Hoşlandığım adamın tavrı …

Domestosun spreyi çıktı öneririm temizlik için
Kir toz bakteri ve dengesiz erkekler üzerinde test edildi. Toz bakteri üzerinde sonuç verdi, dangalak erkekler üzerinde araştırmalar devam ediyor. Yardımcı olmak ister misin?

Adamın gerçekten gönlü olsaydı cidden içinde öyle heyecan olsaydı sence 2 yıl bekleyebilir miydi??Bence sen artık azıcık geri adım at olacaksa bir şeyler olsun havasında takıl.Eger daha iyisini bulamazsam son çare sen ol bari havasından onu çıkarmanin yolunu bul ki sende önünü gör.

Çok sevıyorum kafayı yicem ya

2 yılda millet evleniyor valla eğer bir şey hissediyorsa bile adım atması lazımdı kaçak dövüşmek nedir koskoca adam
Kendımı cekıyorum mesela bana kımsenın olmadgı yerde saçların çok hoş olmuş vs dıye iltifat edıyor yada kıyafetin yakısmıs dıyor derken kızarıyor yıne.hoşlanmasa kızarmazdı dıye düşünüyorum.bende herseyde umutlanıyorum sanırım

Sosyal medya da ekli değil misiniz evli vs olsa farkına varirdiniz sanirim

Evli olsa neden böyle davransın kı benden yüz buluyor sonuçta onuda saklamazdı
Ya dalga geçiyorsunuz ya gerçekten cooook ama cook iyi niyetlisiniz

Konuyu acmissiniz herkes ayrı yerlerden hemen hemen aynı şeyi söylüyor size
Sizde aynı şeyi söylemeye devam.ediyorsunuz

Ay bu adam ya nisanli ya evli, arada da adrenalin olsun diye sana yürüyo, gun icinde bi degisik aktivite, bi nevi hobi, bisey yasamak isteyen adam 2 senedir kas göz oynatma kismini gecerdi artik, bi de yaş olmuş kazik, kıdemli diyosun, adam emekli olucak yakinda.

Ay içim bayıldı.
Dışarıda bi şeyler içmeye davet edin bi gün, bu teklife atlayıp atlamamasına göre netleşir durumunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…