Hoşçakal.cocukluğum'un Diyet Günlüğü

hoscakal.cocuklugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
251
1
96
İçel Mersin
arkadaşlar ben suan 60 kiloyum ama yağ oranım çok fazla ve normalden 5-6 kilo kadar daha kilolu gibi gözüküyorum sanki 60 değilde 65 gibi. o yüzden ben neler yapıcağımı ve her hafta sonuçları paylaşıcam. 1 ay sonundada görsel olarakta karşılaştırırız kızlar ne dersiniz :)

ilk önce ve kesin kuralım akşam 6dan sonra bişi yemicem..

ebru şallının selülit saavar dvdsini aldım pilatesten ziyade daha çok egzersiz gibi düşünücem ve son yemeğimi yedikten 1 saat sonrada spora baslıcam. ilk önce dvd sonra tempolu yürüyüş benım evımde kosu bandı var ilkten 10 dk baslıcam her hafta 5 rakam arttırcam. sonrasındada 30 -40 mekik.

bu forumda okumustum tarçınllı bal kürünüde uygulucam.

evet kızlar yardım edelim birbirimize çünkü yazda geliyor ve her yaz bu defa ince giricem diyipte girememek kahretti beni . bu yaz bambaska olucak pes etmek yok !!!! :41: :46:

Son düzenleme:
evetttt bugün diyetimin ilk günü ilk önce sbah küt küt kapı sesiyle uyandım kargo ggelmiş sonunda 1 haftadır beklediğim parfümüm tsekkürler hepsiburada :)

güzelce kahvaltımı ettim çok az yağla menemen yaptım bol domatesli unutmayın domates en iyi yağ yakıcı :)

öğlen güzel bbir salata yedim birazdanda bişiler yicem ama mutfakta duran kurabiyeli beyaz çikolataya gözüm ve ayaklarım gitmiyorda değil hani ama pes etmek yok yaza süper giricem inadım inat benki 74 kilodan düştüm bu 7 kiloyuda verebiilirim.

bu arada sabah kargocudan afalladığıma tarçınlı bal kürümü unuttm :(

suanda telefonuma alarmlarımı kurucam ve unutsam bile hatırlatmam olucak nasıl fikir ama :27:

Son düzenleme:
Back
X