Hoşlandığım adam evime gelecek?

Ya yok artık hamile kalan öğrenciyle benim konumun ne alakası var:) teşekkür uyarı için
Ya alakası yok. Sadece ben çok etkilendim.
Sen şahsi algılama. Herhangi bi kadın zor duruma düştügünde içim parçalanıyor. Ve burada çok negatif şeyler okuyoruz.

İlk kez gelecekse güzel bi hazırlık yapabilirsin. Belkide ilkkez en doğal halini görecek. Mümkün oldugu kadar sade ol.

Ben sevdiği yemekleri yaptıgımda yada yapmaya çalıştıgımda eşim çok mutlu olurdu. Sevdiği şeylerden yapabilirsin. Daha önce sohbet arasında demiştir mutlaka şunu severim vs diye. Küçük ayrntılar herkesi mutlu eder.
Yanlış anlama canım. Uyarırken suçlama yapmak değildi amacım. 6 yıllık bi ilişkiden snra evlendim öyle yobaz yobaz kınayan insanlardan değilim.

Birkaç kez görüştüğün adam için yemek vs hazırlama bence. Sevgilin olur bir süredir birliktesinizdir evine davet edersin veya özel bir gündür vs tamam özenirsin hazırlarsın mezesidir ana yemektir ara sıcaktır hoş olur ama bence şimdiden o kadar zahmete girme derim.. Bir de adamın emrivaki yapması bende kuşku uyandırdı açıkçası bi dur bakalım yahu ne oluyoruz hemen?

Anladım sizi, teşekkür ederim :)
Benim de uzun yıllıklı bir ilişkim oldu ve bitti artık çok daha seçiciyim..

Ama sıradan birisi değilki, flört aşamasındayız.
İlk kez evime gelecek, ilkin yeri ayrıdır özel olsun istiyorum. :)

Anladım sizi, teşekkür ederim :)
Benim de uzun yıllıklı bir ilişkim oldu ve bitti artık çok daha seçiciyim..
Gelecek kişi nereli. Yani onun kültürünsen bi yemek seçsen daha mutlu olur.
Basit ama lezzetli bi sürü tarif var. Bi kaç çeşit mezeylede sofrayı gayet dolu gösterirsin.
Belkide gerçekten ev düzenini ve doğal halini görmektir amacı.

Ama sıradan birisi değilki, flört aşamasındayız.
İlk kez evime gelecek, ilkin yeri ayrıdır özel olsun istiyorum. :)
Ama flört etmek birkaç kez görüşmek başka sevgili olup bir süredir birlikte olmak başka. Çok hızlı size gelmesi için bence flört dönemi için, ben kabul etmezdim mesela..

taşındığınız şehrin güzel bi restaurantına gitseniz yemek ısmarlasan ona, biraz şehri gezseniz mesela, sonra da ona bi kahve yapsan evinde?

gerçi 1 ayda bi menü belirleyip bişiler yapmayı öğrenirsin ama stres olursun yoktan yere.

Belki de sadece iyi vakit geçirmek istiyoruzdur..

Gideceğim yer oldukça küçük, gezdirebileceğim alan sınırlı.

güvenecek kadar tanıyorsan gelsin kahve içer gider. yemek şart değil. ama güven yoksa davet etme derim. adamın belki niyeti başka, bi adım atar yok dersin sorun çıkar.

Yiyici erkek arkadaş konusunu okuduktan sonra yorum yaptım Ama yine de emrivaki yapmış yani sen davet etmeden...
A evet dün ben de okumuştum :) oldukça iyi bir konumda, iki kuruş memur parama hiç ihtiyacı yok
Yani nasıl buluşacağız felan derken oraya gelebilirim ev hediyemle dedi ben de hayır demedim:)

sevgilin bile değil henüz. flörtün. ki sevgilin bile olsa bence olmaz. bilemedim bence riskli. onun bunu teklif etmesi bile. iyi düşün sonra gelip burada üzücü konular açarsın...

sevgilin bile değil henüz. flörtün. ki sevgilin bile olsa bence olmaz. bilemedim bence riskli. onun bunu teklif etmesi bile. iyi düşün sonra gelip burada üzücü konular açarsın...
Benim sorduğum sorunun yanıtı bu değil. Size uygun değilse siz evinizi arkadaşınıza,flörtünüze,sevgilinize açmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…