- 10 Temmuz 2023
- 411
- 941
- 18
Genelde hiçbiri. Ama çok çok yakınsam ben çağırırdımİyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
Bende bi korktum elim ayağım titredi cevap verebilir miyim? yeterli miyim? diye stress yaptım .Siz ne durumdasınız karar verdiniz mi? cevap verecek misiniz?
Dikkat et yeterince sosyal olmayabilirsin.Arkadaşınızın annem babam geldi hadi çaya gel seni de görsünler demesi daha yakışık olur ne gelin derim ne geliyorum derim..
Al bi asosyal daha ahshshaj.Genelde hiçbiri. Ama çok çok yakınsam ben çağırırdım
Galiba pek sosyal değilim ya risk alıp aradan kaynarım dedim ama patlak verdiBen korkumdan basliga dahi giremeidm bir surehayat asosyal kalpler icin cok zor.
Dikkat et yeterince sosyal olmayabilirsin.
Al bi asosyal daha ahshshaj.
Ben korkumdan basliga dahi giremeidm bir surehayat asosyal kalpler icin cok zor.
Dikkat et yeterince sosyal olmayabilirsin.
Al bi asosyal daha ahshshaj.
Evliyken arkadaşlarımızın anne babası uzaktan kalmaya gelince eve yemeğe alırdım ben, bence hoş oluyor.İyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
çok samimi arkadaşım ise hoşgeldine uğrar birgünde eve ufak ikramlıklar hazırlar kahveye davet ederimİyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
Ifsaladigim icin ozurdilerim yoldas ahsjsj. Tek basima batamazdim.Galiba pek sosyal değilim ya risk alıp aradan kaynarım dedim ama patlak verdi
Sjshhshs yöö yöö dostum yöo ben asosyallerin kralinçasıyım.peki
Arkadaşın ana babasıyla ugraşmaksa sosyallik
Bir sosyal sen olabilirsin
Galiba pek sosyal değilim ya risk alıp aradan kaynarım dedim ama patlak verdi
hiiiii sorunun cevabını bilmiyor ..Bu ne cesaret yiğidim bul beni :).......... ne gelin derim ne geliyorum derim..
Nasıl bi sosyal hayatım yoksa başlığı anlamam iki dk sürdü. Ayrıca siz giderseniz onlar size hoşgeldin diyeceği için siz hoşbulduma gitmiş olmaz mısınız?İyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
İkisini de yapmazdım.İyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
Ne gider ne çağırırım niye böyle bir konu açtınız ki?Çok mu samimisiniz yada ailesiyle çok mu yakınsınız?Eğer öyleyse sizin bileceğiniz bir şey.İyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
Arkadaş yada komşu olması farketmez eğer samimiyetiniz fazlaysa devamlı görüştüğünüz insanlarsa hem hoşgeldine gitmek hemde yemeğe davet etmek gerekir , diyelim ki samimi bir arkadaşınız ozaman hoşgeldine gitmeden telefonla arayıp bugün yada yarın uygunsanız sizi yemeğe bekliyorum demen de yeterli yani gitmene gerek yokİyi akşamlar Kk. Bir arkadaşınızın ya da komşunuzun anne babası memleketten ziyaretine gelse hoşgeldine mi gidersiniz yoksa onları evinize mi davet edersiniz? Not:sosyal hayatı olmayanlar cevaplamayabilirler.
Senin nickler beni benden alıyor ablakışlıkları çıkarayım didim.
Abla derken? 18lik çıtırım.Senin nickler beni benden alıyor ablaBanada önersene bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?