döndüğünde bu işi halledelim, gerçekten ben bunu görev biliyorum kendime, bu kadıncağız çok zor durumda, psikoterapı vs de almıyo, topluma zarar. patlamaya hazır bomba gibi dolanıyo aramızda yani. hep birlik halledelim bu işi sibel dönünce kardeşler

bence de sen içini gördün kadının
aslında zor durumda olduğunu düşünüyorum ben de :(

tamam ama insanın öğrenme payı olamazmı?
hoşgörü lazım değilmi herkes forum dehası olarak doğmuyor :)
bensibelim2 ama bu da olmadı şimdi, siz az evvel yönetici olmakla ilgili konu açmadınız mı?
Şirket yönetiyorum siteyi de yönetirim demediniz mi? Forum kurallarını bilmeden nasıl olacak yöneticilik:KK51:

bensibelim2 ama bu da olmadı şimdi, siz az evvel yönetici olmakla ilgili konu açmadınız mı?
Şirket yönetiyorum siteyi de yönetirim demediniz mi? Forum kurallarını bilmeden nasıl olacak yöneticilik:KK51:

mune abla atayım mı özel mesajı :110:

Çağırmayan dop olsun.

ben toplumda her ay asgari ücretin 15 katı para girişi sağlıyorum o zararsa bilemem :)

Sonra da eskort kızlara harcıyon di mi o paraları? :KK12: Kız senin gerçek niyetin yoksam bizim cinsel yönelim ayarlarıyla oynamak mı?:KK17:Bizi kocalarımızdan soğutup kendine mi alcan sen bakayım?:KK76:
Dikkat dikkat!Kızlar mesele anlaşıldı Sibel bize talip çıktı.:D

neyseeeee yaaaa abaza konulari basit kadinlar falan va :D baydi byby dagilinnnn

Back
X