Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstüne düşme...
Kovalarsa senindir, kovalamazsa zaten hiç senin olmamıştır...
4 yıldır konuşuyorsunuz ama buluşmadınız bir kere bu garip.
O kadar foto atıyor ama buluşma lafını etmedi.
İlişkiye başlamak istemiyor, hazır değil bla bla bla.
Arkadaşım üzgünüm ama bu çocuk seni oyalıyor.
4 yıl aradan sonra beni buldu messenger kalkınca bende telefonu yoktu o buldu bwni
cnm 4 yıl aradan sonra beni buldu 2 aydır konuşuyoruzİlişki istemiyorum nedir ya bahaneye bak. Amaç bence biraz takılıp sonra kaybolmak, zaten bahanesi de hazır ben demiştim ilişki istemiyorum diye diyecek. Bence hiç zamanını harcama kafanı da yorma adamın bakış açışını mı değiştirmeye uğraşıcaksın? Bir de kaç yıldır konuşuyorsunuz ama hala buluşmadınuz ilginç adam ya evli ya da başka ilişkisi var. Seninle de canı sıkılınca konuşuyor gibi.
Ee bu 2 ay içinde görüşme buluşma konusu geçmedi mi? 29 yaşındasınız 15lik ergen değilsiniz ki yani nereye kadar böyle sürdüreceksincnm 4 yıl aradan sonra beni buldu 2 aydır konuşuyoruz
Ee bu 2 ay içinde görüşme buluşma konusu geçmedi mi? 29 yaşındasınız 15lik ergen değilsiniz ki yani nereye kadar böyle sürdüreceksin![]()
resımler sahte olabılır göruntulu konusma yaptınızmı hiç?cnm 4 yıl aradan sonra beni buldu 2 aydır konuşuyoruz
Valla ben senin yerinde olsam konuşmayı keserdim buluşmayalım ama sürekli yazışalım ne bu böyle net olsun biraz. Ama bana güvenilir bi tip gibi gelmedi budedim aynen cnm ergenmiyiz hep boylemi olcak dediğim zaman buluşuruz tabi ama dedigim gibi ben ciddi.bişey suan düşünmüyorum dedi bende bişey demedim bidaha da konuşmadım ama bugun yine bana bişi yolladı. madem istemiorsun neden yazıyorsun
Valla ben senin yerinde olsam konuşmayı keserdim buluşmayalım ama sürekli yazışalım ne bu böyle net olsun biraz. Ama bana güvenilir bi tip gibi gelmedi bu![]()