- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
En güzeli,derslerine bak,keyfine bak
Gelişmeleri yaz ama
kesinlikle. öncelik hedeflerim. onlardan asla ödün vermem. buraya konu açmamın nedeni de bu konunun kafamı meşgul etmesine izin vermek istemememdi. gelişmeleri mutlaka yazarım ama gelişme olur mu hiç bilmiyorum... umarım olur :)
Yemeyenin malını yerler mi ?
Arkadaşın bu işleri çok basit görüyor galiba gömlek gibi sevgili değiştiriyor sanırsam.
Boşver hoşlandıysan takıl ilk sen ye
o nasıl bir arkadaş ya? yemeyenin malını yerler dediğinde tepki vermedin mi peki? keşke o dakika bitirseydin arkadaşlığını. bence sen bakışmana devam et. çocuk da senden hoşlanıyorsa ne ala. arkadaşınla da pek samimi olmamanı öneririm.
o anı size tarif edemem.. o dönem arama mesafe koymuştum ama sonra ailevi sorunları oldu destek olmak istedim ister istemez yakınlaştık. ama hiçbir zaman bir dostum veya sırdaşım değildir öyle insanlara güvenmem ben
tebrik ederim o zaman. evet o tür olaylarda insan vicdanen zorunlu hissedebiliyor. bence böyle bir insan yüzünden strese girmenize hiç gerek yok ama :)
sonunda ne olacak bakalım
o nasıl bir arkadaş ya? yemeyenin malını yerler dediğinde tepki vermedin mi peki? keşke o dakika bitirseydin arkadaşlığını. bence sen bakışmana devam et. çocuk da senden hoşlanıyorsa ne ala. arkadaşınla da pek samimi olmamanı öneririm.
onun da şimdiye kadar bir sevgilisi oldu onla da yemeyenin malını yerler diyerek çıktı. şimdi devamı gelsin istiyor. gözüne çarpan herkesten hoşlanıyor. ben böyle biri değilim bu yüzden de güceniyorum ister istemez. şimdi bahsettiğim çocukla aramda birşeyler olursa ondan bir farkım kalmazmış gibi geliyor
haklısın çok sağolyok canım olur mu öyle şey insan duygularına hakim olamaz ki ama o kızın ki duygu fln değil kıskançlık hırs sen kendini onunla bir tutma
teşekkür ederim fikriniz içinnormalde akışına bırak derdim ama ortada yemeyenin malı diye sarfedilmiş bir cümle var. o zaman o kişiye kendi duygularımı belli ederdim. ayrıca bu kızdan bence uzaklaşmaya başla. sebebini sorarsa da ufaktan belli et, aynı kişiden hoşlandığınızı.
ahh ahh keşke hoşlansaaCocukta senden hoslaniyorsa kim takar ki onu?...
bakışlarınla belli etmelisin gözlerini kaçır o baktıgında sonra tekrar bak filan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?