Hoşlandığım kişi benden hoşlanan kişiyle aramı yapmaya çalışıyor.

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
897
800
23
Ahmet, benden, ben Veli'den hoşlanıyorum. Ahmet beni taciz edercesine sık sık aradı, mesaj attı. Karşılık vermediğim halde. Bense Veli'den uzaktan hoşlandım. Şimdi Ahmet ile beni konuşturmaya çalışıyor. Adam beni taciz derecesinde rahatsız ettiğinden arkadaş olarak bile konuşmak istemiyorum. Veli'ye ben de senden hoşlandım ama seni taciz eder derecesinde boğmadım demek istiyorum. Desem mi demesem mi? Hem doğruya doğru hem de hislerim.

empati kurun aynısı başınıza gelse napardınız

Önce şu parazitlik yapan elemandan kurtul, ortalık temizlensin. O eleman ortada oldukça bu çocuk için yenge kalacaksın. O çocuktan rhatasız olduğunu net söyle, sonra biraz bekle ondan sonra ilgini göster.

Önce şu parazitlik yapan elemandan kurtul, ortalık temizlensin. O eleman ortada oldukça bu çocuk için yenge kalacaksın. O çocuktan rhatasız olduğunu net söyle, sonra biraz bekle ondan sonra ilgini göster.
O da belki, benim için diğerine hoşlanıyorum, benle konuşmuyor diyordur. Zİncirleme aşk üçgeni.

Yaa çok gıcık o Ahmet ona çekil şuradan diyesim geldi Ama Veli aranızı yapmaya çalıştığına göre size karşı bi hissiyatı malesef yok gibi...Bide sonradan bile olsa arkadaşının hoşlandığı kıza yan bakarmı bilemedim... Ahmet bu hikayede olmamalıydı gıcık Ahmet

Aşçı uşağa, uşak bahçıvana, bahçıvan hepsine ......

Ahmet sürekli arayıp yazıp rahatsız ediyor cevap vermediğim halde yazmaya devam ediyor
Sende bunları bildiğin halde "ya oğlum istemiyor kız demek ki, bırak uğraşma" diyeceğine gelip bana hala senden hoşlanıyor diye laf mı yapıyorsun? Senden hiç beklemezdim. Bende seni efendi anlayışlı düşünceli hoş biri olarak görürdüm, ne kadar yanılmışım derdim uzaklaşırdım ordan. Yaptığım çorbayı uzaktan seyrederdim sdfghjk

Bak bu duygularımı açıklamaktan daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…