Hoşgeldin bebek!gerçek dostluğun ortasına hosgeldin!!şimdiki ve gelecekteki bebişlere

bı deneyim bakalım resımde gozukcekmı

yasemnn ben batta 6-7 gun kala hayal meyal isiga tutunca bisiler var gibiydi ,,ben kesin hayal goruyorum dedim gectim 3 kalada tam silik gosterdi ,
bugun senin bat gunun dimi,,tabi herkez te hemen idrara gecmiyo bazilarinda gec gosteriyor idrarda,

ana bartekkkkkkkkk nasilsin ?? nerlerdesin be ne asamadasin ???

İyiyim canım teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Cumartesi umreye gidicez inşa onun heyecanı ve mutluluğu var onun dışında her şey aynı

İyiyim canım teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Cumartesi umreye gidicez inşa onun heyecanı ve mutluluğu var onun dışında her şey aynı

sagol bartekim ya ,,darisi ins sizlerin basina olur en kisa zamanda,,hayirli olsun gule gule git ,Allah kabul etsin,,
sen ikinci asilamayi ne yaptin ?? oldunmu??

kiz basbaya silik bu kiz hangi marka test bu ,,hassas testmi??? benim gibide kirmis incelemek icin bugun bat gunun dimi senin?? hiiii yarin sabahki ilk idrar la tekrarla kiz ,,var gibi gozukuyo vallahii
yok cnm nova markası hassas deıl!!testte cızgı var da kanama neyın nesi:44:

yok cnm nova markası hassas deıl!!testte cızgı var da kanama neyın nesi:44:

benim ilk yaptigimda hassas degildi valla ama hasastan daha iyi gosterdi ,,kanama derken sadece pempe felan dimi ?? yani oyle bildigimiz kirmizi degil dimi ?

hayirmi sermi sabaha kesinlesir ,,insallah bebisin seninledir canim insallah,,sabah testi tekrar eder etmez banada yaz kiz merak ederim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…