- Konu Sahibi Ozguneasik
-
Ahhh ahhh benimde böyle bir derdim var ama benim ki herkezden daha imkansız çünkü çocuk İngiltere de yaşıyor çok çok ünlü hatta dünyaca ünlü o Türkiye'ye gelse bile anca konserine gider en arka sırada onu göremeden dinlerimyazık bana yaa
Yıllarca dinleyip müziğine aşık olduğum, en büyük hayalimin en arkadan da olsa konserlerini canlı izlemek olduğu bir grup vardı. Onlar da İngiliz. Ve ben en büyük hayalimi gerçekleştirdim geçen sene büyük tesadüfler sonucu, Londra'da. Üstüne üstlük solistiyle tanışıp muhabbet etme şansım oldu. Rüya gibiydiColdplay grubu, solisti de Chris Martin. Çoğunuz biliyorsunuzdur
inşallah bende senin kadar şanslı olabilirim düşünsene yaaonları görürsem (onlarda grup) heycandan bayılırım ben artık ben onlarla tanışmayı geçtim sadece bir kere konserlerine gitmrk yada onları canlı görmek istiorum
Oyle cok cok unlu biri degil, yeni yeni
Ozgun karaman. Simdilerde umutsuz ev kadinlarda arda rolunde. Elde var hayatta gordum, ole asik fln degilim, tanimadigim birine asik olamam zatende, hani bi tanissam fena olmaz
Imza gunu yok ne yazikki, twitterda takip ediyorum. Bide istanbula nasil bulucam ben onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?