• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoslandigim insan hakkında akıl verin lütfen

Hiç suratını görmediğim daha hoslanıp hoslanmadıgımı bilmedigim bi adama anca 4 dk ayırırım.
Oda bulusmak istediğini söylerse..
Dert mi arıyorsun :)
Belliki adam vakit öldürüyor..

Tanidiginizi sandiginiz adami tanimama ihtimaliniz cok yuksek. Bence gordugunuz kisi degildir ondan bulusmuyordur. Yerinizde olsam her yerden engeli basardim. 29 yasinda elin ergenliklerini mi cekceksiniz :63:

Bir ilişkiye başlamak sadece fotoğraf atıp sabaha kadar konuşmakla olmaz ki. Yüz yüze görüşmeden, buluşmadan karşındakini nasıl bilebilirsin ? İlişki istemiyorum vs. de bahane bence tamamem. Senin ona olan ilginden memnun, o her konuşmak istediğinde sen onun elinin altındasın sonuçta. Bu sayede istediğini de yapar hatta sevgilisi bile var olabilir. Çocuğu daha da saplantı yapmadan iletişimini kes bence.

Sana soralim konu sahibi: sence ne yapmali?

Uzun süreli yalnızlıktan dolayı onun gibisine sarıyorsun ama hata.

Y
dedim aynen cnm ergenmiyiz hep boylemi olcak dediğim zaman buluşuruz tabi ama dedigim gibi ben ciddi.bişey suan düşünmüyorum dedi bende bişey demedim bidaha da konuşmadım ama bugun yine bana bişi yolladı. madem istemiorsun neden yazıyorsun
yakın zamanda cinsel amaçlı yaklaşacak gibi geliyor banaBu sanal tipler böyle oluyor genellikle.Daha geçende kuzenimin başına geldi.

Başkası da var bence. Ne ondan ne senden vazgeçiyor

a) İktidarsız.
b) Çok çirkin.
c) Resimlerden anlamadığın fiziki bir engeli var.
d) Kekeme.
e) Bir kızla buluşup gezmek için parası yok.
f) Parası var ama sana harcamak istemiyor o yüzden buluşmuyor.
g) Aranızda seks olmayacağını anladığı için görüşmek istemiyor. Sıkılmamak için senle yazışıp vakit öldürüyor.
h) Senle yazışmaktan hoşlanıyor ama seni bir kadın olarak beğenmiyor.
i) Evli / ilişkisi var.
j) Psikopat. Senle yazışmaları ileride şantaj amaçlı kullanmak için saklıyor.
k) Hayatında gizlediği büyük bir yalan var.
l) İstanbul'da yaşamıyor.

Son düzenleme:
Bir süre tamamen ilgisiz kalıp hatta yazdığı an bayağı geç cevap verip umursamaman lazım :KK43:

evli olmasın bu fatih sultan, hem pastam dursun hem karnım doysun. Tabiki sevgili istemez duygusal boşluğunu sizle dolduruyor görüşme gezme tozma yok bir sıfır masraf:KK53:

Arkadaslar merhaba

fatih diye bir çocukla seneler once internetten tanismistim. 4 sene aradan sonra çocuk beni instagtamina ekledi. 2 aydan beri ara vermeden watsupdan konuşuyoruz. yaslarimiz 29. amerikaya gitti ordan bile bana resim gonderdi. bende tatile ciktigimda ona attim. sonra ben fatihe seni yakindan tanimak istiyorum dedigim zaman bana suanda iliski istemiorum dedi. bende ozaman mesafeli olmamiz gerektigini soyledim. sonucta arkadassak cok konuşmaya gerek yoktu. ama cocuk ne beni istiyor nede benden vazgeciyor. hergun bana bisi yazar bisi atar. ben gurur yaptim hicbisi atmiyorum watsupda ona .o baslatiyor konusmayi.

birbirimiz hakkinda bi cok bilgi edindik onun çabası sayesinde. heleki bu hafta cmt günü gece 4 e kadar konuştuk. ama beyfendi dahala iliski istemiyor kızlar.bana yazıyor hergün ama sevgili olmak istemiyor. ne yapmam lazım bilmiyorum. bana akıl verin ablalarim kardeşlerim.

instagtamdada her dikkatini çeken kızı izliyor sinir oluyorum kiskaniyorum. ama nafile arkadaşız diye bişey diyemiyorum
ikimizde istanbulda yaşıyoruz. bana buluşalım lafını bile etmiyor. ne yapmam lazım bana akıl verirmisiniz
Adam sadece arkadaş istiyor olamaz mı ? her adam ve kadın konuşması sevgili anlamına gelmez

a) İktidarsız.
b) Çok çirkin.
c) Resimlerden anlamadığın fiziki bir engeli var.
d) Kekeme.
e) Bir kızla buluşup gezmek için parası yok.
f) Parası var ama sana harcamak istemiyor o yüzden buluşmuyor.
g) Aranızda seks olmayacağını anladığı için görüşmek istemiyor. Sıkılmamak için senle yazışıp vakit öldürüyor.
h) Senle yazışmaktan hoşlanıyor ama seni bir kadın olarak beğenmiyor.
i) Evli / ilişkisi var.
j) Psikopat. Senle yazışmaları ileride şantaj amaçlı kullanmak için saklıyor.
k) Hayatında gizlediği büyük bir yalan var.
l) İstanbul'da yaşamıyor.

oh my god!

kötüden kötü beğen durumu :(

Adam sadece arkadaş istiyor olamaz mı ? her adam ve kadın konuşması sevgili anlamına gelmez
peki ne arkadaşı olucaz watsup arkadasimi ne sesini duydum ne kendisini gerçek hayatta gördüm m watsupdan yazistik hep.bide resim yolladık birbirimize

üstelik madem arkadasiz limitlerimiz olmalı hergün yazismak bana göre değil arkadassak

Back
X