- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
:d tamameve gelecekse kendinize dikkat edin.
ateşle barut misali
kendi kendini eve davet ettiren adamdan hayır gelmez benden söylemesi.Merhaba arkadaşlar.
Buraya yazmayalı uzun zaman oldu,hayatımda çok şey değişti. 2.üniversitemi okurken memurluğa atandım şimdi soruşturma sonucu bekliyorum felan neyse geçelim :)
Ben birisiyle tanıştım, buluşup görüştük birkaç kere ama görevi itibariyle başka şehire gitti. Ailemle bulunduğum şehire gelecekti(ailesi burda), ama o gelene kadar ben atandığım şehire gideceğim. (yaklaşık bir ay sonra). Emrivaki bir şekilde ev ziyaretine gelirim dedi, ben de tamam dedim.
Flört ediyoruz, konuşurken bile çok heyecanlanıyorum.
Yalnız nasıl ağırlarım, ne yaparım hiç bilmiyorum . Yemek yapmayı da beceremiyorum. Bir plan yapsanız bana, bi akıl verseniz..
Neden çekinsin ki? Ya da beni neden sıkıntıya sokacak olsun?kendi kendini eve davet ettiren adamdan hayır gelmez benden söylemesi.
sana değer verse etraftan çekinir , seni sıkıntıya sokmak istemez
Bir ay çok uzun bi süre değilki :) heleki yemek yapamayan biri içindaha 1 ay varmış bende bu akşam gelecek filan sandım, 1 aya belki ilişki devam etmeyecek kim öle kim kala bukadar planlı yaşamak sıkar beni ..
Hayır çok ciddi.belki ciddi söylememiştir, ciddiyse bile ne pişirsem diye kendini çok yorma bence. İki tarafta heyecanlıyken biberli,domatesli soslu bir makarna, salata,içecek yeter de artar:)
Hımm kesin o zaman. Dediğim gibi çeşit çeşit iftar sofrası gibi çorbasından tatlisina menü yapmana gerek yok. Beraber gülerek yemek yediginizi hatırlayacaksıniz ilerde.Hayır çok ciddi.
Çünkü iki kere daha konusu geçti, ihtiyacın bir şey varsa onu alayım dedi, ben de hediye bu sen düşün dedim
Çok teşekkür ederim birkaç fikir daha olıştu burası sayesinde aklımda, deneyip yazacagım mutlaka çok sağolun:)Bence özenmek istiyorsanız kırmızı etli bir menü seçin. Belki biraz pahalı ama sonuçta iki kişisiniz. Kuzu pirzola, yanına pilav, pilav yapamıyorsanız patates püresi. Bi de salata yaparsınız. Köz kırmızı biber ve patlıcanı marketten hazır alarak salata yaparsanız yanına çok yakışacağını düşünüyorum. Tatlı olarak da dondurma olabilir. Hava zaten sıcak. Çorbaya gerek yok bence ağırlık yapabilir. Tarif için yardımcı olurum eğer bunlardan birini yapacak olursanız
Yaa ne güzel:) önce bir yemek deneyip olmazsa pizza+ şarap yaparız artık ne yapalım:))sevgilim evime ilk davetli geldiğinde biz de flörttük. ben yemek yapmayı denemiştim ama yapamamıştım. birlikte pizza+şarap yapmıştık.
yemek yapamam derseniz ve alkol kullanıyorsanız şarap ile gidecek birkaç atıştırmalık koyun ortaya. bir de pizza söyleyin.
Yaa ne güzel:) önce bir yemek deneyip olmazsa pizza+ şarap yaparız artık ne yapalım:))
Çorba vs değil ama pirzola veya kızarmış soslu tavuk olabilir diye düşünüyordum. Becerebilicek miyim o konu hakkında fikrim yok tabi.ya bilmiyorum ne kadar hoşunuza gider bu öneri ama ben mesela flörtümü eve çağırıp mercimek çorbası yapmazdım ahahahah zaten yapamam o ayrı ama sanki ona daha romantik veya biraz daha zevkimi ortaya koyacak şeyler yapmak isterim.
füme et (dana olursa harika olur hatta akşam gelecekse tavada her yüzünü birer dakika pişirebilirsin)
peynir tabağı ki içinde gravyer kesinlikle olsun zaten iki kişi için her çeşitten 100 gr alsan ortaya dopdolu bir tabak çıkar.
badem ve fındık başka bir şeye gerek yok çünkü yakışmıyor.
çok ince dilimlenmiş elma ve kavun.
şu an daha fazla detaylandıramayacağım ama iki kişi için kendin çok hoş kanepeler yapabilirsin, istersen tarif de verebilirim.
bunların hepsini bambu tabaklarda sunup bir de o günki hava şartlarına göre uygun ısıda güzel bir şarap harika olur.
bunlar her türlü şaraba çok yakışıyor ve karşıdaki insan emin olun ne kadar zevkli olduğunuzu hissedecektir. ona gösterdiğiniz değeri anlar çünkü bu tarz masalar özel insanlar için kurulur ama çorba, pilav, et bunları eve her gelen misafire yaparız zaten.
Mercimek çorbasının nesi varmışya bilmiyorum ne kadar hoşunuza gider bu öneri ama ben mesela flörtümü eve çağırıp mercimek çorbası yapmazdım ahahahah zaten yapamam o ayrı ama sanki ona daha romantik veya biraz daha zevkimi ortaya koyacak şeyler yapmak isterim.
füme et (dana olursa harika olur hatta akşam gelecekse tavada her yüzünü birer dakika pişirebilirsin)
peynir tabağı ki içinde gravyer kesinlikle olsun zaten iki kişi için her çeşitten 100 gr alsan ortaya dopdolu bir tabak çıkar.
badem ve fındık başka bir şeye gerek yok çünkü yakışmıyor.
çok ince dilimlenmiş elma ve kavun.
şu an daha fazla detaylandıramayacağım ama iki kişi için kendin çok hoş kanepeler yapabilirsin, istersen tarif de verebilirim.
bunların hepsini bambu tabaklarda sunup bir de o günki hava şartlarına göre uygun ısıda güzel bir şarap harika olur.
bunlar her türlü şaraba çok yakışıyor ve karşıdaki insan emin olun ne kadar zevkli olduğunuzu hissedecektir. ona gösterdiğiniz değeri anlar çünkü bu tarz masalar özel insanlar için kurulur ama çorba, pilav, et bunları eve her gelen misafire yaparız zaten.
Ay mercimeğin nesi olsun yavgayet güzel ama çorba yapmayı düşünmüyorum ben de:)Mercimek çorbasının nesi varmışahaha şaka şaka dığru söylüyorsunuz az önceki önerilerimi heri aldım arkadaşa katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?