• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım çocukla kampa gideceğiz?

Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Onunda sizden hoşlandığı/etkilendiği açık bence.
Cinselliğe karşı değilim ama siz operseniz iş oraya gidecektir. Ben biraz cinsel gerilimi seviyorum. İki tarafında birbirinin üzerine atlamak istediğinin çok açık olduğu ama ufak temaslar yaptığı anlar çok haz dolu değil mi ya.
Ama tabi siz içinizden geleni yapın ben artık iki küçük çocukla kocamı zor görünce bu duyguları özledim sanırım 🙈

Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?

Dışarıdan arkadaşız. Haftada belki 2 gün görürüm. Ben 25 o 26 yaşında

Çadır kimin ve kaç kişilik ?

Açıkçası daha ne olduğumuz bile belli olmayan bir adamla kampa gitmezdim.Siz eğer ciddi ilişki istiyorsanız biraz bekleyin ilişkinin bir adı koyuldum,ondan sonra gidin yok eğer takılsakta olur diyorsanız gidin.Adamın niyeti cinsellik yaşamak gibi geldi bana.Cinsellik yaşayıp iki üç gün sonra mesajlarınıza geri dönmezse üzülmeyin.

E hiç flörtün bile olmayan adamın biriyle iki insanın ayakta duramayacagi kucuklukte bir çadırda ne işin var ki?
Saçma bence
Olay şöyle gelisebilir, alkolün etkisiyle bir şeyler yaşanır, sabah da güzel geçer, seni motoruyla bırakır. Sonra sen sağ o selamet.
Senin istediğin tarzda bir ilişki bu hikayeden çıkar mı emin degilim. Ortada iki çadır olsaydı, ama gecenin sonunda tek çadırda uyanilsaydi farklı bir şey söylerdim, ama bu haliyle hikaye "tatlış"liktan çıktı benim için.

*Ben de yılların cadircisiyim, bir keresinde çadırımin demirinin ipi koptu diye normal bir erkek arkadaşımla beraber yatmak zorunda da kalmıştım, biz de alkol almıştık ama yattıgimiz gibi kalktık. Ama sizin hikaye saçma yani, sevgilin değil, aradığın şey fuckbuddy değil, ne işin var adamın çadırında?

"Kdkkdk" ne oluyor tam olarak?

E hiç flörtün bile olmayan adamın biriyle iki insanın ayakta duramayacagi kucuklukte bir çadırda ne işin var ki?
Saçma bence
Olay şöyle gelisebilir, alkolün etkisiyle bir şeyler yaşanır, sabah da güzel geçer, seni motoruyla bırakır. Sonra sen sağ o selamet.
Senin istediğin tarzda bir ilişki bu hikayeden çıkar mı emin degilim. Ortada iki çadır olsaydı, ama gecenin sonunda tek çadırda uyanilsaydi farklı bir şey söylerdim, ama bu haliyle hikaye "tatlış"liktan çıktı benim için.

*Ben de yılların cadircisiyim, bir keresinde çadırımin demirinin ipi koptu diye normal bir erkek arkadaşımla beraber yatmak zorunda da kalmıştım, biz de alkol almıştık ama yattıgimiz gibi kalktık. Ama sizin hikaye saçma yani, sevgilin değil, aradığın şey fuckbuddy değil, ne işin var adamın çadırında?
Arkadaşım ve kamp etkinliği yapıyoruz. Ayrıca hoşlanıyorum da, o yüzden vakit geçirmek istiyorum. Oldukça basit

Asdfghhj çok mu safsınız ya? Normalde insanlar hoşlandığı kişinin her hareketinden acaba benden hoşlanıyor mu anlamı çıkartır.

Burda hoşlandığım çocuk yanımdan geçti acaba benden hoşlanıyor mu? Bana günaydın dedi acaba benden hoşlanıyor mu gibi o kadar çok konu var ki. Sizde tam tersi olmuş. Adam sizle kampa gidiyor, yanınızda başka kimseyi istemiyor, beraber alkol alacaksınız ve aynı çadırda kalacaksınız. Ama adamın hala sizi arkadaş olarak gördüğünden şüpheleniyosunuz :KK70:sizin atak yapmanıza gerek yok merak etmeyin adam çantasına şimdiden prezervatif koymuştur.

Hayır hiç mi demediniz neden aynı çadırda kalıyoruz ne alaka diye?

Saçma bence

Aman boşver o kadar yazılmış amaci belli cinsellik diye ertesi gün aramazsa ne yapcan diye umursamam,uzulmem tarzında cevap yazmis konu sahibi arkadas herseye razi kolay gelsin bacim iyi sevismeler.

Back
X