- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
oooy oooy oyy hoşgeldinizzz sefa geldiniz ayaklarını süürkleyerek gel canım bizde hamiş olalım :) Dünya ne kadar güzel bi isim yerim ben onu melekkkRabbbimmmm hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin insallah canımmm
prensesin ve sen hoşgeldiniz..bnmde kızım olacak hayırlısıyla haftalarımızda yakın yoldas oluruz birbirimizeherzaman bekleriz topigimize..
kIZLAAAAAAR aynı gün asılama oldugum arkadas hamileymiş yaaa nasıl mutlu oldum ınsallah benım kı de tutmustur Rabbimmm
Yer gok dua derler ınsallah senın bebegınde sana sımsıkı tutunmusdur canım
Her zaman dualarımda rabbıme derım evlat ısteyen herkeze cıfter cıfter ver dıye ınsallah senınde mutlu haberını duyarız canım
oyy kuzum benm ya inş senn bebeginde seninledir..ee asılama aynı gün yapılduguna göre sende test yapabilirsin...hadi hayırlısı kız heyecanlandım valla..arkadasın evdemi yapmış testi yokda kandamı baktırmış?kIZLAAAAAAR aynı gün asılama oldugum arkadas hamileymiş yaaa nasıl mutlu oldum ınsallah benım kı de tutmustur Rabbimmm
ayy ne güzell olurroluruz tabı yoldasda oluruz arkadasda bakarsın kızcelerde arkadas olur
maşallah sizee:) Anlatım kuzum 24 yasındayım 5 senelık evlıyım 5 yasında bı kara zeytın kız anasıyım20 haftalık ıkıncı kız anası olma yolunda ılerlıyorum evın hukmunu babamıza degılde kadınlara kazandırma yolundayım
tatlım ben usaklıyım 22 yasındayım ilk bebegemi bekilyorumSizler nerelerdensınız sızde anlatın ben ıstanbuldan katılıyorum yarısmaya
tatlım ben usaklıyım 22 yasındayım ilk bebegemi bekilyorum
rabbim tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu...gercekten cok farklıyımı suan kendimi allah tarafından ödüllendirilmiş gibi hissediyorum..inş kokusunu içime cektigim günleride görürüm...bnmde kvdem yardımcı olucak inş...bu arada diğer kızının ismi ne dünya iszmine nası karar verdin..off isim konusunda kafayı yiyecem bu gidişleoff bebek kokusunu varya hıc bırseye degısmem sende degısmıceksın bak gor belkı bıraz zorlana bılırsın ılk oldu ıcın ben kızmda bırsey anlamamısdım 19 yasında anne oldum kaynanm bakmsıdı ama bunda artık tecrubelesdım ben bakıcam ınsallah o kokuyu ıcıme cekmeyı bır an once ıstıorum
:) Anlatım kuzum 24 yasındayım 5 senelık evlıyım 5 yasında bı kara zeytın kız anasıyım20 haftalık ıkıncı kız anası olma yolunda ılerlıyorum evın hukmunu babamıza degılde kadınlara kazandırma yolundayım
kuzummm arkadas kk da tanıstım aynı gün olmus asılamamız bende yarın sabah gitcem evde yapmıs silik cıkmıs gitmiş kanda baktırmıs 49.5 cıkmıs :)oyy kuzum benm ya inş senn bebeginde seninledir..ee asılama aynı gün yapılduguna göre sende test yapabilirsin...hadi hayırlısı kız heyecanlandım valla..arkadasın evdemi yapmış testi yokda kandamı baktırmış?
ayy ne güzell olurr
tatlım ben usaklıyım 22 yasındayım ilk bebegemi bekilyorum
valla hıcbı fıkrım yok tatlım gecıcekmıs herhalde:18:hmm anliyorum. Allah maddi manevi yardimciniz olsun Insaallah. ilaci kullandiktan sonra gececekmiymis? ozaman ilerlemis sekilde degil herhalde ameliyat istemedigine göre
amınnnnnnnnn kuzum bnmm ınsallahhhhbol uğurlu bol hamişli bollll bebişli bi topik olsun inşaaallllaaaahhhhhhhh
hosgeldın genc anneeee hemserı sayılırız bnde kırklarelındenmKızımla bızde aranıza katılanlardanız daha dogmadık ama DÜNYA hanımla aranıza katılmak ısterız bu arda topınız hayırlı olsun
rabbim tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu...gercekten cok farklıyımı suan kendimi allah tarafından ödüllendirilmiş gibi hissediyorum..inş kokusunu içime cektigim günleride görürüm...bnmde kvdem yardımcı olucak inş...bu arada diğer kızının ismi ne dünya iszmine nası karar verdin..off isim konusunda kafayı yiyecem bu gidişleçünkü artık karnımı severken ismiyle seslenmek istiyorum melegime...
valla hıcbı fıkrım yok tatlım gecıcekmıs herhalde:18:
amınnnnnnnnn kuzum bnmm ınsallahhhh
hosgeldın genc anneeee hemserı sayılırız bnde kırklarelındenmmınık dunya'nla ve kara kızınla hosgeldın aramıza
anladım kuzum..rabbimm güzel ömürler nasip etsin kızlarınla size..aslında bnde farklı olsun istiyorum ama aynı zamanda güzel anlamlı ve kuranı kerimde gecmesini istiyorum...duydugum tüm isimler etrafımda birilerinin kızlarının ismi..napıcam bilmiyorum yaaBuyuk kızımın adı AZRA anlamı cok guzelkızıma hamıle ıken uc dosya dolusu ısım vardı elımde ertesı gun doguma gırcem ama cocugu ısmı yok esıme saydım begendım ısımlerı dogsun karar verırız dedık esım ruyasında kuagına azra ısmını fısıldamıslar dogdugunda adı azra oldu Buna gelınce bu kurdada hep derdım oglum olursa cınar koyacam adını kı 3 ay boyunca cınar dıye sevdım sonra kız olursa deıdm uc dort ısım anlamlarına bakdım cok hosuam gıtmıstıkı alıma dunya gelene kadar ben degısık bılınmedık ısımlerı severım oyle ayse fatma ısmını sevmem kımsede olmıcak ılk zamanlar kız olursa deıdm zman yanı adım gül :) g ıle baslasın dedım onunda adı sonra dunya ısmı daha degısık geldı hem kurandada gecıyor baskalrına enteresan gelıor duyan o ısmı koyma dıor ama ben sevıorum sımdıkden dunya hanım dıye sevıorum
anladım kuzum..rabbimm güzel ömürler nasip etsin kızlarınla size..aslında bnde farklı olsun istiyorum ama aynı zamanda güzel anlamlı ve kuranı kerimde gecmesini istiyorum...duydugum tüm isimler etrafımda birilerinin kızlarının ismi..napıcam bilmiyorum yaa
İyi geceler kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?