Ben olsam hosgeldine giderdim. Bir pasta veya yiyecek gotururdum fazlada oturmazdim rahatsizlik vermemek adina.İyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
İyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
İşte ben de kadın zaten yatılı insan ağırlıyor ben mi çağırmalıyım acaba kafasındayım. Sizin oralarda nasıl bu adetler diye merak ettim?Komşunuzla / arkadaşınızla sürekli birbirinize gidip geldiğiniz, çok iç içe bir arkadaşlığınız mı var ?
Anne babası çocuklarıyla zaman geçirmek için gelmiş; komşularının hoşgeldin ziyaretine gitmesi onların beraber geçireceği zamandan çalmak olmaz mı ?
İşte ben de kadın zaten yatılı insan ağırlıyor ben mi çağırmalıyım acaba kafasındayım. Sizin oralarda nasıl bu adetler diye merak ettim?
İyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
Çok samimiysem önce hoşgeldine gider evime de çağırırımİyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
Bende bi korktum elim ayağım titredi cevap verebilir miyim? yeterli miyim? diye stress yaptım .Siz ne durumdasınız karar verdiniz mi? cevap verecek misiniz?Sosyal hayat duzeyimi tartip geliyorum.
Profiline de bayıldımkışlıkları çıkarayım didim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?