Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar başıma gelenleri anlatamam ya dün gece çok fena rahatsızlandım midem sürekli bulanıyor. bir haftadır bugünü bekliyordum başıma gelene bakın. umarım saat 2ye kdar iyileşirim
şarkı dinliyodum şimdi 'uzaktanda severim ' diye niye bilmiyorum aklıma sen geldin bi bakayım dedim ne yapmıs :)
bende eklememelisin ama tabi sen bilirsin
çok çok özür dilerim bir süredir konuya bakamıyordum ben inanır mısın buraya hasta olduğumu yazdıktan yarım saat sonra iyileştim. bu hafta hiç göremedim kursta gözüm hep onu aradı ama nafile. arkadaşım ise çocuğun adının anlamından tutun burç uyumlarına bile bakıp duruyor. hayal aleminde. çocuk daha bir kere bile yüzüne bakmadı herkese anlatıp duruyor. hoş bana baktı da ne oldu görmüyorum bile yüzünü...
face e de eklemicem çünkü uzun süredir girmiyor eklesem de onaylaması vakit alır