- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Çok sulu yemeklere girmicem o yüzdenValla cok zorlama derim tavsiyem bu yani:) bazi seyler ilk denemede tutar bazisi ise zamanla 10-15 defada tutturabilecegin seyler olur mesela.
Bonfile yap benceÇok sulu yemeklere girmicem o yüzden
Ay daha var buluşmamıza:)yemek ne yaptınız merak ettim
He en zor yemek :)Bonfile yap bence
Aman ne bileyim yaHe en zor yemek :)
Haha:) kizi yakcaniz bu gidisle:)Aman ne bileyim ya
Dışarıdan mı söylese acaba şöyle İskender filanHaha:) kizi yakcaniz bu gidisle:)
Yazdim canim zaten lokantadan alsin.. hem ev yemegi havasi olur.. sen mi pisirdin dicek degil ya:))Dışarıdan mı söylese acaba şöyle İskender filan
Hazır paket dönerler varya ben bazen öyle alıyorum. Tereyağı ile tavada çeviriyorum altına güzel tereyağında yine ekmekleri minik minik kesip çeviriyorum alta onu üste etleri diziyorum . Üzerine salçalı sos gezdiriyorum yanına yoğurt ve biber domates közler koyarım al sana İskenderYazdim canim zaten lokantadan alsin.. hem ev yemegi havasi olur.. sen mi pisirdin dicek degil ya:))
Fisshler olduğunu tahmin etmiştim. En iyisi o sanırımYok ıslatsam ıslatmasam daha çok kısa süre ıslatsam 25 dk filan olabilir . Fisshler
Ama sen beceriklisin :) bu kiz yapamazsa olmaz: (Hazır paket dönerler varya ben bazen öyle alıyorum. Tereyağı ile tavada çeviriyorum altına güzel tereyağında yine ekmekleri minik minik kesip çeviriyorum alta onu üste etleri diziyorum . Üzerine salçalı sos gezdiriyorum yanına yoğurt ve biber domates közler koyarım al sana İskender
Bendekide ondan ve masallah diyorumFisshler olduğunu tahmin etmiştim. En iyisi o sanırım
Evet cidden o benim 6 ve 3 lt olanı var 2 tane yani Kapak tek . Set halinde almıştık biraz pahalı ama değiyorFisshler olduğunu tahmin etmiştim. En iyisi o sanırım
Yok bee ne beceriklisiAma sen beceriklisin :) bu kiz yapamazsa olmaz: (
Gorduk yemek topiclerinde canim :))Yok bee ne beceriklisi
Evet ne kadar beceriksiz olduğumu dimiGorduk yemek topiclerinde canim :))
Yoo ne alaka:)Evet ne kadar beceriksiz olduğumu dimi
Yok ya valla birşey yaptığım yok keşke yapabilsemYoo ne alaka:)
Hahahah valla aynen :))Haha:) kizi yakcaniz bu gidisle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?