2 yıldır hala bakışma mi var
Evli olabilir mi kendisi aklıma ilk bu geldi özlük dosyasına bakabilme ihtimaliniz var mı?
Aynen kızlar napacam ben adam kendınden uzaklastrmak için mı bana sert konuştu sizce .ilgimden rahatsız mı oldu acabaBu ne ya ergen gibi
Bence is yerinde flört le heycan yaratıyor ama ilişkisi olduğu icin ileriye gidemiyor gibi sankiAynen kızlar napacam ben adam kendınden uzaklastrmak için mı bana sert konuştu sizce .ilgimden rahatsız mı oldu acaba
Bizim kurumda en kıdemli kişi bu işlerle ilgilenir bir nevı personeli de yonetıyor .böyle bişeyden beden dem vurdu anlamadım.adam sen baktıkça bakmış sende uzun uzun bakıştık sanmışsın gibi.
aksi olsa odalarda çay içmekten fazlası olurdu 2 yılda.
birde herkesin odasını o mu temizletiyor siz kendi odanızın temizlenmesi gerektiğinde neden kendiniz söylemiyorsunuz anlamadım. adamda şikayetçi demek ki bu konudan.
Öğleden sonrada aramış benı iş bahanesiyle bişeyler soruyor .çıldrcam rüyamda hep el ele tususuyoruz ıyıce platonik oldum sanırım2 yılda bir arpa boyu yol alamamışsınızz alacağınız da yok.
O kadar zamanda hâlâ ilgisi var mı diye sormayın artık bence
Bizim kurumda en kıdemli kişi bu işlerle ilgilenir bir nevı personeli de yonetıyor .böyle bişeyden beden dem vurdu anlamadım.
Onu çok sevıyorum sizce ondada bir kırıntı var mıpersoneli yönetmek ayrı oda oda orayı temizleyin demek zorunda kalmak ayrı. kendi odanızın temizlenmesi gerektiğinde kendiniz söyleyin temizlikçilere. belli adama yük bu mevzu. sana sert olmak gerek demek ki dediğine göre aranızdaki samimiyetten birşey dememiş bugüne kadar.
2 senede illa ki bi adım atılır, bi girişim yapılırdı. Adam iş yerinde vakit geçirip flört ediyor sizinle. Üzgünüm ama bence ciddi düşünmüyor.
Hatta evli bile çıkabilir. Hiç şaşırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?