• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoslandigim insan hakkında akıl verin lütfen

Ay cok itici. Hic ugrasilmaz. Kiymetli vaktini bu salakla niye kaybediyorsun hayatim. Bundan bi halt olmaz sana. Bicak gibi kes irtibatini. Ne hali varsa gorsun. Gitsin kendi gibi birini bulsun kendine. Sen ciddi bir iliski yasamak istiyorsan, kendin gibi birini bulacaksin. Boyleleriyle ugrasma.

evet canım ben ciddi ilişki istiyorum hayatımda en azından biri olsun onu taniyayim ilerlerse de evlilik olsun istiyorum ama o arkadaş adı altında hergün pesimde

E siz şimdi bu çocuğun keyfini mi bekliyorsunuz?
Niyet belli. Zaman geçireyim ama adını koymayayım ki çekip gitmek kolay olsun.
Şu konuma düşürmeyin kendinizi.

evet canım ben ciddi ilişki istiyorum hayatımda en azından biri olsun onu taniyayim ilerlerse de evlilik olsun istiyorum ama o arkadaş adı altında hergün pesimde
Saniyorsun ki birgun hazirim mi diyecek sana ha? Hic bekleme. Asla o cumleyi kurmayacak sana. Oyle bir cumle kuracaksa bile o sen olmayacaksin canim. Bu nedir ya boyle bir adamla gunahimi bile paylasmam ben. Sen niye zamanini harciyorsun? Sabaha kadar konusmak nedir ya. Artik hicbir yazdigina cevap verme. Whatsapp mesajlarini hemen acma. Iki uc gun sonra ac bak. Umursamadigini gorsun. Ama cevap yazma sakin. Ya sana bekledigin teklifle gelir, ya da zaten seni onemsemedigi icin, hayatindan cikip gider. Dene ve gor canim.

Adamı nerden tutsanız elinizde kalıyor. Bir kere arkadaş bile olsa mutlaka görüşmek ister aynı şehirdesiniz. Diyeceğim o ki fotoğrafından tutun her şeyi sahte olma ihtimali çok yüksek. Böyle sanal alemde ruh hastaları çok fazla. vaktinizi böyle adamlara vermeseniz iyi olur..

Blöf yap...
Biriyle tanıştığını vs söyle verdiği tepkiye göre de yolunu çizersin.
Senin adına çok mutlu olduysa geçmiş olsun yok bozulursa zaten o "tren kaçmadan yetişeyim"ci olur bir anda

Saniyorsun ki birgun hazirim mi diyecek sana ha? Hic bekleme. Asla o cumleyi kurmayacak sana. Oyle bir cumle kuracaksa bile o sen olmayacaksin canim. Bu nedir ya boyle bir adamla gunahimi bile paylasmam ben. Sen niye zamanini harciyorsun? Sabaha kadar konusmak nedir ya. Artik hicbir yazdigina cevap verme. Whatsapp mesajlarini hemen acma. Iki uc gun sonra ac bak. Umursamadigini gorsun. Ama cevap yazma sakin. Ya sana bekledigin teklifle gelir, ya da zaten seni onemsemedigi icin, hayatindan cikip gider. Dene ve gor canim.

evet cnm çok haklısın senin dediklerini uygulucam

instagtami neyapmaliyim cnm o tanımadığı kızları izledikce bişi demiyorum tabikide ama sinir oluyorum. Bu instagtamı nasıl atlatabilirim

instagtami neyapmaliyim cnm o tanımadığı kızları izledikce bişi demiyorum tabikide ama sinir oluyorum. Bu instagtamı nasıl atlatabilirim
Takibi birakacaksin csnim. Yapamiyorsan da bir sureligine dondur instagrami. Onu takip edecegine beni takip et :KK70:

Evet bencede resimler sahte,
Gercekte onu begenmeyecegini düşündüğü için kaçıyor gibi. Hic gordun mu daha önce :KK64:

Bu adamdan bi cacik olmaz sadece zaman kaybi. Kiskansan bisey diyemezsin, sevsen istemiyorum der. Ee ne bu yani pasanin keyfini mi beklicen. Cocuk gibi bosver gitsin pek sallama

Bi an benim konum mu bu dedim aynilarini bende yasiyodum Allahtan benimki bir aydir ve biz yuzyuzede gorustuk ama adam iliskiden korkuyo adim atamiyomus ama benide kestirip atmiyo ya da benim kesmemi istedi bilmiyorum ama ben 3 gundur yazmiyorum o da yazmiyo vunku benim dusuncemi biliyo ya olsun ya olmasin dedim olmasin diyince tamam sevgilibolalim diyo sonra yine zaman dio yani adam kararsiz ben boyle bir adamla yapamicagimiz dusundum zaten burdada konum var kizlarda sana soylenenei dedi kendini yioratma kestir at ne hali varsa gorsun sen oyle gorusunce eline ne gecicek sevgilin degil istedigin gibi konusamicaksin arayamicaksin bu adam icin vaktini harcama de istiyomusun istemiomusun net bir sey soyle de istemiyorum dersede yoluna git bilmiyorum dersede bisver gitsin

Evet bencede resimler sahte,
Gercekte onu begenmeyecegini düşündüğü için kaçıyor gibi. Hic gordun mu daha önce :KK64:

Yok cnm gormedim. instagtaminda da var kendi resmi onedenler farklı insan olacağını zanmetmiorum ama bulusmamasinin ya ozguveni hiç yok yada dediğin gibi onu begenmeyecegimi dusunecegi için bulusmak istemiyor gibi geldi bana da

Yok cnm gormedim. instagtaminda da var kendi resmi onedenler farklı insan olacağını zanmetmiorum ama bulusmamasinin ya ozguveni hiç yok yada dediğin gibi onu begenmeyecegimi dusunecegi için bulusmak istemiyor gibi geldi bana da

Instagram acmayani dovuyorlar :)
Ne var sahte hesap olusturmada. 3 gun ugrassa takipci toplar.
Kesinlikle eminim senin tanidigin resimlerini gordugun adam degil.

Yani 2 ay araliksiz konusmussun hic gormedim,bulusmak istemiyor ama surekli de yazıyor deyince ben direk böyle anlarim.

Back
X