hoşlandığım çocuktan hoşlanıyor

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
arkadaşlar durum aynen başlıkta yazdığım gibi.. ben ne yapayım şimdi. gerçi ortada fol yok yumurta yok ama çocukla bakışıyorduk biz bildiğin. şimdi gelmiş arkadaşım bana ondan hoşlandığını söylüyor. o çocuktan hoşlandığımı kimseye söylememiştim. kız geldi dün ulu orta ayy ilk görüşte aşık oldum diye anlattı. bu arkadaş daha önce başka bir arkadaşımızın hoşlandığı çocukla da çıkmıştı. o çocukla da çıkmaya başlarken "yemeyenin malını yerler ben ne yapayım." demişti. çok özür dilerim çok karışık yazdım ama tavsiyelerinizi bekliyorum. kendi kafama göre iş yapmak istemiyorum..

hemen hemen aynı olayı bende yasadım canım ama benim arkadasım o bakıstıgım çocuktan hoslandıgımı biliyordu bunu bile bile resmen cocugun içine düşecekti sürekli çok tatlı gözlere bak ya sğrmeli gibi filan derdi . şimdi sen eger o arkadasına ben hoşlanıyorum ondan dersen ve ilerde senin hoşlandıgın çocuk o kızla bi ilişkiye baslarsa kız sana da ' yemeyenin malını yerler ' der ve bu inan çok zoruna gider. arkadasın biraz patavatsız belli ki

Çok yakın arkadaşını değilse sorun değil bence. Ha eğer yakın arkadaşınızsa zaten onla paylaşmalıydınız, önce o söylediyse yapacak birşey yoktur.

belliki kız şıpsevdi her önune gelene atlıyo. Çocuk avcısı gibi maşallah.ben senın yerınde olsaydım gidip çocukla açık açık konuşurdum.

canım ben durumu anladım bu kız biraz kıvrak zeka anlamış senin hoşlandığını sen demeden o sölüoki ona kalsın takılma hakkı,bide yarış takıntısı olan tiplerden sanırım o eski olaydada bunu çıkardım,yalan söylüyo ne aşkı sırf sen geri çekil diye bilirim böyle tipleri,çok kısmetimi mındar etmişlerdir böyle,kendide çıksa 2-3 gün sonra bırakır maksat sen holandığın kişiyle olma... ne yapman konusuna gelince bir diğer arkadaşına söyle aslında ondan ben hoşlandım ama çekindiğim için bişe demedim kimseye biz zaten bakışıyorduk ne zmandır de,onunda kulağına gitsin,dediğin gibi çocukla bakışma olayın varsa sana yaklaşacaktır ama bu kız sulu ve laubaili bir tipse sende çekingen ve sinik durursan çocuğun ilgisini bişekilde çekebilir,çocukta o olmuyorsa bu olsunda diyebilir

Önce sen söyledın sonra ben söyledim diye hesap yapmak cok dogru degıl..Ama işin içinde yakın bi arkadaş varsa çekilin bence..Başlamadan bitmiş olsun..Yakısıklıyı kapmak mesele degıl kalp kırmadan,ahh almadan başlamak mühim..Zaten senınse kaderin oyunu senı arar bulur yada aramadan senın olur...boşver..

Cocuk seninle bakistigina gore, o kizin da senin arkadasin oldugunu bildigine gore cocugun o kiza karsilik verecegini sanmiyorum.

Sen de adim atma ama gercekten aranizda birseyler olusmusa o sana gelsin.

Sen ona söylemediysen nerden bilsin seninde hoşlandığını
Burda esas hoşlanılan hanginizden hoşlanıyor acaba ?

yarış takıntısı var ama bu sevgililerle değildir daha çok ne bileyim başarıyla filan alakalı. ikimiz de başarılı öğrencileriz ama beni kıskanıyor nedenini bilmiyorum ama gerçekten böyle. zaten o çocukla biz bakışıyoruz hep ama çocuk daha arkadaşımın varlığını bile farketmedi. şimdi ben bir hata yaptım kız bir anda karşımda ben ondan hoşlanıyorum diyiverince hıı kim ben tanımıyorum sanırım gibi birşeyler dedim. aptallık işte. arkadaşım söylediklerin bana çok mantıklı geldi. acaba başka bir yakın arkadaşıma gidipte "geçen gün söyle birşey oldu benim hoşlandığım bir çocuk vardı ama arzu ben de hoşlanıyorum dedi" diye anlatsam nasıl olur ??

bence git cocuga söyle ondan hoslandigini en azindan biolmis olur ve tercihini yapar

çocukla daha selamımız bile yok nasıl derim öyle...
belliki kız şıpsevdi her önune gelene atlıyo. Çocuk avcısı gibi maşallah.ben senın yerınde olsaydım gidip çocukla açık açık konuşurdum.
çocukla tanışabilsem herşey daha kolay olur
Çok yakın arkadaşını değilse sorun değil bence. Ha eğer yakın arkadaşınızsa zaten onla paylaşmalıydınız, önce o söylediyse yapacak birşey yoktur.
en yakın arkadaşlarımdan ama dostluk anlamında paylaşımımız yok. daha önce de başka bir arkadaşımıza yaptı bunu..

aynen öyle o yüzden stratejik davranmalıyım...

ya şimdi buraya yazarsam yanlış anlaşılırım diye korkuyorum ama o çocukla arkadaşımın arasında birşey olamaz. arkadaşım da zaten bu durumun farkında gayet. platonik takılcam diyo.

Cocuk seninle bakistigina gore, o kizin da senin arkadasin oldugunu bildigine gore cocugun o kiza karsilik verecegini sanmiyorum.

Sen de adim atma ama gercekten aranizda birseyler olusmusa o sana gelsin.

çok haklısınız. ben zaten asla adım atmam erkekler şımarıyor öyle olunca. önceki ilişkimden biliyorum üstlerine düştüğümüzü anlayınca kendilerini bir şey sanıyorlar. ben şimdi sana söyle anlatayım. biz bu çocukla aynı yerdeydik ilk başta sürekli birşeyleri bahane ederek yanımıza geldi sürekli yüzüme filan bakıyordu. bir ara bulunduğumuz yerden dışarı çıktım yine bakıyordu bana. ben de hoşlanmıştım baya bende bakıyordum. en son cuma günü gördüm yanında ikimizin de tanıdığı kişiler vardı. yani aynı okulda okuduğum kişiler vardı yanında. o kişiler bana ne bakarlar ne ederler yani hiçbir alakamız yoktur. işte cuma günü hoşlandığım çocuğun arkası dönüktü ama yanındaki arkadaşları bana bakıyordu bu sefer. ben zaten çocuğun benden hoşlandığını filan söylemiyorum. ama dikkatini çektiğimden eminim. normalde kompleksli bir kızımdır hoşlandığım kişiyi biraz üstümde tutuyorum. o bana bakmaz diye düşünüyorum ama gerçekten bana baktı bayaa...
Sen ona söylemediysen nerden bilsin seninde hoşlandığını
Burda esas hoşlanılan hanginizden hoşlanıyor acaba ?

haklısınız zaten bu yüzden arkadaşımdan soğucak filan değilim. hakkım yok. ama açıkçası söylemek gerekirse ben o çocuğu dikkatlice izledim hiç arkadaşımla göz teması kurmuyor. eğer benim görmediğim bir zamanda herhangi bir iletişimleri olmuş olsaydı dün arkadaşım ballandıra ballandıra anlatırdı. onun özgüveni ne kadar yüksekse benim o kadar düşük. ben böyle konuları benle alay ederler diye konuşmaya çekinirim

dediğin gibi ortak bir arkadaşınıza durumdan bahset,mutlaka gider kulağına duyur yani anladın başka çare yok...

Son düzenleme:
hoşlandıgın çocukla hiç ortak arkadasınız yok mu aynı ortama girip tanısabilsen herşey daha kolay olur aslında

akşamın bu vakti benim konumla ilgilendiğin için çok teşekkür ederim kendimi yalnız hissediyordum böyle destekleriniz beni çok mutlu etti.
ortak arkadaşlarımız var ama malesef ortak arkadaşlarımız benim eski sevgiliminle baya kavgalılardı. ama o kişilerle şahsi bir problemim hiç olmadı. çok yakın bir arkadaşımın sevgilisinin yakın arkadaşı onun yanında duruyordu. yani dırısının dıdısının dıdısı hesabı. zaten arkadaşım çocuktan 1 karış uzun. o yüzden eda ben platonik takılıyorum diyor. bence dikkatini çektiysem benle mutlaka tanışır. aynı kurstayız çocukla. sorabileceği bin tane soru var bana...

Neden özgüvenin yok ?
Açma zaten böyle konuları herkese,gerçekten güvendiğin insanlarla paylaş
Çocuk senden hoşlanıyorsa,istediği kadar hoşlansın arkadaşın
Peki sen onun hoşlandığını biliyosun şimdi sana teklifte bulunsa kabul edecek misin ?

dediğin gibi ortak bir arkadaşınıza durumdan bahset,mutlaka gider kulağına duyur yani anladın başka çare yok...

tamam arkadaşım çok teşekkür ederim yarın yapcam bunu. ben hayatımda hiç erkek paylaşamamazlık gibi bir durum yaşamadım yaşamak da istemiyorum. kimse kırılmasın üzülmesin istiyorum. ben herkese ben bundan hoşlanıyorummm diyen biri değilim. bazı işler olur gelişir gerçekten somut bir şeyler ortaya çıkar öyle söylerim insanlara... daha önce sadece bir sevgilim oldu bu yüzden de nasıl davranacağımı bilmiyorum

tüm özgüvenimi eski sevgilim aldı götürdü eleştire eleştire beni bu hale getirdi. çok şekilciydi. zaman zaman düşünüyorum ben çirkin olsaydım böyle bir insan benimle çıkmazdı diyorum. ama elimde değil işte hayatımın en kötü deneyimini ilk sevgilimle yaşadım.

çocuğun hoşlanıp hoşlanmadığını kestiremiyorum ki. bana bakıyor farkındayım hatta cuma günü beni tanıyan bir kaç kişi yanındaydı. sanırım onlara beni gösterdi. çünkü beni tanıyan arkadaşları bana doğru baktılar. o kişilerle aynı okuldayız ömürlerinde bana bir kere bakmamışlardır. geçtiğimiz salı baya bakıştık ama. öyle benden hoşlanıyor diye dan diye atlayamam. az önce yazdım çok kötü bir ilişki geçirdim. tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. biraz tanımak isterim

Lisede misin ?
Atlama zaten,ağırlığın olsun
Hoşlanıyorsa eğer o gelsin sana
Eskiye mazi derler,düşünme öyle şeyler
Kendine herzaman güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…