- 25 Mart 2022
- 897
- 800
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Neden?veli seni istese de artık olmaz gibi gözüküyor
Ne desem? Teşekkür edip, kapatayım mı konuyu.Önceki konunuzu hatırlıyorum, açılsanız da bir şey değişmez adamın size hiç ilgisi yok. Üzgünüm.
empati kurun aynısı başınıza gelse napardınızNeden?
Ne desem? Teşekkür edip, kapatayım mı konuyu.
De..Desem mi demesem mi?
empati kurun aynısı başınıza gelse napardınız
O da belki, benim için diğerine hoşlanıyorum, benle konuşmuyor diyordur. Zİncirleme aşk üçgeni.Önce şu parazitlik yapan elemandan kurtul, ortalık temizlensin. O eleman ortada oldukça bu çocuk için yenge kalacaksın. O çocuktan rhatasız olduğunu net söyle, sonra biraz bekle ondan sonra ilgini göster.
Aşçı uşağa, uşak bahçıvana, bahçıvan hepsine ......Ahmet, benden, ben Veli'den hoşlanıyorum. Ahmet beni taciz edercesine sık sık aradı, mesaj attı. Karşılık vermediğim halde. Bense Veli'den uzaktan hoşlandım. Şimdi Ahmet ile beni konuşturmaya çalışıyor. Adam beni taciz derecesinde rahatsız ettiğinden arkadaş olarak bile konuşmak istemiyorum. Veli'ye ben de senden hoşlandım ama seni taciz eder derecesinde boğmadım demek istiyorum. Desem mi demesem mi? Hem doğruya doğru hem de hislerim.
Kurdum. Bunlar 40 yıllık dost değiller. Kızın verdiği cevap şok etkisi yaratırdı.empati kurun aynısı başınıza gelse napardınız
Bak bu duygularımı açıklamaktan daha mantıklı.Ahmet sürekli arayıp yazıp rahatsız ediyor cevap vermediğim halde yazmaya devam ediyor
Sende bunları bildiğin halde "ya oğlum istemiyor kız demek ki, bırak uğraşma" diyeceğine gelip bana hala senden hoşlanıyor diye laf mı yapıyorsun? Senden hiç beklemezdim. Bende seni efendi anlayışlı düşünceli hoş biri olarak görürdüm, ne kadar yanılmışım derdim uzaklaşırdım ordan. Yaptığım çorbayı uzaktan seyrederdim sdfghjk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?