hoslandigim cocuk unlu, nasil tanisabiliriim? acil yardim lutfeeeeen

Ozguneasik

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
6
0
16
Ankara
arkadaslar, hoslandigim cocuk oyuncu, ve ben onunla tanismak istiyorum sizce nasil yapabilirim bunu? yardim ediin lutfeeen kendisini cok begeniyorum en azindan tanismak istiyorum, fikri olaan????

ne kadar ünlü olduguna baglı mesela murat bozdan bahsediyosan umut yok canm vs çagatay ulusoy felan :)

Bende bi suredir Kivanc tatlitugdan hoslaniyorum ama sanirim o is biraz yas Ondan oncede Lee Ryan a asiktim

Imza gunune falan gidebilirsin belki

şansın varsa tanışabilirsin
imza günleri varsa ona git, sayfası kesin vardır oradan takip et.

kimmiş bakalım bu ünlü
aman be güzelim boşver , ne yapacaksın tanışıpta?

Ünlü ve tanışmak deyince hemen atladım konuya Benim şimdiye kadar isteyip de tanışamadığım birisi olmadı. Çok iddialı bir laf evet ama zaten en fazla bi 10 kişiden bahsediyorumdur, bazıları tesadüf bazıları da yoğun çabalarım sonucu oldu, İngiliz birisi de var hatta içlerinde

Ama sana yardımcı olabilmem için kim olduğunu bilmem lazım, her kişiye göre farklı stratejiler gerçekleştirilir çünkü

Oyuncu demişsin. Tiyatro oyuncusu mu? Dizi veya film mi? Tiyatroysa işin daha kolay oyundan önce veya sonra çeşitli yöntemlerle tanışma şansın olabilir. Dizi oyuncusuysa, mevcut bir dizide oynuyorsa dizi setinin nerede olduğu öğrenilir, ona göre bir yöntem geliştirilir.

Uzun lafın kısası, KİM BU ADAM?

bundan 1-2 ay önce duman grubunun imza günü vardı.bir sürü genç kız imza gününe gelmişti.herkes sıradaydı,belki 100 belki 150 kişi vardı sırada.ama adamların imza günü saati bittiği için son 10-15 kişi imza alamadı.senin gibi genç kızın biri solistine aşıkmış,imzasını alamadı tanışamadı diye nasıl ağlıyor,sarışın da yavrum burnu gözü kıpkırmızı oldu.sırf tanışamadı imza alamadı diye.dumanın solisti o kız ağlarken napıyordu biliyor musun?k.çını dönmüş arkasına bile bakmadan gidiyordu.kızın hıçkırıkları umrunda olmadı,ismini bağırması umrunda olmadı.belki bu sadece o soliste özgü bi davranıştır.ama bence sen gene o hoşlandığın adamın imza günlerini konserleri takip et...bunların dinlenme odaları falan da var oraya kimseyi almıyorlar,torpil bulabilirsen menajerinden falan ayarla,gerçi o da düşük bir ihtimal.

Onların o kadar fanı var ki, hangi birine ilgi göstersinler, hangisiyle uğraşsınlar.
Saçma yani. Çok hayale kapılmadan imza gününde görebilirsin ancak.

Ama istisna bir örnek de var : Yaşar imza gününde gördüğü hayranı ile evli şu anda mesela.
Kader kısmet işte.

dizide falan mı oynuyor .kim merak ettim bakk ....
ben kanyonda istinye parkta hepsini gördüm nerdeyse dizilerde oynayan .oralarda takıl .olmadı cihangire falan git kesin görürsünn..
bende eskiden justin timberlake e aşıktım ::)ama benimki biraz uçtu sonra vazgeçmiştim mecburennn ...şimdi dinlemem bile mesela .ama o zamanlar çok severdim ...

Ahhh ahhh benimde böyle bir derdim var ama benim ki herkezden daha imkansız çünkü çocuk İngiltere de yaşıyor çok çok ünlü hatta dünyaca ünlü o Türkiye'ye gelse bile anca konserine gider en arka sırada onu göremeden dinlerim yazık bana yaa

bende çok sevdiğim grubun solistiyle konser çıkışı tanışıp sohbet etmiştim :) elini sıkarken baya bi heyecan yapmıştım tanışırsın belki ama sadece tanışmakla kalabilirsin

Yıllarca dinleyip müziğine aşık olduğum, en büyük hayalimin en arkadan da olsa konserlerini canlı izlemek olduğu bir grup vardı. Onlar da İngiliz. Ve ben en büyük hayalimi gerçekleştirdim geçen sene büyük tesadüfler sonucu, Londra'da. Üstüne üstlük solistiyle tanışıp muhabbet etme şansım oldu. Rüya gibiydi Coldplay grubu, solisti de Chris Martin. Çoğunuz biliyorsunuzdur

inşallah bende senin kadar şanslı olabilirim düşünsene yaa onları görürsem (onlarda grup) heycandan bayılırım ben artık ben onlarla tanışmayı geçtim sadece bir kere konserlerine gitmrk yada onları canlı görmek istiorum

Ben bu olaydan sonra dünyada hiçbir şeyin imkansız olmadığına karar verdim, çok istersen birgün mutlaka olur

Bi arkadaşım allem edip kallem edip duman grubunun solistiyle tanışmıştı bildiğin arkadaş olmuşlardı sonrası ne oldu bilemiyorum

Oyle cok cok unlu biri degil, yeni yeni
Ozgun karaman. Simdilerde umutsuz ev kadinlarda arda rolunde. Elde var hayatta gordum, ole asik fln degilim, tanimadigim birine asik olamam zatende, hani bi tanissam fena olmaz
Imza gunu yok ne yazikki, twitterda takip ediyorum. Bide istanbula nasil bulucam ben onuu

Kaanla (dumanin solisti) bende tanismistim, odtu konserinden sonra. TAbii tanismasamda olurdu onunla ama en azindan hevesimin gitmesi icin ozgunle tanismak istiyorum

Tamam şimdi tanıdım İstanbul'da mı yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…