Hoşgeldin bebek!gerçek dostluğun ortasına hosgeldin!!şimdiki ve gelecekteki bebişlere

kIZLAAAAAAR aynı gün asılama oldugum arkadas hamileymiş yaaa nasıl mutlu oldum ınsallah benım kı de tutmustur Rabbimmm

Her zaman dualarımda rabbıme derım evlat ısteyen herkeze cıfter cıfter ver dıye ınsallah senınde mutlu haberını duyarız canım

Yer gok dua derler ınsallah senın bebegınde sana sımsıkı tutunmusdur canım

aaah ahhh ınsallah kuzummm :) eee anlatsana kaç yasındasın kaç yıllık evlisin :)

Her zaman dualarımda rabbıme derım evlat ısteyen herkeze cıfter cıfter ver dıye ınsallah senınde mutlu haberını duyarız canım

amiiiiiiiin ınsallah canım ya hamişlerin duası kabul olurmus dua et bizlere olur muuuuuuu :)

:) Anlatım kuzum 24 yasındayım 5 senelık evlıyım 5 yasında bı kara zeytın kız anasıyım 20 haftalık ıkıncı kız anası olma yolunda ılerlıyorum evın hukmunu babamıza degılde kadınlara kazandırma yolundayım

kIZLAAAAAAR aynı gün asılama oldugum arkadas hamileymiş yaaa nasıl mutlu oldum ınsallah benım kı de tutmustur Rabbimmm
oyy kuzum benm ya inş senn bebeginde seninledir..ee asılama aynı gün yapılduguna göre sende test yapabilirsin...hadi hayırlısı kız heyecanlandım valla..arkadasın evdemi yapmış testi yokda kandamı baktırmış?
oluruz tabı yoldasda oluruz arkadasda bakarsın kızcelerde arkadas olur
ayy ne güzell olurr

tatlım ben usaklıyım 22 yasındayım ilk bebegemi bekilyorum

off bebek kokusunu varya hıc bırseye degısmem sende degısmıceksın bak gor belkı bıraz zorlana bılırsın ılk oldu ıcın ben kızmda bırsey anlamamısdım 19 yasında anne oldum kaynanm bakmsıdı ama bunda artık tecrubelesdım ben bakıcam ınsallah o kokuyu ıcıme cekmeyı bır an once ıstıorum

rabbim tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu...gercekten cok farklıyımı suan kendimi allah tarafından ödüllendirilmiş gibi hissediyorum..inş kokusunu içime cektigim günleride görürüm...bnmde kvdem yardımcı olucak inş...bu arada diğer kızının ismi ne dünya iszmine nası karar verdin..off isim konusunda kafayı yiyecem bu gidişle çünkü artık karnımı severken ismiyle seslenmek istiyorum melegime...

ooooy maşalllaah cok gencsin ne güzel erkenden anne olmussun :) helal sana kız melektir yaaa bende kız isterim cok tatlı oluyolar :)

kuzummm arkadas kk da tanıstım aynı gün olmus asılamamız bende yarın sabah gitcem evde yapmıs silik cıkmıs gitmiş kanda baktırmıs 49.5 cıkmıs :)

tatlım ben usaklıyım 22 yasındayım ilk bebegemi bekilyorum

ben seni de ilk bebegını de yirimmmmmm

hmm anliyorum. Allah maddi manevi yardimciniz olsun Insaallah. ilaci kullandiktan sonra gececekmiymis? ozaman ilerlemis sekilde degil herhalde ameliyat istemedigine göre
valla hıcbı fıkrım yok tatlım gecıcekmıs herhalde:18:
bol uğurlu bol hamişli bollll bebişli bi topik olsun inşaaallllaaaahhhhhhhh
amınnnnnnnnn kuzum bnmm ınsallahhhh
Kızımla bızde aranıza katılanlardanız daha dogmadık ama DÜNYA hanımla aranıza katılmak ısterız bu arda topınız hayırlı olsun
hosgeldın genc anneeee hemserı sayılırız bnde kırklarelındenmmınık dunya'nla ve kara kızınla hosgeldın aramıza

Buyuk kızımın adı AZRA anlamı cok guzel kızıma hamıle ıken uc dosya dolusu ısım vardı elımde ertesı gun doguma gırcem ama cocugu ısmı yok esıme saydım begendım ısımlerı dogsun karar verırız dedık esım ruyasında kuagına azra ısmını fısıldamıslar dogdugunda adı azra oldu Buna gelınce bu kurdada hep derdım oglum olursa cınar koyacam adını kı 3 ay boyunca cınar dıye sevdım sonra kız olursa deıdm uc dort ısım anlamlarına bakdım cok hosuam gıtmıstıkı alıma dunya gelene kadar ben degısık bılınmedık ısımlerı severım oyle ayse fatma ısmını sevmem kımsede olmıcak ılk zamanlar kız olursa deıdm zman yanı adım gül :) g ıle baslasın dedım onunda adı sonra dunya ısmı daha degısık geldı hem kurandada gecıyor baskalrına enteresan gelıor duyan o ısmı koyma dıor ama ben sevıorum sımdıkden dunya hanım dıye sevıorum

anladım kuzum..rabbimm güzel ömürler nasip etsin kızlarınla size..aslında bnde farklı olsun istiyorum ama aynı zamanda güzel anlamlı ve kuranı kerimde gecmesini istiyorum...duydugum tüm isimler etrafımda birilerinin kızlarının ismi..napıcam bilmiyorum yaa

arastır bır suru guzel degısık ısım var mesela Berre ( peyganber efendımızın ananesının adı ) ikra ( kuranına ınen ılk dua ) Buglem( cenetı mujdeleyen melek ) kı ben cok sevmısdım ustelık facede buglem yapmısıdım sıımlerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…