- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Rica ederim , ni demek
Oyledir kışın sogugu isirir resmen insani yazind sicagi yerSoguk bi yer burasi 7-8 yildir burdayim alisamadmi
Buyuksunuz ya saygi icinAbla derken?
Noluyooo burda
Yas kac canim seninBuyuksunuz ya saygi icin
ColooorNoluyooo burda
İnsanlarida da oyle :))Oyledir kışın sogugu isirir resmen insani yazind sicagi yer
27Yas kac canim senin
Memnun oldum ablacim
Annemden 6 yaş kucuksun :))Memnun oldum ablacim
Canim ben kayit olurken bi hata oldu sonrada düzeltme yapamadımAnnemden 6 yaş kucuksun ))
Hadi ya duzeltirsen olmiyor mu pekiCanim ben kayit olurken bi hata oldu sonrada düzeltme yapamadım20 yasindayim yani annenden degil senden 7 yas küçüğüm
Tenkss cnimm :)Sana da kocaman
Ayyy kiskandimm seni bakk benden baskasiylaaa kalpciklerc animlar cicimlerrColooorensendeyimmm
Valla canm insanini blmym ama yer mekan degil bence kisilikle alakali oyle sicacik insancok zor benceİnsanlarida da oyle :))
Yapamadim malesef :/Hadi ya duzeltirsen olmiyor mu peki
Kaç ki profil deki yaşın :)))Canim ben kayit olurken bi hata oldu sonrada düzeltme yapamadım20 yasindayim yani annenden degil senden 7 yas küçüğüm
Kardesimle ayni yastasin o zamanCanim ben kayit olurken bi hata oldu sonrada düzeltme yapamadım20 yasindayim yani annenden degil senden 7 yas küçüğüm
Azda sen kiskan beniTenkss cnimm :)
Ayyy kiskandimm seni bakk benden baskasiylaaa kalpciklerc animlar cicimlerr
Valla canm insanini blmym ama yer mekan degil bence kisilikle alakali oyle sicacik insancok zor bence
Ben profile bakmadin 47 deyincede o yastasin diye dusundumYapamadim malesef :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?