canım ben durumu anladım bu kız biraz kıvrak zeka anlamış senin hoşlandığını sen demeden o sölüoki ona kalsın takılma hakkı,bide yarış takıntısı olan tiplerden sanırım o eski olaydada bunu çıkardım,yalan söylüyo ne aşkı sırf sen geri çekil diye bilirim böyle tipleri,çok kısmetimi mındar etmişlerdir böyle,kendide çıksa 2-3 gün sonra bırakır maksat sen holandığın kişiyle olma... ne yapman konusuna gelince bir diğer arkadaşına söyle aslında ondan ben hoşlandım ama çekindiğim için bişe demedim kimseye biz zaten bakışıyorduk ne zmandır de,onunda kulağına gitsin,dediğin gibi çocukla bakışma olayın varsa sana yaklaşacaktır ama bu kız sulu ve laubaili bir tipse sende çekingen ve sinik durursan çocuğun ilgisini bişekilde çekebilir,çocukta o olmuyorsa bu olsunda diyebilir
bence git cocuga söyle ondan hoslandigini en azindan biolmis olur ve tercihini yapar
çocukla tanışabilsem herşey daha kolay olurbelliki kız şıpsevdi her önune gelene atlıyo. Çocuk avcısı gibi maşallah.ben senın yerınde olsaydım gidip çocukla açık açık konuşurdum.
en yakın arkadaşlarımdan ama dostluk anlamında paylaşımımız yok. daha önce de başka bir arkadaşımıza yaptı bunu..Çok yakın arkadaşını değilse sorun değil bence. Ha eğer yakın arkadaşınızsa zaten onla paylaşmalıydınız, önce o söylediyse yapacak birşey yoktur.
hemen hemen aynı olayı bende yasadım canım ama benim arkadasım o bakıstıgım çocuktan hoslandıgımı biliyordu bunu bile bile resmen cocugun içine düşecekti sürekli çok tatlı gözlere bak ya sğrmeli gibi filan derdi . şimdi sen eger o arkadasına ben hoşlanıyorum ondan dersen ve ilerde senin hoşlandıgın çocuk o kızla bi ilişkiye baslarsa kız sana da ' yemeyenin malını yerler ' der ve bu inan çok zoruna gider. arkadasın biraz patavatsız belli ki
Önce sen söyledın sonra ben söyledim diye hesap yapmak cok dogru degıl..Ama işin içinde yakın bi arkadaş varsa çekilin bence..Başlamadan bitmiş olsun..Yakısıklıyı kapmak mesele degıl kalp kırmadan,ahh almadan başlamak mühim..Zaten senınse kaderin oyunu senı arar bulur yada aramadan senın olur...boşver..
Cocuk seninle bakistigina gore, o kizin da senin arkadasin oldugunu bildigine gore cocugun o kiza karsilik verecegini sanmiyorum.
Sen de adim atma ama gercekten aranizda birseyler olusmusa o sana gelsin.
Sen ona söylemediysen nerden bilsin seninde hoşlandığını
Burda esas hoşlanılan hanginizden hoşlanıyor acaba ?
hoşlandıgın çocukla hiç ortak arkadasınız yok mu aynı ortama girip tanısabilsen herşey daha kolay olur aslında
dediğin gibi ortak bir arkadaşınıza durumdan bahset,mutlaka gider kulağına duyur yani anladın başka çare yok...
Neden özgüvenin yok ?
Açma zaten böyle konuları herkese,gerçekten güvendiğin insanlarla paylaş
Çocuk senden hoşlanıyorsa,istediği kadar hoşlansın arkadaşın
Peki sen onun hoşlandığını biliyosun şimdi sana teklifte bulunsa kabul edecek misin ?
Lisede misin ?
Atlama zaten,ağırlığın olsun
Hoşlanıyorsa eğer o gelsin sana
Eskiye mazi derler,düşünme öyle şeyler
Kendine herzaman güven
evet lisedeyim. çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. bir süre gidişata bakcam. zamana bırakırım. hoşlanıyorsa kendi gelir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?