Gayet doğru yapmışsınOkuldan tam çıkıyordum ki arabasıyla önümde durdu. Ve bana "Hava soğuk bırakayım seni" dedi. Ben nazikçe reddettim. Sizce yanlış mı yaptım? Hemen her şeye atlamak doğru değil bence?
Ben 25 o 27Yaş kaç?
Dimi hemen kabul etmek doğru olmaz. O iyi birisi ondan eminim ama yine de erkek milleti.Gayet doğru yapmışsın
Yani yetişkin bireyleriniz. Aynı okulda olduğunuza göre ya üniversitedesiniz ya da aynı okulda görev yapan öğretmensiniz. Bir şekilde tanışıyor görüşüyorsunuz demektir. Hiç tanımadığınız kişi olsa neyse de. Çok abes bir teklif gelmedi banaBen 25 o 27
Aynı kampüste msinz?Dimi hemen kabul etmek doğru olmaz. O iyi birisi ondan eminim ama yine de erkek milleti.
İsterse dünyanın en iyi insanı olsun durduk yere hava soğuk gel denir mi Allah aşkına önceden sorsaydı bari arabayla önünde durmak ne niyeti iyiyse de üslubu yanlışDimi hemen kabul etmek doğru olmaz. O iyi birisi ondan eminim ama yine de erkek milleti.
Öyle ama işte yine de utandım kabul edemedim. Sınıf arkadaşım.Yani yetişkin bireyleriniz. Aynı okulda olduğunuza göre ya üniversitedesiniz ya da aynı okulda görev yapan öğretmensiniz. Bir şekilde tanışıyor görüşüyorsunuz demektir. Hiç tanımadığınız kişi olsa neyse de. Çok abes bir teklif gelmedi bana
Aynı sınıftayızAynı kampüste msinz?
Kotulukce demedi eminim ama utandım kabul edemedim iste. Bence her şeye atlamak da yanlış.İsterse dünyanın en iyi insanı olsun durduk yere hava soğuk gel denir mi Allah aşkına önceden sorsaydı bari arabayla önünde durmak ne niyeti iyiyse de üslubu yanlış
O da sizden hoşlanıyor mu?Öyle ama işte yine de utandım kabul edemedim. Sınıf arkadaşım.
Aynı sınıftayız
Kotulukce demedi eminim ama utandım kabul edemedim iste. Bence her şeye atlamak da yanlış.
Bilmiyorum ki ya kafam karışık bu konuda.O da sizden hoşlanıyor mu?
Kafana takma canım doğrusu bu bence. Görüşüyor musunuz çocukla yoksa platonik mi anlamadımÖyle ama işte yine de utandım kabul edemedim. Sınıf arkadaşım.
Aynı sınıftayız
Kotulukce demedi eminim ama utandım kabul edemedim iste. Bence her şeye atlamak da yanlış.
Bankaya itiraz ettik ama ödeyecek babam. Banka reddetti.Babanın parası ne oldu
Platonik seviyorum ben ama onun bana ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Kafam karışık yani.Kafana takma canım doğrusu bu bence. Görüşüyor musunuz çocukla yoksa platonik mi anlamadım
Yani ilgisi olmasa hava soğuk gel demez arkadaşça dediğini sanmıyorum arkadaşça dese tüm okulu eve bıraksın o zamanPlatonik seviyorum ben ama onun bana ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Kafam karışık yani.
Hahahahahahha olabilir bence deYani ilgisi olmasa hava soğuk gel demez arkadaşça dediğini sanmıyorum arkadaşça dese tüm okulu eve bıraksın o zaman
Bence arabasına binmende bi sorun oluşmazdı,insanlık hali yağmur yağıyor ve sonucta tanıdığın biri.Normal hayatımızda bizler de yapabilriz bunu.Bunu yapmak sizi hafif ya da yapmamak ağır başlı yapmaz.Hadi diyelim hava günlük gğneşlik bi ihtimal düşünebilirdi.Belki de bugün hoşlanıp hoşlanmadıgını da anlardınız hem.Bilmiyorum ki ya kafam karışık bu konuda.
Hahahahahahha olabilir bence de
Hava yağmurlu değildi de biraz soğuktu ama ben yürümeyi seven bir insanım. Zaten içime sıkı giyinmiştim. Bilmiyorum ki çok utanıyorum onu görünce. Ani bir refleksle reddettim. Ama arabasına binince neler olabileceği ihtimalini de merak etmiyor değilim. Ama ilgisi var gibi de, bilemiyorum yaBence arabasına binmende bi sorun oluşmazdı,insanlık hali yağmur yağıyor ve sonucta tanıdığın biri.Normal hayatımızda bizler de yapabilriz bunu.Bunu yapmak sizi hafif ya da yapmamak ağır başlı yapmaz.Hadi diyelim hava günlük gğneşlik bi ihtimal düşünebilirdi.Belki de bugün hoşlanıp hoşlanmadıgını da anlardınız hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?