Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vah vahh. Yatağa uzanıp saatlerce size şey yaptırırken, hayati çok sorgulamis sanırım. Saatler başka türlü geçmez sonuçta. Vahh vahh gözü de gormuyormus. Demek ki sizi öpmek istiyordu ama göremiyordu. Demek ki bu yüzden sadece Sürtünüyordu. Hemen çağırın bu konuları açtığınız için de özür dileyin masumdan.

O öyle ağlarken resmini atmiş ya içim ağladı zor tutuyorum kendimi gel görüşelim dememek için
Okadar nasihat yazıldı ama biz yok dedikce bence daha tatlı geliyor size bu pis adam. E ne diyelim hevesinizi alın bırakın bari diyeceğim de adam her açıdan vasat..

Önce kalk bı elini yüzünü yıka sonra adama siktir çekip şükür namazı kıl tövbe et kendine bu kötülüğü bı daha yapmayacağını. Adam açıkça söylemiş ilimizden bişey olmaz cinsel istegimi tatmin ediyorum diye ama anlamak isteyeneee..giden senden gidiyor aklından bedeninden ruhundan..bu şekilde devam edersen kendine gelince iş işten daha çok geçmiş olur ..gerekirse işini de değiştir ve kendine düzgün bı çevre edin...kalk hadi kalk silkelen bi bacım

Biri bana gözleri görmeyen arkadaş ile hayırsever arkadaşın neden tam bir penetrasyon yaşamadığını anlatabilir mi?
Adamın cinsel sorunları var. Adamın ayrıca kişilik sorunları da var. İşini görüyor, gidiyor yıkanıyor giyiniyor, sarılıp yatmıyor bile, kanepeye uzanıyor. Partnerinin tatmin olup olmadığı ile ilgilenmiyor.

Bacım destan yazsan da nafile anlamıyor, anlatamıyoruz, anlamayacak...

Çok haklısınız ya gerçekten ama gerçekten ben napıyorum allahım ya dışarı çıkıp biraz tur atayım belki rahatlarım

Evet kesinlikle öyle kendi de diyor ben diğerleri gibi sexe düşkün değilim diyor

Aynen, adam sadece bu arkadaşa karşı duyarsız. Yoksa eski sevgilisi için hala gözleri dolabiliyor. Konu sahibi de, durup demiyor ki, sen beni zevke getirip getirip, kendin rahatlıyorsun, ben sap gibi kalıyorum ortada, birazda bunun icin içlen demiyor.

Çok haklısınız ya gerçekten ama gerçekten ben napıyorum allahım ya dışarı çıkıp biraz tur atayım belki rahatla
Zararın kendine evet git kendi iç sesinle biraz muhasebe yap..nerde görsem tanirim bu ailede yaşanan şiddet sevgisizlik ilgisizlik yüzünden oluyor.unutma ama önce sen kendini çok sevmelisin..herkesi elinin tersiyle it biraz bak nasıl pesindeler nasıl mutlu ediyorlar seni..mesela kendinden pay biç farkındasın herşeyin ama takıntı yapmışsın tatlı geliyor sana bu şekilde davrandığı için .birazda sen insanlara sena davrandıklarını çarpı ikisini davran bak hayatın nasıl değişiyor

Adam seni cinsel ilişki için istiyor. Daha ne yapmaya çalişiyoru mu var? Lutfen hanimlar altin değerindeki bedenlerinize saygi duyun. Elalemin cinsel ihtiyaçlari için harcamayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…