• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoslandığım çocuk fazlasıyla komünist

faace de ilişki durumu yoksa bence yüzükle ilgili durum sadece tarzdan ibarettir küpe falanda takıyormu?

Uzak dur derim .. herkesin bi siyasi düşüncesi var elbet bu çok normal ama kimsenin ateşine masa olamam ben şahsen kendi adıma. .
Genelde çocukluğunda ailesinden yeterince ilgi sevgi göremeyen sorunlu tiplerdir bunlar. .
Ve ya çok ezik geçmiştir lise yaşamı filan..
Genelde kendisini topluma kabul ettirebilmek ve toplumda kendisine bir yer edinebilmek için bu tarz şeylerde üç noktalarda olur bu insanlar..
Kendişini başka türlü ifade edemez vs bence uzak dur .. daha dengeli yaşayan uc noktada olmayan daha normal tüm ilgisini sana verebilecek bir yausuklu deliuvanlı eminim çıkacaktır karşına..
Sevgiler..

komunistliğinden sanane sen yüzüge bak, ayrıyetten bu kötüleme nedir anlamadım din,dil,ırk,siyasi görüşle ilgili konular sizi ilgilendirmezki anlamadım yani insanların görüşünden sizene

Uzak dur derim .. herkesin bi siyasi düşüncesi var elbet bu çok normal ama kimsenin ateşine masa olamam ben şahsen kendi adıma. .
Genelde çocukluğunda ailesinden yeterince ilgi sevgi göremeyen sorunlu tiplerdir bunlar. .
Ve ya çok ezik geçmiştir lise yaşamı filan..
Genelde kendisini topluma kabul ettirebilmek ve toplumda kendisine bir yer edinebilmek için bu tarz şeylerde üç noktalarda olur bu insanlar..
Kendişini başka türlü ifade edemez vs bence uzak dur .. daha dengeli yaşayan uc noktada olmayan daha normal tüm ilgisini sana verebilecek bir yausuklu deliuvanlı eminim çıkacaktır karşına..
Sevgiler..
ön yargı ne kadar kötü birşey :) Ve + genelleme de kötü birşey

ustte acikladim surekli eylemlerde çekilmiş fotograflari var ve dergi dagitirken falan.
Anaaam
Geri bas geri bas :)
Genelde geleceği de çok parlak olmaz bunların o miting senin bu eylem benim doye gezerken kendi arkadaşları hayatta çok iyi yerlere gelir :)
Ben oldum olası subay polis vs beğenmisimdir bekar kene. .... ;)

Yoo önyargı falan değil
Bizzat Üniv hayatımda gözlem yaptım tespit ettim .... Bunlar da benim fikirlerim çok rica edeceğim saygı duyunuz..
Ben hiç komünist olup ta normal olan bi tip görmedim bu güne kadar.
Herhangi saygısız kelimem olmadı önyargı her zaman her konuda kötüdür.Kişisel münakaşam olmaz zaten kimseyle internet üzerinde

Anaaam
Geri bas geri bas :)
Genelde geleceği de çok parlak olmaz bunların o miting senin bu eylem benim doye gezerken kendi arkadaşları hayatta çok iyi yerlere gelir :)
Ben oldum olası subay polis vs beğenmisimdir bekar kene. .... :KK66:

Halbuki aksine, üniforma ve şiddet yetkisi psikoloji için pek sağlıklı değildir. Zimbardo deneyini duymuş muydunuz hiç?

Back
X