Bir daha teklif eder mi acaba binmem için onu merak ediyorum şuan
Hava yağmurlu değildi de biraz soğuktu ama ben yürümeyi seven bir insanım. Zaten içime sıkı giyinmiştim. Bilmiyorum ki çok utanıyorum onu görünce. Ani bir refleksle reddettim. Ama arabasına binince neler olabileceği ihtimalini de merak etmiyor değilim. Ama ilgisi var gibi de, bilemiyorum ya
Belki reddettiğin için şaşkın ördek yavrusu gibi kalmış olabilir tekrar etmesi için adım at bence iletişim kur o da niyeti neyse belli eder zaten. Bende merak ettim şimdiBir daha teklif eder mi acaba binmem için onu merak ediyorum şuan
Ya ben çok utanıyorumBelki reddettiğin için şaşkın ördek yavrusu gibi kalmış olabilir tekrar etmesi için adım at bence iletişim kur o da niyeti neyse belli eder zaten. Bende merak ettim şimdi
Hemen üstüne atlayıp öpüşmeyeceksiniz djjd belki de hoş bi konuşma geçer,duygularınız karşılıklı mı öğrenebilrdiniz ya da sonrasınsa sınıfta iletişimiz artardı.Erkekler için ilkte arabama bindi hafif kız, binmedi oo ağır başlı olayları bitti artık diyebilrim.Zaten arabaya bindi diye etiketleyen erkek ağır gundidir,keko grandtır.Hava yağmurlu değildi de biraz soğuktu ama ben yürümeyi seven bir insanım. Zaten içime sıkı giyinmiştim. Bilmiyorum ki çok utanıyorum onu görünce. Ani bir refleksle reddettim. Ama arabasına binince neler olabileceği ihtimalini de merak etmiyor değilim. Ama ilgisi var gibi de, bilemiyorum ya
Elbette zaten o öyle değil ama ani bir refleksle reddediverdim işteHemen üstüne atlayıp öpüşmeyeceksiniz djjd belki de hoş bi konuşma geçer,duygularınız karşılıklı mı öğrenebilrdiniz ya da sonrasınsa sınıfta iletişimiz artardı.Erkekler için ilkte arabama bindi hafif kız, binmedi oo ağır başlı olayları bitti artık diyebilrim.Zaten arabaya bindi diye etiketleyen erkek ağır gundidir,keko grandtır.
Sizin yorumlarınıza bayılıyorum yaHemen üstüne atlayıp öpüşmeyeceksiniz djjd belki de hoş bi konuşma geçer,duygularınız karşılıklı mı öğrenebilrdiniz ya da sonrasınsa sınıfta iletişimiz artardı.Erkekler için ilkte arabama bindi hafif kız, binmedi oo ağır başlı olayları bitti artık diyebilrim.Zaten arabaya bindi diye etiketleyen erkek ağır gundidir,keko grandtır.
Yok niye geçsin bi şekilde zamanla punduna getirirsiniz.Elbette zaten o öyle değil ama ani bir refleksle reddediverdim işteBiraz pişmanım ama iş işten geçti
Sınıfta iletisimimiz var. Hep en önde oturuyoruz ikimiz de. Geçen gün kafamı bi çevirdim ki çantamı tutuyor. Düşmesin diye tutuyormus meğer. Sonra siramdaki kitaba bakıyormuş, ben de niye bakıyor diyorum. Jeton sonradan düşünce gülüştük beraber derste. Bizim iletisimimiz çok tatlı. Ben onu hep gulduruyorum. Ama çok utanıyorum ya ondan. Hoşlanıyorum ya, elim ayağıma dolaşıyor işteYok niye geçsin bi şekilde zamanla punduna getirirsiniz.
Eli kulağında o vakitSınıfta iletisimimiz var. Hep en önde oturuyoruz ikimiz de. Geçen gün kafamı bi çevirdim ki çantamı tutuyor. Düşmesin diye tutuyormus meğer. Sonra siramdaki kitaba bakıyormuş, ben de niye bakıyor diyorum. Jeton sonradan düşünce gülüştük beraber derste. Bizim iletisimimiz çok tatlı. Ben onu hep gulduruyorum. Ama çok utanıyorum ya ondan. Hoşlanıyorum ya, elim ayağıma dolaşıyor işte
İnşallah ya yarın nasıl davranayim peki? Reddettim diye sogumamistir umarimEli kulağında o vakit
boyle ahlaksız bı teklif mi olur sende haklısınOkuldan tam çıkıyordum ki arabasıyla önümde durdu. Ve bana "Hava soğuk bırakayım seni" dedi. Ben nazikçe reddettim. Sizce yanlış mı yaptım? Hemen her şeye atlamak doğru değil bence?
Ya çok utandım benboyle ahlaksız bı teklif mi olur sende haklısın
Fırsatı geri mi teptim yani? Çok utandım ama yaben binerdim valla
boyle boyle insanlar iletisim kuruyor da sevgili oluyor
Yok soğumaz soğumaz ,aynen devam ama o da sizde bişeyler var mı diye merak içindedir.İnşallah ya yarın nasıl davranayim peki? Reddettim diye sogumamistir umarim
Bebekli yine cok ağırbaşlı bir günündesin jdjdboyle ahlaksız bı teklif mi olur sende haklısın
Tamamdir acaba yine teklif eder mi ki binmem için. Ay çok heyecanlıyım yaYok soğumaz soğumaz ,aynen devam ama o da sizde bişeyler var mı diye merak içindedir.
E bi bozulmuştur haliyle hemen etmez ama önümüz kış havalar uzun bir süre soğukTamamdir acaba yine teklif eder mi ki binmem için. Ay çok heyecanlıyım ya
Ahahhahaha o da doğru ben yine normal davranmaya devam o zamanE bi bozulmuştur haliyle hemen etmez ama önümüz kış havalar uzun bir süre soğuk
Yaw zaten ön sıraya oturan erkek diye bi gerçek var jsjs daha sakin ders odaklı, yavaş adımlarla ilerler.Ahahhahaha o da doğru ben yine normal davranmaya devam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?