Merhaba arkadaşlar.
Buraya geçenlerde isyerinden 40li yaşlarda birinden hoşlandığımı yazmıştım. Kendisini ilk gördüğüm andan itibaren guleryuzlu, pozitif, tatlı ve nazik tavırları çok hoşuma gitmişti. Sonrasında is çıkışı sosyallesmelerde hep yan yana geldik. Uzun uzun muhabbet ettik, bütün sakalarima güldü. Ben de onunkilere güldüm çok komik ve tatlı buldum onu konuştukça. En son bunun ccde olduğu bir mailim için "o kadar güldüm ki o mailine, o kadar komik ve zekisin ki" dedi. Onun ülkesinden bilinmeyen bir grubu bilmeme şaşırdı ordan uzun uzun muhabbet ettik. Geçen görüşmemizde bana bir sürü içki ismarladi, ısrar kıyamet evime bıraktı, hatta bir ara bir şey söylerken elimi tuttu.
Ben de diyordum ki ne tatlı çocuk, acaba o da benden hoşlanıyor mu, dikkatini nasıl çekebilirim vs.
Az önce daha önceden tanıdığım ve ayni isyerinde çalışan bir arkadaşıma ilk defa bu durumu itiraf ettim (kendisi de bana çok özel şeylerini anlatıyor ve önceden tanıdığım güvenilir biri, bu yüzden ben de sadece ona bunları anlatıyorum. Geçenlerde de başka bir çocuk için isyerinden bir kızın sevgilisi olduğu bilgisini vermişti. Arkadaşım resmen bana hoşlandığım insanlar hakkında neden uygun olmadiklarina dair bilgileri vererek beni yeryüzüne döndürüyor. )
Bana dediği: "hayatım o çocuk gay. Hatta bilmemkim ile beraberdi bir ara, hala birlikte değiller sanırım ama erkek arkadaşı vardı orası kesin." Çok üzüldüğümü görünce "üzülme belki biseksueldir" diyor bir de

ama ben biliyorum kesin gay ya. Gay olmayan bir erkekle zaten o kadar iyi anlaşamazdim. Arkadaşım dedi ki "olaya iyi yanından bak. Demek ki sen X kişisi gibi tatlı, kibar, nazik erkeklerden hoşlanır olmuşsun. Eskiden en öküzleri begenirdin."
İşe bu olumlu tarafından mı baksam, dağlar kızı Reyhan gibi herkesten hoşlandığıma mi yansam, bir türlü aşkı bulamama mi üzülsem... bilemiyorum ama moralim sıfırlandı dostlar.