- 22 Ocak 2022
- 1.151
- 2.553
- 83
- 37
- Konu Sahibi tyleelover
Yavaş atın çiftesi sağlam olurEmin olamadım canım. Çünkü benimle hiç flörtleşmedi, çok çekingen ve sessiz bir çocuk gibi duruyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavaş atın çiftesi sağlam olurEmin olamadım canım. Çünkü benimle hiç flörtleşmedi, çok çekingen ve sessiz bir çocuk gibi duruyor
Ahahaha iyiymişYavaş atın çiftesi sağlam olur![]()
Tek çadır varTek çadır ki var iki çadır mi:)
Bence hiç hareket vs yapma. Su akar yolunu bulur
Onunda sizden hoşlandığı/etkilendiği açık bence.Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Dışarıdan arkadaşız. Haftada belki 2 gün görürüm. Ben 25 o 26 yaşında
Tek çadır var
Onun ve 2 kişilik demiştiÇadır kimin ve kaç kişilik ?
Onun ve 2 kişilik demişti
E hiç flörtün bile olmayan adamın biriyle iki insanın ayakta duramayacagi kucuklukte bir çadırda ne işin var ki?Tek çadır var
"Kdkkdk" ne oluyor tam olarak?Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
"Kdkkdk" ne oluyor tam olarak?
Sessiz cocuga bak sen basbasa kamp ayarlamiş sessiz cekingen olduguna emin misiniz :)Emin olamadım canım. Çünkü benimle hiç flörtleşmedi, çok çekingen ve sessiz bir çocuk gibi duruyor
Arkadaşım ve kamp etkinliği yapıyoruz. Ayrıca hoşlanıyorum da, o yüzden vakit geçirmek istiyorum. Oldukça basitE hiç flörtün bile olmayan adamın biriyle iki insanın ayakta duramayacagi kucuklukte bir çadırda ne işin var ki?
Saçma bence
Olay şöyle gelisebilir, alkolün etkisiyle bir şeyler yaşanır, sabah da güzel geçer, seni motoruyla bırakır. Sonra sen sağ o selamet.
Senin istediğin tarzda bir ilişki bu hikayeden çıkar mı emin degilim. Ortada iki çadır olsaydı, ama gecenin sonunda tek çadırda uyanilsaydi farklı bir şey söylerdim, ama bu haliyle hikaye "tatlış"liktan çıktı benim için.
*Ben de yılların cadircisiyim, bir keresinde çadırımin demirinin ipi koptu diye normal bir erkek arkadaşımla beraber yatmak zorunda da kalmıştım, biz de alkol almıştık ama yattıgimiz gibi kalktık. Ama sizin hikaye saçma yani, sevgilin değil, aradığın şey fuckbuddy değil, ne işin var adamın çadırında?
Evet öyle. Uzun süredir tanıyorumSessiz cocuga bak sen basbasa kamp ayarlamiş sessiz cekingen olduguna emin misiniz :)
Cekingen ve sessiz sizle kampa geliyor iyi ki çekingenmişEmin olamadım canım. Çünkü benimle hiç flörtleşmedi, çok çekingen ve sessiz bir çocuk gibi duruyor
Asdfghhj çok mu safsınız ya? Normalde insanlar hoşlandığı kişinin her hareketinden acaba benden hoşlanıyor mu anlamı çıkartır.Tek çadır var
Aman boşver o kadar yazılmış amaci belli cinsellik diye ertesi gün aramazsa ne yapcan diye umursamam,uzulmem tarzında cevap yazmis konu sahibi arkadas herseye razi kolay gelsin bacim iyi sevismeler.E hiç flörtün bile olmayan adamın biriyle iki insanın ayakta duramayacagi kucuklukte bir çadırda ne işin var ki?
Saçma bence
Olay şöyle gelisebilir, alkolün etkisiyle bir şeyler yaşanır, sabah da güzel geçer, seni motoruyla bırakır. Sonra sen sağ o selamet.
Senin istediğin tarzda bir ilişki bu hikayeden çıkar mı emin degilim. Ortada iki çadır olsaydı, ama gecenin sonunda tek çadırda uyanilsaydi farklı bir şey söylerdim, ama bu haliyle hikaye "tatlış"liktan çıktı benim için.
*Ben de yılların cadircisiyim, bir keresinde çadırımin demirinin ipi koptu diye normal bir erkek arkadaşımla beraber yatmak zorunda da kalmıştım, biz de alkol almıştık ama yattıgimiz gibi kalktık. Ama sizin hikaye saçma yani, sevgilin değil, aradığın şey fuckbuddy değil, ne işin var adamın çadırında?