kuzum test yaptım malesef...ikinci cizgi sılık cıktı..ama saatıne pembe lekelenmem basladı..sanırım yıne kımyasalyasminn noldu kızz.test falan yapydn
kuzum test yaptım malesef...ikinci cizgi sılık cıktı..ama saatıne pembe lekelenmem basladı..sanırım yıne kımyasalbıktım artık gtmycem doktora falanda...
bı deneyim bakalım resımde gozukcekmıkiz resim yuklesene bi bakalim ???
bı deneyim bakalım resımde gozukcekmı
Slm kızlar naber kikim ne yapıyorsun nasılsın
anabartekkkkkkkkk nasilsin ?? nerlerdesin be ne asamadasin ???
İyiyim canım teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Cumartesi umreye gidicez inşa onun heyecanı ve mutluluğu var onun dışında her şey aynı
sagol bartekim ya ,,darisi ins sizlerin basina olur en kisa zamanda,,hayirli olsun gule gule git ,Allah kabul etsin,,
sen ikinci asilamayi ne yaptin ?? oldunmu??
Eki Görüntüle 693058 ilginçç baya net cıktı
hosgeldın tatlm
yok cnm nova markası hassas deıl!!testte cızgı var da kanama neyın nesi:44:kiz basbaya silik bukiz hangi marka test bu ,,hassas testmi??? benim gibide kirmis incelemek icin bugun bat gunun dimi senin?? hiiii yarin sabahki ilk idrar la tekrarla kiz ,,var gibi gozukuyo vallahii
Yok canım yaptırmadım Haziran'da tr ye gideceğim[/QUOT
hayirlisi olsun bartekim tr de yaptirmak daha iyi galiba,,bizim kizlarin cogu mayis hazirani bekliyor,,ugurlu gelir insallah hepinize
ınsallah hayırlısıyla devam eder cnm yaa cok tedırgınımHoş bulduk canım hadi hayırlı olsun canım tebrikler
yok cnm nova markası hassas deıl!!testte cızgı var da kanama neyın nesi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?