hoşgeldin bebek))

turabi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
65
0
86
Bursa
kızlar selamlar
hamilelğimi öğreneli 2 gün oluyor. ama ne kadarlık hamile olduğumu hesaplarken kafam karıştı. modern tıp adetin ilk gününü birinci haftanın başlangıcı olarak kabul ediyor. ben de sat 5 temmüz dolayısıyla 4 hafta 3 günlük hamileyim. ama aile hekimim -kadın doğum uzmanı değil- ilk kontrol için 3 haftalık olsun öyle git dedi. yani 6 ya da 7 hafta olmadan kadın doğum uzmanına gitmek gerekmez mi. zaten kan tahlili de önerilmiyor hemen, doktor isterse yapar dedi. beklemedeyim ama çok heyecanlııyım. ilk gebeliğim ve birşey olacak diye korkuyorum. kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum bir şey olursa yıkılırım diye. ne dersiniz? sizler ilk ne zaman gittiniz? internette bazı doktorların sitelerindeki hesaplayıcılarda ilk kontrol 10 ağustos diyor sizler neler yaptınız?

Son adet tarihini biliyormusun canim ?
eger biliyorsan google hamilelik hesaplayicisi yaz orada sana tahminen kac
haftalik hamile oldugunu gösteriyorlar .. yanilma payi cok olmuyor ..
yani benimkini tipi tip bildi ..

belki isine yarar diye düsündüm opuyorumnanaktan

son adet tarhını bılıosan kac haftalık oldugunu hesaplayabılırsın,
ayrıca saglıklan kucagına al ınşşşşş
darısı bıze
duanı eksık etme canım

merhaba öncelikle hayırlı olsun..bence doktora hemen git zaten ultrasonla bakar tahlil falan yapar ve senin içinde rahat etmiş olur öbür türlü beklemek zor ve insanın aklına hergün birşeyler takılıyor..eğer folik asit kullanmadıysan folik asit ve vitaminlerine en kısa zamanda başlamış olursun..

merhaba öncelikle hayırlı olsun..bence doktora hemen git zaten ultrasonla bakar tahlil falan yapar ve senin içinde rahat etmiş olur öbür türlü beklemek zor ve insanın aklına hergün birşeyler takılıyor..eğer folik asit kullanmadıysan folik asit ve vitaminlerine en kısa zamanda başlamış olursun..

teşekkürler, haftaya gideceğiz inşallah folic plus kullanıyordum zaten
isteyen herkese hayırlısıyla nasib olur inşallah:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

4+4 gunluk hamilesin sanırım tatlım doktorun sitesindeki hesaplayıcıya göre
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla gelsin bebişinn.. :nazar:

Back
X