Hoşlandığım bey ve utangaç ben ☺️

JustCoffee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
32
25
3
35
3 aydır dans kursuna gidiyorum. 2-3 hafta önce arkadaşlarla dışarda otururken plansızca hadi dans gecesine gidelim dedik. İçeri girer girmez bi çocuk gördüm offf çarpıldım resmen 🥰 neyse kendimize bir yer bulduk falan. Ben bu çocuğu izlemeye daldım kiiiiii gelip beni dansa kaldırdı :)
Bundan 2 hafta sonra yine karşılaştık. Bu sefer beni kaldırmadı ama bakıştık baya bi. Bugün de denk geldik. Yine birkaç kez göz göze geldik. Bu sefer gözlerini kaçırdı. Bir kere de ben dansa kaldırayım diyorum ama bu tip şeylerde pek cesaretli değilimdir.
Ya en azından bi tanışsak, belki devamı gelir ya da gelmeyecekse önüme bakarım.
Sizce benden mi bekliyo yoksa bir kere kaldırdı ama benden hoşlanmadı mı? çocuk ileri seviye dans ediyo, ben de orta seviye fena değilimdir. Çevrem tarafından da çok güzel olduğum söylenir. Ayyy çok çekiniyorum ya napıcam ben bi el atın 😍

E dans ettiniz hiç konuşmadınız mı ? Konuşmak için illa tekrar dansa kaldırmasını beklemeye ne gerek var.
Sana konuşmaya yardımcı olacak çok işe yarayacak bir taktik vereceğim hazır ol ;
Gördüğünde , yanına gidip ya da elini uzaktan kaldırıp ;
- a selam naber ? 😎😎

Dansta utanma olmaz yardirin :)

Bir ihtimal sizinle dans etmeyi sevmemistir ama sorun degil. Nolursa olsun butun gecenin icinde tek bir dans tolore edilir ve normalde hicbir erkek bir kadının dansa kaldırmasını reddetmez.

Eger sizi kaldırdığı sefer disinda hic muhabbetiniz yoksa ve dans ederken de pek konusmadiysaniz yanlis anlamanizdan cekiniyor olabilir.

E dans ettiniz hiç konuşmadınız mı ? Konuşmak için illa tekrar dansa kaldırmasını beklemeye ne gerek var.
Sana konuşmaya yardımcı olacak çok işe yarayacak bir taktik vereceğim hazır ol ;
Gördüğünde , yanına gidip ya da elini uzaktan kaldırıp ;
- a selam naber ? 😎😎
Ya ne bileyim üç hafta olmuş dans edeli. İsmini bile bilmiyorum çocuğun. Gidip selam versem, daha tanışmadık, garip olmaz mı ☺️

Bir ihtimal de ikinci ve üçüncü gecelerde kendi grubunda kiz arkadasi veya flortu vardi, bu nedenle baska gruptan birini kaldirmak istemedi.

Hangi okuldan veya ekipten oldugunu biliyorsaniz ortak tanidik bulabilirsiniz belki.

Dansta utanma olmaz yardirin :)

Bir ihtimal sizinle dans etmeyi sevmemistir ama sorun degil. Nolursa olsun butun gecenin icinde tek bir dans tolore edilir ve normalde hicbir erkek bir kadının dansa kaldırmasını reddetmez.

Eger sizi kaldırdığı sefer disinda hic muhabbetiniz yoksa ve dans ederken de pek konusmadiysaniz yanlis anlamanizdan cekiniyor olabilir.
Dans ederken hep gülümsemiştim. Çok keyif aldım çünkü. İlk gördüğümde ben uzaktan ona bakarken onun gelip beni kaldırması gururumu okşamıştı. Ben cesaretimi toplayıp kaldırayım bi dahakine. Sizce çekiniyor olabilir mi

Ya ne bileyim üç hafta olmuş dans edeli. İsmini bile bilmiyorum çocuğun. Gidip selam versem, daha tanışmadık, garip olmaz mı ☺
Valla tanışmadan dans etmekten daha garip olmaz 😉(bu arada dans etmek kötü ya da garip değil . Demek istediğim adam adım atmış ve dansa kaldırmış , öyle bakmakla olmaz adım sırası sende;) )

Bir ihtimal de ikinci ve üçüncü gecelerde kendi grubunda kiz arkadasi veya flortu vardi, bu nedenle baska gruptan birini kaldirmak istemedi.

Hangi okuldan veya ekipten oldugunu biliyorsaniz ortak tanidik bulabilirsiniz belki.
Ortak arkadaşlarımız var. Zaten küçük bir şehirdeyiz herkes birbirini tanıyor. Ama gidip de kimseye hoşlandım bu adamdan diyecek yakınlığım yok.

Dans ederken hep gülümsemiştim. Çok keyif aldım çünkü. İlk gördüğümde ben uzaktan ona bakarken onun gelip beni kaldırması gururumu okşamıştı. Ben cesaretimi toplayıp kaldırayım bi dahakine. Sizce çekiniyor olabilir mi
Valla ben iyi dans edip de birini kaldirmaktan cekineni gormedim :D Hele ki ilk gordugu gece kaldirmisken ikinci ucuncuye cekinmemesi lazim.
Siz soguk durduysaniz cekinmistir diyecektim ama gülüyordum diyorsunuz.

Ortak arkadaşlarımız var. Zaten küçük bir şehirdeyiz herkes birbirini tanıyor. Ama gidip de kimseye hoşlandım bu adamdan diyecek yakınlığım yok.
Demeyin zaten aman diyeyim. Hızlı yayilir haber :)

Ortak arkadaşların sosyal medyasindan, dans gecesine gittiginiz mekanin hesaplarından vs adami bulabilirsiniz. En azindan kiz arkadasi ihtimalini elersiniz.

Valla ben iyi dans edip de birini kaldirmaktan cekineni gormedim :KK70: Hele ki ilk gordugu gece kaldirmisken ikinci ucuncuye cekinmemesi lazim.
Siz soguk durduysaniz cekinmistir diyecektim ama gülüyordum diyorsunuz.
Yani beni tanımayanlar en başta biraz soğuk ve mesafeli olduğumu söylerler ama baya sırıtıyordum bunla dans ederken. ☺️

3 aydır dans kursuna gidiyorum. 2-3 hafta önce arkadaşlarla dışarda otururken plansızca hadi dans gecesine gidelim dedik. İçeri girer girmez bi çocuk gördüm offf çarpıldım resmen 🥰 neyse kendimize bir yer bulduk falan. Ben bu çocuğu izlemeye daldım kiiiiii gelip beni dansa kaldırdı :)
Bundan 2 hafta sonra yine karşılaştık. Bu sefer beni kaldırmadı ama bakıştık baya bi. Bugün de denk geldik. Yine birkaç kez göz göze geldik. Bu sefer gözlerini kaçırdı. Bir kere de ben dansa kaldırayım diyorum ama bu tip şeylerde pek cesaretli değilimdir.
Ya en azından bi tanışsak, belki devamı gelir ya da gelmeyecekse önüme bakarım.
Sizce benden mi bekliyo yoksa bir kere kaldırdı ama benden hoşlanmadı mı? çocuk ileri seviye dans ediyo, ben de orta seviye fena değilimdir. Çevrem tarafından da çok güzel olduğum söylenir. Ayyy çok çekiniyorum ya napıcam ben bi el atın 😍
Sizden hoslandiysa o adim atmaya Devam eder zaten siz atlamayin hemen

Yani beni tanımayanlar en başta biraz soğuk ve mesafeli olduğumu söylerler ama baya sırıtıyordum bunla dans ederken. ☺
Belki fark etmeden masada soguk duruyorsunuzdur, o yuzden ikinciye gelemiyordur.

Valla dans gecesinde çekinme utanma olmaz. Kalkin gidin dans edebilir miyiz deyin.

Latin yapiyorsaniz ve ruedaya giriyorsa siz de girin, es degisiminde partner olup en azindan naberlesirsiniz.

Ben olsam kesin bir kere de ben dansa kaldırırdım. Ay kızzzz nasıl güzel cilveleşme buuu.... Bana da anca halaya kaldıranlar denk gelir herhalde gelse gelse:halay::halay::halay::halay::halay:
Ya bu cilveleşme mi işte ondan emin değilim :) kendi kendime gelin güvey oluyo da olabilirim :) offff çocuk aşırı tatlı ve tam tarzım 😍

Ya bu cilveleşme mi işte ondan emin değilim :) kendi kendime gelin güvey oluyo da olabilirim :) offff çocuk aşırı tatlı ve tam tarzım 😍

İşte sen de onu bi kere dansa kaldırdıktan sonra duruma bakcaksın, ses çıkmazsa boşver gitsin. Sen nezaketen karşılık vermiş olcaksın ona🙈

Back
X