• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoslandigim adam gaymis

Acaba gerçekten arayış içinde olmasanız mı?
Belki o zaman şansınız döner
Sanki zorladıkça daha da bi olmuyor gibi 👀

Uzun sure arayışı bıraktığım, ben böyle iyiyim ya dediğim donemler oldu. Onlarda da olmadı. Ama aslında bırakmam lazım yalnızliksa yalnızlık ne yapayım yani. Herkesin sevgilisi olacak diye bir şey yok.

Uzun sure arayışı bıraktığım, ben böyle iyiyim ya dediğim donemler oldu. Onlarda da olmadı. Ama aslında bırakmam lazım yalnızliksa yalnızlık ne yapayım yani. Herkesin sevgilisi olacak diye bir şey yok.
Bilemiyorum
Sanki hayatın akışına güvenmek lazım
Mesela şu an olacak şey belki sizin için iyi olmayacak
Ya da belki olacak herhangi bi ilişki size iyi gelmeyecek
Ya da ileride en güzeli olacak o yüzden şu an şanssız gidiyor gibi

olabilir, bazen şans gülmüyor. siz de böyle iyi anlaştığınız bir arkadaş kazanmış olabilirsiniz. dilerim bu modelin heterosu size kör kütük aşık olur.

arkadaşınız her şeyi nereden biliyor çok merak ettim, aşık olduğunuz herkesle ilgili bilgi veriyormuş ya. bu tamam kadın sevmiyormuş ok ama herkesi çok bilmeseniz belki daha iyi olur. yani nasıl desem, bilgi kaynağı vadır sağlamdır belki ama yok şununla çıktı bununla görüşüyor falan gibi bilgiler belki de olacak işin olmasını engelliyordur. belki her şeyi bu kadar bilmemeniz gerekiyordur.

Merhaba arkadaşlar.

Buraya geçenlerde isyerinden 40li yaşlarda birinden hoşlandığımı yazmıştım. Kendisini ilk gördüğüm andan itibaren guleryuzlu, pozitif, tatlı ve nazik tavırları çok hoşuma gitmişti. Sonrasında is çıkışı sosyallesmelerde hep yan yana geldik. Uzun uzun muhabbet ettik, bütün sakalarima güldü. Ben de onunkilere güldüm çok komik ve tatlı buldum onu konuştukça. En son bunun ccde olduğu bir mailim için "o kadar güldüm ki o mailine, o kadar komik ve zekisin ki" dedi. Onun ülkesinden bilinmeyen bir grubu bilmeme şaşırdı ordan uzun uzun muhabbet ettik. Geçen görüşmemizde bana bir sürü içki ismarladi, ısrar kıyamet evime bıraktı, hatta bir ara bir şey söylerken elimi tuttu.

Ben de diyordum ki ne tatlı çocuk, acaba o da benden hoşlanıyor mu, dikkatini nasıl çekebilirim vs.

Az önce daha önceden tanıdığım ve ayni isyerinde çalışan bir arkadaşıma ilk defa bu durumu itiraf ettim (kendisi de bana çok özel şeylerini anlatıyor ve önceden tanıdığım güvenilir biri, bu yüzden ben de sadece ona bunları anlatıyorum. Geçenlerde de başka bir çocuk için isyerinden bir kızın sevgilisi olduğu bilgisini vermişti. Arkadaşım resmen bana hoşlandığım insanlar hakkında neden uygun olmadiklarina dair bilgileri vererek beni yeryüzüne döndürüyor. )

Bana dediği: "hayatım o çocuk gay. Hatta bilmemkim ile beraberdi bir ara, hala birlikte değiller sanırım ama erkek arkadaşı vardı orası kesin." Çok üzüldüğümü görünce "üzülme belki biseksueldir" diyor bir de 😅 ama ben biliyorum kesin gay ya. Gay olmayan bir erkekle zaten o kadar iyi anlaşamazdim. Arkadaşım dedi ki "olaya iyi yanından bak. Demek ki sen X kişisi gibi tatlı, kibar, nazik erkeklerden hoşlanır olmuşsun. Eskiden en öküzleri begenirdin."

İşe bu olumlu tarafından mı baksam, dağlar kızı Reyhan gibi herkesten hoşlandığıma mi yansam, bir türlü aşkı bulamama mi üzülsem... bilemiyorum ama moralim sıfırlandı dostlar. 😔

Mekanin sahibi konu acmis 😊

Arap erkekler ve gaylik üzerine tamamen kendi biryerimden🍑 uydurdugum bir teori var (çok sayıda eşcinsel ilişki yasamis Arap adama tanık oldum,eski Arap sevgilimin iş çevresi sayesinde) . Teorim şu ki; Kadınlarla yakınlık kurmanin (en azından ileriye götürmenin) zor oldugu toplumlarda erkeklerin ilkgenclik yıllarında sadece tatmin için yakınlaşmasınınin yaygın olduğu...
Tabii ki teorimin kaynağını başta belirttim :) ama bu adamın gayligi de bu şekilde başlamış bir biseksuellik olabilir . Çünkü benim tanıdığım- escinsel ilişki yaşadığını bildigim- kişilerin genelde kadınlarla arası da vardı. Hatta bazıları evliydi... Avrupalınin gayi gibi kendini keşfedip, bu yonelime sahip olduğunu farkedip hep bu şekilde devam edenlerden değildi... Bence senin bebe de böyle olabilir. Yani zamanında birkaç birliktelik yaşamıştır ama senden de hoşlanmış olabilir...
Bilemedim yaaa öyle bile olsa napacaksin o adami:)
En iyisi yakın bir arkadaş olarak yolunuza devam etmek. İnsana arkadaş da gerekli ❤️

Bilemiyorum
Sanki hayatın akışına güvenmek lazım
Mesela şu an olacak şey belki sizin için iyi olmayacak
Ya da belki olacak herhangi bi ilişki size iyi gelmeyecek
Ya da ileride en güzeli olacak o yüzden şu an şanssız gidiyor gibi

Evet aslında benim de hayat görüşüm bu yönde gerçekten bu düşünceyi benimsemeye çalışacağım.

olabilir, bazen şans gülmüyor. siz de böyle iyi anlaştığınız bir arkadaş kazanmış olabilirsiniz. dilerim bu modelin heterosu size kör kütük aşık olur.

arkadaşınız her şeyi nereden biliyor çok merak ettim, aşık olduğunuz herkesle ilgili bilgi veriyormuş ya. bu tamam kadın sevmiyormuş ok ama herkesi çok bilmeseniz belki daha iyi olur. yani nasıl desem, bilgi kaynağı vadır sağlamdır belki ama yok şununla çıktı bununla görüşüyor falan gibi bilgiler belki de olacak işin olmasını engelliyordur. belki her şeyi bu kadar bilmemeniz gerekiyordur.

Şu ana kadar çok yakışıklı bulduğum bir çocuğun sevgilisi olduğunu bunun da gay olduğunu söyledi. Sevgilisi olan çocuk doğru çıktı (instagramdan baktım sonra). Gay dediği de muhtemelen gay ya. Şu an düşünüyorum tavırlarını vs. Yani evet gay bir enerjisi vardı adamın cidden (o ne demek bilmiyorum ama, lütfen kızmayın genellemek adına söylemedim). Arkadaşım uzun zamandır bu isyerinde çalışıyor, herkesi taniyor. Bence öğrenmem iyi oldu en azından kendi kendime hayal kurmakla vakit kaybetmemiş oldum.

Arap erkekler ve gaylik üzerine tamamen kendi biryerimden🍑 uydurdugum bir teori var (çok sayıda eşcinsel ilişki yasamis Arap adama tanık oldum,eski Arap sevgilimin iş çevresi sayesinde) . Teorim şu ki; Kadınlarla yakınlık kurmanin (en azından ileriye götürmenin) zor oldugu toplumlarda erkeklerin ilkgenclik yıllarında sadece tatmin için yakınlaşmasınınin yaygın olduğu...
Tabii ki teorimin kaynağını başta belirttim :) ama bu adamın gayligi de bu şekilde başlamış bir biseksuellik olabilir . Çünkü benim tanıdığım- escinsel ilişki yaşadığını bildigim- kişilerin genelde kadınlarla arası da vardı. Hatta bazıları evliydi... Avrupalınin gayi gibi kendini keşfedip, bu yonelime sahip olduğunu farkedip hep bu şekilde devam edenlerden değildi... Bence senin bebe de böyle olabilir. Yani zamanında birkaç birliktelik yaşamıştır ama senden de hoşlanmış olabilir...
En iyisi yakın bir arkadaş olarak yolunuza devam etmek. İnsana arkadaş da gerekli ❤️

Yaaa evet kanka öyle de olabilir aslında. Ama hani bu çocuğun, ki çocuk diyorum ama 42 yasinda, çok yakın zamana kadar, hem de iş çevresinden erkek sevgilisi varsa bence keşif sürecini geçmiş olabilir ya. Uzun süre kanadada filan da yaşamış. Bir de isyerinde aaa o gay deniyorsa belki kimlik olarak da açıktır. Bilmiyorum. Bence de muhtemelen arkadaş olabiliriz çok iyi bir çocuk cidden.

Papazı bulmuşsun aslanım tebrik ederim

Şaka şaka😁😁😁Koy gözüne gitsin sana bir şey olmasın. Zaten tombiş ve kel değil miydi bu abi gay olsa ne straight olsa ne Allah aşkına... Kadın popülasyonun bir kaybı yok bemce fsdghgddg

Aynen kısa boylu tombul ve kel. Ama yüzü güzeldi bir de böyle cidden çok pozitif bir enerjisi vardı. Bende standartlar yerlerde zaten ya. İki dakika iyi davrandı diye hoslaniverdim.

Kendine bakmaya başladın mı konusahibi yine duş alıp o ıslak saçlarla işe gitmiyorsun di mi 🤓 Bundan sonra her konuna bu yorumu yapıcam 🥸

Kanki senin ogudunu dinledim. Saçımı kestirip aralara ışıltı attırdım. Kaşlarımı da bir ton açtılar. Işıltılı istediğim kadar açık olmadı. Ama zamanla biraz daha sarışın olabilir. 7 haftada 7 kilo verdim devam ediyorum. Bir de yeni kıyafetler aldım. İse giderken saçımı kurutmaya çalışıyorum şekillendirici sürüp.

Leym yengeç ne kibar yazmışsın.. Molla tepede dikelirken, kızlarla konuşmak yasakken başka seçenek olmayınca erkekler de birbirine tıklıyor yazmışsın işte gayet anlaşılabilir durum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈

Son düzenleme:
Back
X