Hoşlandığım çocuk onun arabasına binmemi teklif etti?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.621
1.561
83
Okuldan tam çıkıyordum ki arabasıyla önümde durdu. Ve bana "Hava soğuk bırakayım seni" dedi. Ben nazikçe reddettim. Sizce yanlış mı yaptım? Hemen her şeye atlamak doğru değil bence?

Yani yetişkin bireyleriniz. Aynı okulda olduğunuza göre ya üniversitedesiniz ya da aynı okulda görev yapan öğretmensiniz. Bir şekilde tanışıyor görüşüyorsunuz demektir. Hiç tanımadığınız kişi olsa neyse de. Çok abes bir teklif gelmedi bana

Dimi hemen kabul etmek doğru olmaz. O iyi birisi ondan eminim ama yine de erkek milleti.
İsterse dünyanın en iyi insanı olsun durduk yere hava soğuk gel denir mi Allah aşkına önceden sorsaydı bari arabayla önünde durmak ne niyeti iyiyse de üslubu yanlış

Öyle ama işte yine de utandım kabul edemedim. Sınıf arkadaşım.
Aynı kampüste msinz?
Aynı sınıftayız
İsterse dünyanın en iyi insanı olsun durduk yere hava soğuk gel denir mi Allah aşkına önceden sorsaydı bari arabayla önünde durmak ne niyeti iyiyse de üslubu yanlış
Kotulukce demedi eminim ama utandım kabul edemedim iste. Bence her şeye atlamak da yanlış.

Öyle ama işte yine de utandım kabul edemedim. Sınıf arkadaşım.

Aynı sınıftayız

Kotulukce demedi eminim ama utandım kabul edemedim iste. Bence her şeye atlamak da yanlış.
Kafana takma canım doğrusu bu bence. Görüşüyor musunuz çocukla yoksa platonik mi anlamadım

Bilmiyorum ki ya kafam karışık bu konuda.
Bence arabasına binmende bi sorun oluşmazdı,insanlık hali yağmur yağıyor ve sonucta tanıdığın biri.Normal hayatımızda bizler de yapabilriz bunu.Bunu yapmak sizi hafif ya da yapmamak ağır başlı yapmaz.Hadi diyelim hava günlük gğneşlik bi ihtimal düşünebilirdi.Belki de bugün hoşlanıp hoşlanmadıgını da anlardınız hem.

Hava yağmurlu değildi de biraz soğuktu ama ben yürümeyi seven bir insanım. Zaten içime sıkı giyinmiştim. Bilmiyorum ki çok utanıyorum onu görünce. Ani bir refleksle reddettim. Ama arabasına binince neler olabileceği ihtimalini de merak etmiyor değilim. Ama ilgisi var gibi de, bilemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…