36 yaşında kendısıEmekli olursa ilk maasiyla muhallebiciye goturur belki bi kac yila
Cesaret edemiyorum bazen duvar örüyor etrafına bazen bir melek oluyor
iş dışında hiç konuşma buluşma falan var mı?Aynen kızlar napacam ben adam kendınden uzaklastrmak için mı bana sert konuştu sizce .ilgimden rahatsız mı oldu acaba
ilgi ve 2 güzel söz. o da hergün değilNeyi seviyorsunuz bisey yaşanmamış ki
Hayır yok. Kendısı biraz utangaç bence .çünkü iltifat ederken hep kızarıyoriş dışında hiç konuşma buluşma falan var mı?
2 yıl çok çok çok uzun bir süre. muhtemelen onun için sadece işyeri flörtüsünüz
ilgi ve 2 güzel söz. o da hergün değil
hayaller ve olma ihtimali çok güzelse.
bakın onu bunu düşünmeden cevap verin.Hayır yok. Kendısı biraz utangaç bence .çünkü iltifat ederken hep kızarıyor
Evli ise amacı ne olablr . gönül eğlemek mıbakın onu bunu düşünemden cevap verin.
sizce bu utanıyorum buluşamam am iş yerinde utanmam hareketleri mantıklı mı ?
bu adam evli olabilir
Sosyal medya da ekli değiller ve adamda foto yok muşbakın onu bunu düşünemden cevap verin.
sizce bu utanıyorum buluşamam am iş yerinde utanmam hareketleri mantıklı mı ?
bu adam evli olabilir
Seda4242 miydiGerçekten 32 yaşında mısınız?
sesini çıkartmayan, beklentisi olmayan bir kadın var karşısında.Evli ise amacı ne olablr . gönül eğlemek mı
kesinlikle evlilik fotolarımız olmasın, bende kadınlara rahat yavşayım diye koymuyordur. sorsan aktif değilim yeaa derSosyal medya da ekli değiller ve adamda foto yok muş
Bazı şeyleri tahmin etmek için ajan olmaya gerek yok hepimiz aynı fikirdeyiz konu sahibi hariç
kesinlikle evlilik fotolarımız olmasın, bende kadınlara rahat yavşayım diye koymuyordur. sorsan aktif değilim yeaa der
Çok seviyorum;(((
Olmasın yakesinlikle evlilik fotolarımız olmasın, bende kadınlara rahat yavşayım diye koymuyordur. sorsan aktif değilim yeaa der
aktif değilim sosyal medyada falan dedi di mi . zaten bakacağınız yer bi tek orası var. orda tekli foto varsa bekar, kadınla foto varsa evlidir imajı hakim. baktınız hiçbirşey yok. aa demek ki bekar dediniz.Olmasın ya
İki yıldır aynı yerde çalıştığınız adamın medeni durumunu bilmiyor olmanız tuhaf değil mi?Olmasın ya
Evli ise amacı ne olablr . gönül eğlemek mı
Belkide o da bana aşık olmustur medeni durumu önemli değil. Ayrılırlar sevmiyorsa onu.neyse kızlar adam nişanlı onu soyleyeyım…Nalakası var, evliyse, elbette ki amacı sizden fırın sütlaç tarifi almaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?