arkadaşlar selam :)
böyle konu açacağımı hiç bilmezdim ama :)) bikaç gündür kütüphanede çalışıyorum. orada gerçekten fiziken aşırı beğendiğim birine denk geldim hani kalemle çizsem bu kadar benim tipim olabilirdi.
yalnız şöyle bir durum var ki ben bayadır aşk meşk işlerini askıya almıştım 2 senedir hayatımda biri yok son ilişkimde de aşırı kötü bitti güvensizliğim var uzun süredir kimseye o gözle bakamıyordum anlayacağınız ama uzun süredir ilk defa içimde bir şey kıpır kıpır etti

bu hissi o kadar özlemişim ki kaybetmek istemiyorum sanırım çünkü uzun süredir gerçekten çok yakışıklı bana ilgi gösteren erkekleri bile reddettim gerçekten beğenemiyordum içim ısınmıyordu hiç birine.
sorun şu ki ben sınava odaklıyım aşırı paspalım falan makyajsız eşofmanlarla geziyorum böyle biraz kendi içime kapandım. bi de aslında herkesle muhabbet edebilen biriyimdir ama söz konusu hoşlandığım kişiler olunca aşırı utangaç ve çekingen oluyorum. gerçekten hiç muhabbet bile edemem hoşlandıklarımla. o yüzden zaten çok hoşlandığım kişilerle ilişki yaşamadım hiç sanırım genelde daha az hoşlandıklarımı tanıdıkça sevmiştim önceki ilişkilerimde.
bugün bi heyecanlı koşuşturma anımda kafasını çevirip bana baktığını gördüm beni takip etti tabi bu iyi anlamda mıydı yoksa kötü mü çözemedim belki ne haldur huldur koşuyo bu kız falan diye bakmıştır
işin kötü yanı benden baya küçük olabilir

adını sanını da bilmiyorum hiç, kitapları falan ortalıkta duruyor ama adını yazmış mıdır kitaplara bilmem hemen her gün görüyorum. sınavım 2 hafta sonra sonra muhtemelen bir daha hiç denk gelmeyeceğim bu çocuğa o yüzden de içimde kalsın da istemiyorum ama çocuk da tek başına takılıyor bi tane arkadaşı var bazen onla görüyorum etraf sürüyle süslü bıcır bıcır kız dolu ama hiçbiriyle görmedim de sadece dersine odaklanıyor sanırım bu yönü de hoşuma gitti aslında. ama ortamda tanışmam zor zaten etraftakileri de pek tanımıyorum tek başıma takılıyorum genelde.
bilemiyorum bi yandan sınavıma da odaklıyım hiç o işlere girmeyip yoluma mı baksam daha çok hoşlandığım beyler olur mu ileride diyorum ama belki sınav stresi falan hoşlantımı abartıyorumdur.
ya da en azından adını sanını öğrenip tanışıp acaba sınav mınav işleri bitince mi yakınlaşma işlerine baksam sosyal medyadan vs diyorum şu an sosyal medya hesaplarım da kapalı. ay bilemedim ya
soracağım şu ki ben hiç öyle hayatımda beğendiğim birine yaklaşıp da tanışıp böyle bi ilişki yaşamadım. genelde bana ilgi gösterenlerden hoşlandıklarım oldu onlarla yaşadım ama çoğu beni pişman etti. direkt kendim adım atmak istemiyorum da biraz garip olur. ortamı ayarlamayı da bilmem pek bi adım atmalı mıyım atarsam ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. bu işlerden çok güzel anlayan hatuncanlar var biliyorum tavsiyelerinizi merak ediyorum.
yoksa boşver dersine bak mı dersiniz bilemiyorum

anket de ekledim seçim yaparsanız sevinirim :)