- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 48
- 34
Bence çağırmak münasip olanı. Bir gün de bize bekleriz deriz genelde uzak şehirden bir misafir geldiğinde evde ağırlamak makbuldür. Hacdan gelmemişler ki görmeye gidesinİyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
Pardon bacım afedersin benim densizliğimAbla derken? 18lik çıtırım.
Ya bizde cok yaygin vallahi. Ben de burada garipsenmesini anlamadim -ki ben oldukca asosyal bir insanim. Mesela yurtdisindan biri gelir, hosgeldine gidilir, o da eve davet edilir. Ama arkadasimin ailesine yapmam sahsen. Cok yakin ailem sozkonusuysa yaparim sadece. Sizin muhabbetiniz oldugunu dusundum. Muhabbetiniz varsa neden olmasin ki.Hoş geldine gitmenin bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum açıkçası
İşte bizim memlekette de eve çağrılır hoşgeldine gitmedik kimseye. Komşunun kızı evlenip gitmişti mesela, baba evine kalmaya gelince onu annesini falan annem öğlen çaya çağırırdı. Bu şehre taşındım ve hoşgeldine gitmek diye bir şeyle karşılaştım. Genel kanı nedir merak ettim o yüzdenYa bizde cok yaygin vallahi. Ben de burada garipsenmesini anlamadim -ki ben oldukca asosyal bir insanim. Mesela yurtdisindan biri gelir, hosgeldine gidilir, o da eve davet edilir. Ama arkadasimin ailesine yapmam sahsen. Cok yakin ailem sozkonusuysa yaparim sadece. Sizin muhabbetiniz oldugunu dusundum. Muhabbetiniz varsa neden olmasin ki.
Sosyal hayatim var fakat komsumun ana babasinin ona ziyarete gelip gelmemesi beni alakadar etmezdi. Evime de zaten davet etmezdim. Ay banane yav komsumun misafirindenİyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
İyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?