Hoşlandığım adamın tavrı …

Cesaret edemiyorum bazen duvar örüyor etrafına bazen bir melek oluyor

Netleşir işte diyorum, kabul etmez atlatırsa "Haa ben yanlış sinyal almışım" dersiniz. Yok havada kaparsa artık oradan alır yürür bi şeyler, üzerine bilgi edinirsiniz filan falan. Nesine cesaret edemeyeceksiniz, insan normal arkadaşını da bir şeyler içmeye davet edebilir, baktınız olmuyor oradan kıvıracak alan da var size hem.

Aynen kızlar napacam ben adam kendınden uzaklastrmak için mı bana sert konuştu sizce .ilgimden rahatsız mı oldu acaba
iş dışında hiç konuşma buluşma falan var mı?
2 yıl çok çok çok uzun bir süre. muhtemelen onun için sadece işyeri flörtüsünüz

Hayır yok. Kendısı biraz utangaç bence .çünkü iltifat ederken hep kızarıyor
bakın onu bunu düşünmeden cevap verin.

sizce bu utanıyorum buluşamam ama iş yerinde utanmam hareketleri mantıklı mı ?

bu adam evli olabilir

Son düzenleme:
bakın onu bunu düşünemden cevap verin.

sizce bu utanıyorum buluşamam am iş yerinde utanmam hareketleri mantıklı mı ?

bu adam evli olabilir
Sosyal medya da ekli değiller ve adamda foto yok muş

Bazı şeyleri tahmin etmek için ajan olmaya gerek yok hepimiz aynı fikirdeyiz konu sahibi hariç

Evli ise amacı ne olablr . gönül eğlemek mı
sesini çıkartmayan, beklentisi olmayan bir kadın var karşısında.
sen kim köpeksin 2 yıldır beni böyle bi itiyosun bi çekiyosun ? ne ayaksın hayırdır derdin ne??? demeyen genç güzel bir hanım var. sizin etkilendiğinizi biliyor , araştırmıyorsunuz, soruşturmuyorsunuz..... bir erkek , evli yada hayatında biri olan bir erkek daha ne ister ki
hadi herşeyi geçelim adam kesinlikle ciddi değil

Sosyal medya da ekli değiller ve adamda foto yok muş

Bazı şeyleri tahmin etmek için ajan olmaya gerek yok hepimiz aynı fikirdeyiz konu sahibi hariç
kesinlikle evlilik fotolarımız olmasın, bende kadınlara rahat yavşayım diye koymuyordur. sorsan aktif değilim yeaa der

aktif değilim sosyal medyada falan dedi di mi . zaten bakacağınız yer bi tek orası var. orda tekli foto varsa bekar, kadınla foto varsa evlidir imajı hakim. baktınız hiçbirşey yok. aa demek ki bekar dediniz.

bunuşekilde anlamanın yolları var.
sizi hiç dışarı davet etti mi?
siz davet ettiniz mi?
ailesinden size bahsetti mi ?
haftasonu neler yaptığını biliyor musunuz ?
haftasonu telde görüşme sıklığınız nasıl?
akşamları konuşuyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…