hoşlandığım çocuktan hoşlanıyor

Yemeyenin malını yerler mi ?
Arkadaşın bu işleri çok basit görüyor galiba gömlek gibi sevgili değiştiriyor sanırsam.
Boşver hoşlandıysan takıl ilk sen ye

Hayırlısıysa olsun canım

o nasıl bir arkadaş ya? yemeyenin malını yerler dediğinde tepki vermedin mi peki? keşke o dakika bitirseydin arkadaşlığını. bence sen bakışmana devam et. çocuk da senden hoşlanıyorsa ne ala. arkadaşınla da pek samimi olmamanı öneririm.

Yemeyenin malını yerler mi ?
Arkadaşın bu işleri çok basit görüyor galiba gömlek gibi sevgili değiştiriyor sanırsam.
Boşver hoşlandıysan takıl ilk sen ye

onun da şimdiye kadar bir sevgilisi oldu onla da yemeyenin malını yerler diyerek çıktı. şimdi devamı gelsin istiyor. gözüne çarpan herkesten hoşlanıyor. ben böyle biri değilim bu yüzden de güceniyorum ister istemez. şimdi bahsettiğim çocukla aramda birşeyler olursa ondan bir farkım kalmazmış gibi geliyor

o anı size tarif edemem.. o dönem arama mesafe koymuştum ama sonra ailevi sorunları oldu destek olmak istedim ister istemez yakınlaştık. ama hiçbir zaman bir dostum veya sırdaşım değildir öyle insanlara güvenmem ben

tebrik ederim o zaman. evet o tür olaylarda insan vicdanen zorunlu hissedebiliyor. bence böyle bir insan yüzünden strese girmenize hiç gerek yok ama :)

tebrik ederim o zaman. evet o tür olaylarda insan vicdanen zorunlu hissedebiliyor. bence böyle bir insan yüzünden strese girmenize hiç gerek yok ama :)

hoşlandığım kişi ile onun arasında hiçbir şey olamaz zaten bundan eminim. ben hayatımda hiç böyle bir cümle kurmadım ama o çocuk gerçekten bana bakıyordu hiç ona bakmadı. şimdi herkesin içinde böyle bir şey söyledi ne hale geldim anlatamam yarın öbürü gün o çocukla aramda bir yakınlaşma olsa ne duruma düşmüş olcam ben? halbuki ben ondan önce de ilgileniyordum o çocukla. sadece onun gibi ulu orta söylemedim. kendi içimde yaşadım bazı şeyleri

sonunda ne olacak bakalım

sonucu ne olursa olsun üzülmem yani arkadaşımla çıkma gibi bir olasılıkları yok bundan eminim en fazla 1.çocuk benle çıkmaz 1. benle çıkar arkadaşım hiç bir şey olmamış gibi davranır. 3. biz çıkarız arkadaşım kıyameti koparır.

ne demek canım keske elimizden fazlası gelse. aynı kursta olmanız avantaj senin için umarım çocuk utangaç değildir biran önce gelir konusur tanısır seninle o arkadasında totosunun üstüne oturur hıhhh

katılıyorum uzak durmalısın bence

yok canım olur mu öyle şey insan duygularına hakim olamaz ki ama o kızın ki duygu fln değil kıskançlık hırs sen kendini onunla bir tutma

normalde akışına bırak derdim ama ortada yemeyenin malı diye sarfedilmiş bir cümle var. o zaman o kişiye kendi duygularımı belli ederdim. ayrıca bu kızdan bence uzaklaşmaya başla. sebebini sorarsa da ufaktan belli et, aynı kişiden hoşlandığınızı.

yok canım olur mu öyle şey insan duygularına hakim olamaz ki ama o kızın ki duygu fln değil kıskançlık hırs sen kendini onunla bir tutma
haklısın çok sağol
teşekkür ederim fikriniz için
Cocukta senden hoslaniyorsa kim takar ki onu?...
ahh ahh keşke hoşlansaa

ve kızlar gelişmelerle geldim.
bugün okula gittim gider gelmez bahsettiğim kız geldi yanıma. ayy nilsuu ben dün çocuğun faceine baktım adı şu soyadı şu şu okulda okuyor bıdı bıdı konuşmaya başladı. sonra bir anda benim dizlerim filan titremeye başladı bir an kötü oldum. iyi misin filan dedi iyiyim ya bir şey yok bir şeye moralim bozuktu da öndan yüzüm düştü filan dedim. sonra gittim iki arkadaşıma anlattım olayı böyle böyle oldu diye. bir arkadaşım zamana bırak dedi öteki de aman zaten çocuk kısaysa edaya bakmaz dedi.

kızlar yarın dershaneye gitcem ne yapabilirim de çocuğun dikkatini biraz daha çekebilirim?? lütfen git konuş çocukla filan demeyin daha adımı bile bilmiyordur o

bakışlarınla belli etmelisin gözlerini kaçır o baktıgında sonra tekrar bak filan :)

tamam öyle yaparım :) bu işler ne zormuş yaa :) benim eski sevgilim tanıştıktan iki gün sonra beni kolumdan tutup bir kenara çekmişti aşık oldum sana nolur çıkalım demişti. hiç ben çaba sarfetmemiştim.

acaba faceini filan eklesem ayıp olur mu

ben ekledim de noldu.. boşveer ilgisini çektiysen o arasın bulsun eklesin.. ama sonradan keşke ekleseydim diye pişman olucaksan da ekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…