Hoşlandığım çocuk onun arabasına binmemi teklif etti?

Bir daha teklif eder mi acaba binmem için onu merak ediyorum şuan
Belki reddettiğin için şaşkın ördek yavrusu gibi kalmış olabilir tekrar etmesi için adım at bence iletişim kur o da niyeti neyse belli eder zaten. Bende merak ettim şimdi

Belki reddettiğin için şaşkın ördek yavrusu gibi kalmış olabilir tekrar etmesi için adım at bence iletişim kur o da niyeti neyse belli eder zaten. Bende merak ettim şimdi
Ya ben çok utanıyorum Yarın ne yapacak acaba çok merak ediyorum. Reddetmekle iyi mi yaptım kötü mü yaptım kafam o kadar karışık ki

Hemen üstüne atlayıp öpüşmeyeceksiniz djjd belki de hoş bi konuşma geçer,duygularınız karşılıklı mı öğrenebilrdiniz ya da sonrasınsa sınıfta iletişimiz artardı.Erkekler için ilkte arabama bindi hafif kız, binmedi oo ağır başlı olayları bitti artık diyebilrim.Zaten arabaya bindi diye etiketleyen erkek ağır gundidir,keko grandtır.

Elbette zaten o öyle değil ama ani bir refleksle reddediverdim işte Biraz pişmanım ama iş işten geçti

Sizin yorumlarınıza bayılıyorum ya

Yok niye geçsin bi şekilde zamanla punduna getirirsiniz.
Sınıfta iletisimimiz var. Hep en önde oturuyoruz ikimiz de. Geçen gün kafamı bi çevirdim ki çantamı tutuyor. Düşmesin diye tutuyormus meğer. Sonra siramdaki kitaba bakıyormuş, ben de niye bakıyor diyorum. Jeton sonradan düşünce gülüştük beraber derste. Bizim iletisimimiz çok tatlı. Ben onu hep gulduruyorum. Ama çok utanıyorum ya ondan. Hoşlanıyorum ya, elim ayağıma dolaşıyor işte

Eli kulağında o vakit

Okuldan tam çıkıyordum ki arabasıyla önümde durdu. Ve bana "Hava soğuk bırakayım seni" dedi. Ben nazikçe reddettim. Sizce yanlış mı yaptım? Hemen her şeye atlamak doğru değil bence?
boyle ahlaksız bı teklif mi olur sende haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…